MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ

Ένας νέος, διαφορετικός και απρόβλεπτος Μπάτμαν

Οι ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες την Πέμπτη 3 Μαρτίου με μια ματιά.

Κωνσταντίνος Καϊμάκης | 03.03.2022

Batman

Το νέο «Batman»ισορροπεί κατάλληλα μεταξύ του εντυπωσιακού θεάματος και του διακριτικού πολιτικοκοινωνικού σχολιασμού με ψυχολογικές προεκτάσεις που προσφέρουν νέες αναγνώσεις στον μύθο του δημοφιλή ήρωα της DComics. Η ταινία του Ματ Ριβς με τον Ρόμπερτ Πάτινσον αγνώριστο στο ρόλο ενός σχεδόν κατατονικού Μπάτμαν/Μπρους Γουέιν έχει όλα τα φόντα να εξελιχτεί σε μεγάλη εμπορική επιτυχία.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Συρανό ντε Μπερζεράκ

Από κοντά και η ενδιαφέρουσα εκδοχή του Τζο Ράιτ γύρω από την περσόνα του «Συρανό ντε Μπερζεράκ» με τον Πίτερ Ντίνκλατζ να δίνει άλλη διάσταση (σαφώς προσαρμοσμένη στο πλαίσιο μιας νεωτερικής πολιτικής ορθότητας) στην ρομαντική ανάγνωση του ερωτοχτυπημένου ήρωα.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Αγελάδα

Η τρυφερή ζωή μιας «Αγελάδας» που είναι προορισμένη να υπηρετεί σε όλη τη διάρκεια της ζωής της τον άνθρωπο είναι το θέμα του συγκλονιστικού ντοκιμαντέρ που υπογράφει η ικανότατη βρετανίδα κινηματογραφίστρια Αντρεα Άρνολντ.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Αγαπητοί σύντροφοι

Τέλος, το «Αγαπητοί σύντροφοι» του Αντρέι Κοντσαλόφσκι θέλει να καυτηριάσει με χιουμοριστικό στυλ τα «εγκλήματα» του σοβιετικού καθεστώτος στην δεκαετία του 1960 αλλά η εκδοχή του είναι βασισμένη πάνω στην φλυαρία και την εύκολη καταγγελία.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b