MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Επιχείρηση Άνταμ: Η νέα ταινία του Netflix ταξιδεύει τον Ράιαν Ρέινολντς πίσω στον χρόνο

Στην νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας του Netflix, Επιχείρηση Άνταμ, ο κόσμος κινδυνεύει από το μοναδικό πράγμα που μπορεί να τον σώσει και ο Ράιαν Ρέινολντς θα πρέπει να γυρίσει στα παιδικά του χρόνια και να συνεργαστεί με τον 12χρονο εαυτό του, για να εξαφανίσει την απειλή

author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Κάποιοι ίσως να έχουμε αναρωτηθεί κάποια στιγμή της ζωής μας, τί θα πίστευε ο μικρότερος εαυτός μας, αν μας συναντούσε τώρα. Ο Ράιαν Ρέινολντς στη νέα ταινία του Netflix, «Επιχείρηση Άνταμ» δεν έμεινε μόνο στην σκέψη, αλλά την έκανε πραγματικότητα. Βλέποντας αυτή τη νέα πολλά υποσχόμενη ταινία επιστημονικής φαντασίας που προσγειώθηκε την Παρασκευή στη συνδρομητική πλατφόρμα, θα γίνουμε μάρτυρες αυτής της περίεργης συνάντησης, και πολλών ακόμα, που σκοπό έχουν να μας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο τεχνολογία και επιστημονική φαντασία.

Ο Ράιαν Ρέινολντς ως Άνταμ Ριντ στο Επιχείρηση Άνταμ. Photo Credits: Netflix

Ο Ράιαν Ρέινολντς ως Άνταμ Ριντ στο Επιχείρηση Άνταμ. Photo Credits: Netflix

Τα ταξίδια στον χρόνο ήταν είναι και θα είναι ένα από τα πιο βασικά θέματα στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας, όμως το ιδιαίτερο χιούμορ του Ρέινολντς αναμένεται να κάνει την συγκεκριμένη ταινία, ακόμα καλύτερη. Στο σύνολό του, το «The Adam Project», όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος, είναι μια ιστορία που εμπεριέχει αρκετά χωροχρονικά ταξίδια και μία κάπως περίεργη οικογενειακή επανασύνδεση, που ίσως να οδηγήσει στην πολυπόθητη λύση ενός σοβαρού προβλήματος.

Όσα πρέπει να ξέρουμε για το Επιχείρηση Άνταμ

Η πλοκή του Επιχείρηση Άνταμ ακολουθεί τον Άνταμ Ριντ, έναν ικανότατο πιλότο μαχητικού, ο οποίος αποφασίζει να ταξιδέψει πίσω στο 2022, για χάρη της αγάπης του, η οποία έχει παγιδευτεί σε ένα επικίνδυνο χωροχρονικό παιχνίδι. Στο ταξίδι αυτό, θα συναντήσει τον 12χρονο εαυτό του και θα ξανά βρεθεί στο σπίτι στο οποίο μεγάλωσε.

Δυστυχώς όμως, προσγειώθηκε στην περίοδο που μόλις είχε χάσει τον πατέρα του και προσπαθούσε να διαχειριστεί την θλίψη που φέρνει η απώλεια ενός τόσο αγαπημένου προσώπου. Μέσα σε όλα αυτά, ο Άνταμ δεν φαίνεται να συμπαθεί ιδιαίτερα την νεότερη εκδοχή του, γιατί του θυμίζει όσα κάποτε δυσκολευόταν να διαχειριστεί. Βέβαια, τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Παρ’ όλες τις διαφορές τους, η νεαρή και η ενήλικη εκδοχή του Άνταμ, θα πρέπει να συνεργαστούν για να βρουν τον πατέρα τους και να σώσουν το μέλλον τους, στην κυριολεξία.

