MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

O Tom Hanks και η Rita Wilson σε καραντίνα στην Αυστραλία

Ο πολυαγαπημένος ηθοποιός ανακοίνωσε στον λογαριασμό του στο Instagram, ότι αυτός και η γυναίκα του Rita Wilson, είναι θετικοί στον κορονοϊό.

O Tom Hanks και η σύζυγός του Rita Wilson
author-image Ευθυμία Πουλάδη

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου, ο πολυαγαπημένος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Tom Hanks, ανακοίνωσε στον λογαριασμό του στο Instagram, πως τόσο αυτός, όσο και η γυναίκα του, επίσης ηθοποιός και ελληνικής καταγωγής Rita Wilson, βρέθηκαν θετικοί στον κοροναϊό.

Το ζευγάρι βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στην Αυστραλία, όπου ο Tom Hanks συμμετέχει στα γυρίσματα μιας ταινίας για τον Εlvis Presley, της εταιρείας παραγωγής Warner Bros.

Τι γράφουν τα post του ηθοποιού στο Instagram

O 63χρονος Ηanks αναφέρει πως στην αρχή αισθάνονταν κουρασμένοι, συναχωμένοι και είχαν ελαφρύ πυρετό. Έτσι, εξετάστηκαν και βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19, δηλαδή τον κοροναϊό. Επίσης, στο σχετικό post αναφέρει πως και οι δυο τους θα εξετάζονται από γιατρούς και θα βρίσκονται σε καραντίνα για όσο χρειαστεί, για λόγους δημόσιας υγιεινής και ασφάλειας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Hello, folks. @ritawilson and I are down here in Australia. We felt a bit tired, like we had colds, and some body aches. Rita had some chills that came and went. Slight fevers too. To play things right, as is needed in the world right now, we were tested for the Coronavirus, and were found to be positive. Well, now. What to do next? The Medical Officials have protocols that must be followed. We Hanks’ will be tested, observed, and isolated for as long as public health and safety requires. Not much more to it than a one-day-at-a-time approach, no? We’ll keep the world posted and updated. Take care of yourselves! Hanx!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hanks (@tomhanks) στις

Σήμερα, ο ηθοποιός ανέβασε ένα ακόμη post στο Instagram, καθώς υποσχέθηκε να μάς κρατάει ενήμερους για την κατάσταση της υγείας του. Στο post, αναφέρει πως βρίσκεται σε απομόνωση με την γυναίκα του, ώστε να μην εξαπλώσουν τον ιό στους γύρω τους, επειδή θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρή ασθένεια τους πιο ευπαθείς. Επίσης, συμβούλευσε τους ακόλουθούς του να προσέχουν τους εαυτούς τους και να ακούνε τους ειδικούς σχετικά με την υγεία τους. Και φυσικά, δεν παραλείπει να μας θυμίσει με μια γνωστή ατάκα της ταινίας του, πως…«Δεν υπάρχει κλάμα στο μπέιζμπολ!».

Πως κόλλησαν τον ιό

Οι αρμόδιες αρχές της Αυστραλίας αναφέρουν πως τον ιό τον κόλλησαν έξω από την Αυστραλία και ταξίδεψαν στο Queensland όντες ήδη φορείς του ιού. Οι επίσημοι φορείς πιστεύουν πως κόλλησαν τον ιό είτε στην Αμερική, είτε καθώς ταξίδευαν για Αυστραλία. Το ζευγάρι βρισκόταν στην Αυστραλία για πάνω από μία εβδομάδα προτού διαγνωστούν με τον κορονοϊό, και τώρα βρίσκονται σε απομόνωση σε νοσοκομείο στο Gold Coast για τις επόμενες 15 μέρες.

Πως είναι η υγεία τους σήμερα

Οι δυο γιοι του ζευγαριού, ο Chet και ο Colin Hanks, μας διαβεβαιώνουν, μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram, πως οι δυο ηθοποιοί είναι καλά στην υγεία τους , δεν ανησυχούν και πως έχουν όλη την απαραίτητη φροντίδα από τους γιατρούς της Αυστραλίας. Επίσης, ο Colin θεωρεί πως θα έχουν μια γρήγορη ανάρρωση. Μάλιστα, η ελληνικής καταγωγής Rita Wilson, δεν παραλείπει να ανεβάζει συνεχώς stories στο Instagram, αστειευόμενη για την κατάσταση καραντίνας στην οποία βρίσκονται.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Colin Hanks (@colinhanks) στις

Εμείς ευχόμαστε καλή ανάρρωση στο αγαπημένο ζευγάρι και καλή επιστροφή στην Αμερική!

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b