MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TRENDS

5 sneakers που θέλουμε να φορέσουμε το 2022

Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, τον οποίο περάσαμε φορώντας τις μπότες μας, είναι η στιγμή να διασκεδάσουμε λίγο με το στιλ μας.

Monopoli Team

Λίγο πριν μπει ο Φεβρουάριος ξέρουμε ότι ο καιρός θα παραμείνει κρύος για αρκετές ημέρες ακόμα. Ωστόσο η εποχή που θα φοράμε και πάλι τα πολύχρωμα και χαρούμενα sundresses μας με τα floral μοτίβα και τα pastel αξεσουάρ δεν αργεί. Ακόμα κι αν χρειάζεται να φοράμε cardigans και ελαφριά πανωφόρια για να μας κρατήσουν ζεστές στο επάνω του outfit ξέρουμε από τώρα κιόλα ότι από κάτω θα φοράμε τα πιο εντυπωσιακά sneakers της νέας σεζόν.

Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, τον οποίο περάσαμε φορώντας τις μπότες μας, είναι η στιγμή να διασκεδάσουμε λίγο με το στιλ μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Ashley Olsen φόρεσε το απόλυτο sneaker του 2022 και σίγουρα δεν είναι αυτό που περιμένετε12.09.2018

Οι νέες κυκλοφορίες των αγαπημένων μας sport brands περιλαμβάνουν τα πιο εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα trainers και sneakers. Tα παπούτσια αυτά υπόσχονται να κάνουν το πέρασμα από την μια εποχή στην άλλη πιο ευχάριστο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠοιοι διάσημοι αθλητές δεν ενθουσιάστηκαν με τα – εμπνευσμένα από τους ίδιους – signature sneakers;12.09.2018

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b