Ο ενήλικος Άνταμ, ο πατέρας του και ηο 12χρονος εαυτός του. Photo Credits: Netflix

Ο ενήλικος Άνταμ, ο πατέρας του και ο 12χρονος εαυτός του. Photo Credits: Netflix

Ταξιδεύοντας στον χωροχρόνο, ο  Άνταμ έχει ως αποστολή τη διάσωση της Γης από μία άκρως επικίνδυνη απειλή, για την εξάλειψη της οποίας πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές στο παρελθόν. Στην πραγματικότητα, το ίδιο το πρόβλημα είναι αυτό που θα επιτρέψει να βρεθεί η λύση, καθώς το ταξίδι στον χρόνο είναι αυτό που απειλεί το μέλλον της Γης. Και ενώ παλεύει να σταματήσει το πρόβλημα από την ρίζα του, ο Άνταμ θα συνειδητοποιήσει πως ίσως πρέπει να σκεφτεί κάποια πράγματα πιο σοβαρά και να επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈνας νέος, διαφορετικός και απρόβλεπτος Μπάτμαν12.09.2018

Οι χαρακτήρες που θα μας απασχολήσουν
Η Ζόε Σαλντάνα ως Λάουρα, ο Ράιαν Ρέινολντς ως Άνταμ και ο Ουόλκερ Σκόμπελ ως ο 12χρονος εαυτός του Άνταμ. Photo Credits: Netflix

Η Ζόε Σαλντάνα ως Λάουρα, ο Ράιαν Ρέινολντς ως Άνταμ και ο Ουόλκερ Σκόμπελ ως ο 12χρονος εαυτός του Άνταμ. Photo Credits: Netflix

  • Ο Ράιαν Ρέινολντς ως Άνταμ Ριντ, ένας πιλότος μαχητικού που ζει στο 2050, όμως θα αναγκαστεί να ταξιδέψει 28 χρόνια πίσω, για να συνεργαστεί με τον νεότερο εαυτό του, να βρει τον πατέρα του και να σώσει τη Γη, αλλά κυρίως να σώσει την αληθινή του αγάπη
  • Ο Ουόλκερ Σκόμπελ ως ο 12χρονος εαυτός του Άνταμ, ο οποίος έχει μόλις χάσει τον πατέρα του και γνωρίζει ξαφνικά τον μελλοντικό εαυτό του, που τον παρασύρει σε επικίνδυνες περιπέτειες, με σκοπό την διάσωση της Γης.
  • Η Ζόε Σαλντάνα ως Λάουρα, σύντροφος του Άνταμ, η οποία έχει χαθεί σε μια χωροχρονική ανωμαλία.
Οι Μαρκ Ράφαλο και Τζένιφερ Γκάρνερ ως Λούις και Έλλη Ριντ. Photo Credits: Netflix

Οι Μαρκ Ράφαλο και Τζένιφερ Γκάρνερ ως Λούις και Έλλη Ριντ. Photo Credits: Netflix

  • Ο Μαρκ Ράφαλο ως Λούις Ριντ, πατέρας του Άνταμ και λαμπρός φυσικός που αφιέρωσε τη ζωή και την καριέρα του στο ταξίδι στο χρόνο.
  • Η Τζένιφερ Γκάρνερ ως Έλλη Ριντ, μητέρα του Άνταμ και μοναδικό του στήριγμα, μετά τον θάνατο του πατέρα του.
  • Η Κάθριν Κίνερ ως Μάγια, μία αδίστακτη επιχειρηματίας που έχει κλέψει μια ισχυρή τεχνολογία από τον Λούις, με την οποία θα μπορούσε να καταστρέψει τον κόσμο.
  • Ο Alex Mallari Jr. ως Χρήστος, το δεξί χέρι της Μάγια.

Συνεπώς, το Netflix μας καλεί αυτή τη φορά να χαθούμε στο φαντασιακό αυτό συνονθύλευμα ταινιών επιστημονικής φαντασίας που έπλεξε ο ταλαντούχος σκηνοθέτης, Σον Λέβι. Και αν ακόμα δεν έχετε ψηθεί να δείτε την ταινία, ίσως το συγκινητικό τέλος της, το ταξίδι στον κόσμο του φανταστικού, το γνωστό και αγαπημένο για πολλούς χιούμορ του Ρέινολντς, και φυσικά η πολυσυζητημένη επανασύνδεση των Μαρκ Ράφαλο και Τζένιφερ Γκάρνερ (18 χρόνια μετά την ρομαντική κομεντί «Ξαφνικά… 30»), να μπορέσουν τελικά να σας πείσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣαββατοκύριακο στην Κροατία: Στο νέο θρίλερ του Netflix τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b