MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ

Πασού, του Στέφανου Παπατρέχα στο Θέατρο Άβατον

Ο μονόλογος του Στέφανου Παπατρέχα, «Πασού», επιστρέφει για λίγες μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Άβατον, σε ερμηνεία της Σύνθιας Μπατσή.

Monopoli Team

Οι επιτυχημένοι μονόλογοι του Στέφανου Παπατρέχα «Φροσύνη» και «Πασού», επιστρέφουν στο Θέατρο Άβατον, από τις 21 Φεβρουαρίου, για 5 συλλεκτικά Δευτερότριτα.

Φροσύνη / Πασού: Λίγα λόγια για την παράσταση

Μια ηθοποιός στο πλαίσιο ενός αυτοσχεδιασμού ετοιμάζει δύο μονολόγους, πάνω σε δύο εντελώς διαφορετικές γυναίκες. Κοινό τους σημείο: ο έρωτάς τους για τον ίδιο άντρα. Η γυναίκα-θρύλος των Ιωαννίνων και η ηθική αυτουργός του πνιγμού της ζωντανεύουν από την Σύνθια Μπατσή, εξιστορώντας η καθεμία τη δική της πλευρά και ξεδιπλώνοντας δύο διαφορετικές εκδοχές της ίδιας ιστορίας.

Κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 20.15 η «Φροσύνη» και κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 22.00 η «Πασού», έρχονται να ρίξουν φως σε μια σκληρή, αμφιλεγόμενη, αλλά αληθινή ιστορία. Οι δύο μονόλογοι κάνουν πρεμιέρα 21 Φεβρουαρίου του 2022 στο Θέατρο Άβατον και τη σκηνοθεσία τους συνυπογράφουν ο Λάζαρος Βαρτάνης και ο Στέφανος Παπατρέχας.

«Δε μετανιώνω. Θα σας έπνιγα ξανά όλες σας. Και ειδικά εσένα. Δεν είσαι πια δική του. Δεν είσαι κανενός. Ποια εξουσιάζει τώρα; Σε ποια ανήκει εκείνος; Ποια ζει; Ποια είναι η δυνατότερη»;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαρίκα Νίνου – Σαν άστρο: Η ζωή της μεγάλης λαϊκής τραγουδίστριας «ζωντανεύει» στο Θέατρο Τέχνης12.09.2018

*Τα κείμενα των παραστάσεων κυκλοφορούν από την Κάπα Εκδοτική*

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Στέφανος Παπατρέχας
Σκηνοθεσία: Λάζαρος Βαρτάνης – Στέφανος Παπατρέχας

Σκηνικά: Έλλη Εμπεδοκλή
Κοστούμια: Έλλη Εμπεδοκλή
Μουσική: Σίσσυ Βλαχογιάννη
Φωτισμοί: Ευγενία Μακαντάση

Παίζουν: Σύνθια Μπατσή | Στην παράσταση «Πασού» ακούγεται η φωνή της Λυδίας Φωτοπούλου.

Διάρκεια: 70 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: Τιμές εισιτηρίων: €10 κανονικό, €7 φοιτητικό, €5 ανέργων. Προσφορά εισιτηρίων και για τις δύο παραστάσεις: €14 κανονικό, €10 φοιτητικό, €7 ανέργων.
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 21 Φεβρουαρίου έως 22 Μαρτίου 2022
Πληροφορίες: Προπώληση: viva.gr
Παραστάσεις: Κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 22.00
Βοηθός Σκηνοθετη: Αλέξανδρος Καναβός
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/festivalpasou/?fbclid=IwAR0bzxldM4lfcwEFEb5hON3VOSVKA_l2e7hNpyvDG3zPUQVgGZOnhf5j8jY
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Άβατον, Ευπατριδών 3, Κεραμεικός (Μετρό Κεραμεικός). Πληροφορίες: Τηλ.: 2103412689.
Φωτογραφίες: Ναταλία Β.
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b