MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
11
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

The Rings of Power: Πρώτο τρέιλερ και φωτογραφίες της πολυαναμενόμενης σειράς του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»

Ρίχνουμε μια πρώτη ματιά στην πολυαναμενόμενη επική σειρά φαντασίας του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» μέσα από το πρώτο εντυπωσιακό τρέιλερ και τις φωτογραφίες των χαρακτήρων που θα μας συντροφεύσουν σε ένα συναρπαστικό «ταξίδι» στη Μέση Γη.

Monopoli Team

Πως μοιάζει μια τηλεοπτική σειρά κόστους μισού δισεκατομμυρίου; Η Amazon μας αποκάλυψε την απάντηση μέσα από το συναρπαστικό πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης επικής σειράς φαντασίας «The Lord of the Rings: The Rings of Power», η οποία αναμένεται να ξεδιπλωθεί σε πέντε σεζόν με περιεχόμενο διάρκειας πενήντα ωρών συνολικά.

Η σειρά θεωρείται η πιο ακριβή στην ιστορία της τηλεόρασης, με το κόστος της πρώτης σεζόν μόνο να αγγίζει τα 465 εκατομμύρια δολάρια, ποσό μέσα στο οποίο περιλαμβάνονται κάποια αρχικά έξοδα, όπως, η εξασφάλιση των δικαιωμάτων από το Ίδρυμα J. R. R. Tolkien, η κατασκευή των σκηνικών, τα κοστούμια κ.α.

Το «The Rings of Power» ακολουθεί τη σφυρηλάτηση των γνήσιων «Δαχτυλιδιών της Εξουσίας», κατά τη διάρκεια της Δεύτερης Εποχής, τα οποία επέτρεψαν στον Σκοτεινό Άρχοντα Σάουρον να καλύψει τη Μέση Γη στο σκοτάδι. Ενώ χρονολογικά τοποθετείται χιλιάδες χρόνια πριν τη βραβευμένη με Όσκαρ τριλογία του Πίτερ Τζάκσον.

Μια πρώτη ματιά στην εντυπωσιακή σειρά

Στο τρέιλερ έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά σε νεαρότερες εκδοχές δύο αγαπημένων μας ηρώων, των ξωτικών Γκαλάντριελ (Μόρφιντ Κλάρκ) και Έλροντ (Ρόμπερτ Αραμάγιο), καθώς και σε νέους χαρακτήρες, δημιουργημένους για τη σειρά, όπως η Πριγκίπισσα των νάνων Disa (Sophia Nomvete) και ένα ακόμη ξωτικό που ακούει στο όνομα Arondir (Ισμαίλ Κρούζ Κόρδοβα).

Δύο τύποι χαρακτήρων του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, σύμφωνα με το Vanity Fair, δεν θα συναντήσουμε σχεδόν καθόλου στη σειρά, τους μάγους και τα χόμπιτ, καθώς «δεν είχαν ισχυρή παρουσία στη Δεύτερη Εποχή». Το «The Rings of Power» θα περιλαμβάνει, ωστόσο, τους προγόνους των Χόμπιτ, τους «Harfoots», σε μια δευτερεύουσα ιστορία «στο περιθώριο των σημαντικών περιπετειών» που θα παρακολουθήσουμε.

Σύμφωνα με την Amazon η σειρά:

«Θα ενώσει για πρώτη φορά ηρωικούς θρύλους της Δεύτερης Εποχής της ιστορίας της Μέσης Γης. Αυτό το επικό δράμα εκτυλίσσεται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του «Χόμπιτ» και του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» και θα ταξιδέψει τους θεατές σε μια περίοδο όπου μεγάλες δυνάμεις άρχισαν να σφυρηλατούνται, ολόκληρα βασίλεια δοξάστηκαν και καταστράφηκαν, μη συνηθισμένοι ήρωες δοκιμάστηκαν, η ελπίδα κρεμόταν από μια κλωστή και ο μεγαλύτερος κακός που «ξεπήδησε» ποτέ από την πένα του Τόλκιν απείλησε να καλύψει ολόκληρο τον κόσμο στο σκοτάδι. 

Ξεκινώντας από μια εποχή σχετικής ειρήνης, η σειρά ακολουθεί 22 χαρακτήρες νέους αλλά και οικείους, καθώς έρχονται αντιμέτωποι με την ανάδυση του κακού στη Μέση Γη. Μέσα από πολυάριθμες πλοκές που λαμβάνουν χώρα από τα σκοτεινά βάθη των Βουνών της Ομίχλης και τα μεγαλοπρεπή δάση της πρωτεύουσας των ξωτικών, Λίντον, έως το σαγηνευτικό νησιωτικό, ανθρώπινο βασίλειο του Νούμενορ και τα μακρυνότερα σημεία του χάρτη. Αυτά τα βασίλεια και οι χαρακτήρες θα διαμορφώσουν μια υστεροφημία που θα κρατήσει πολλά χρόνια αργότερα από την εξαφάνιση τους. 

Κεντρική ιστορία που περικλείει όλες τις υπόλοιπες, το γεγονός που έδωσε στην τριλογία το όνομά της, «Η σφυρηλάτηση των Δαχτυλιδιών»: Δαχτυλίδια για τους ανθρώπους, τα ξωτικά, τους νάνους και το διαβόητο δαχτυλίδι του Σάουρον με το οποίο εξαπάτησε τους πάντες. Πρόκειται για την ιστορία της δημιουργίας όλων αυτών των δυνάμεων, από που προήλθαν και τι έκαναν σε όλα αυτά τα είδη.

Η παραγωγή

Τα γυρίσματα της εντυπωσιακής αυτής παραγωγής πραγματοποιήθηκαν κυρίως στη Νέα Ζηλανδία. Αν και το περασμένο φθινόπωρο μεταφέρθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στο καστ περιλαμβάνονται οι ηθοποιοί: Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Η πρώτη σεζόν του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου 2022, στο Prime Video, και θα προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ12 συναρπαστικά βιβλία που θα απολαύσουμε στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη μέσα στο 202212.09.2018

Πηγή: The Hollywood Reporter, Vanity Fair.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b