MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
PERFORMANCE

A VICIOUS CYCLE: Η poetry performance της Α. Επίθετης παρουσιάζεται στο Underathens Association

Η poetry performance με τίτλο «A VICIOUS CYCLE», βασισμένη σε ποιήματα και πεζά της Α. Επίθετης και το live sound design του Reaktiv, παρουσιάζεται στο Underathens Association.

Monopoli Team

Εργαλείο, συνθέτης, ξεναγός, αρχιτέκτονας και λογιστής συνθέτουν την performance «A VICIOUS CYCLE». Ένας φαύλος κύκλος ζωής, ένα μέρος μιας ζωής, ένας κύκλος μέσα σε άπειρους άλλους. Αιμορραγία, ωοθυλακική φάση, ωορρηξία, ωχρινική φάση. Το πέρασμα του ατόμου από την ζωή, στον θάνατο, στην αναγέννηση. Η ανηφόρα την οποία ανεβαίνει ο Σίσυφος, γνωρίζοντας πως τελεσίδικα θα ξαναβρεθεί στην αρχή της.

Το A VICIOUS CYCLE είναι μια performance βασισμένη σε ποιήματα και πεζά της Α. Επίθετης και το live sound design του Reaktiv. Έχει διάρκεια 1 ώρα και 30 λεπτά. Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας θα πραγματοποιηθεί 4 φορές μέσα σε δύο εβδομάδες στον χώρο του Underathens Association. Η πόρτα ανοίγει στις 20:00 και κλείνει αυστηρά στις 21:00. Παρακαλούμε για την έγκαιρη άφιξη σας στον χώρο.

Μέτρα προστασίας covid-19
  • Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας προμηθευτείτε εγκαίρως το εισιτήριο σας από τα σημεία προπώλησης ή να κάνετε τηλεφωνική κράτηση.
  • Η πόρτα ανοίγει στις 20:00 και η είσοδος στον χώρο θα γίνεται ΑΥΣΤΗΡΑ μέχρι τις 21:00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για όσ# δεν έχουν ήδη εισιτήριο.
  • Κατά την διάρκεια της performance δεν επιτρέπονται φωτογραφίες και video.
  • Στον χώρο θα λειτουργεί bar σε όλη την διάρκεια της performance.
  • Για την ασφάλεια όλων, παρακαλούμε να φοράτε τις μάσκες σας καθ’ όλη την διάρκεια της performance.
  • Αντίτυπα όλων των εντύπων του The Bad Poetry Social Club θα είναι διαθέσιμα στο bar.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAmalia melancholia – η βασίλισσα των φοινίκων, της Ζωής Χατζηαντωνίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Α. Επίθετη
Σκηνοθεσία: Βίνα Σέργη, Α. Επίθετη

Μουσική: Reaktiv


Τιμές Εισιτηρίων: 8€
Πληροφορίες: Προπώληση εισιτηρίων: Κιούμπρικ Συνεργατικό Καφενείο/Μπαρ (Α. Μεταξά 9, Εξάρχεια) | Τηλεφωνικές κρατήσεις στο 6994459175 & 6943550610
Παραστάσεις: Πέμπτη 27/01 και Παρασκευή 28/01, 20:00. Πέμπτη 03/02 και Παρασκευή 04/02, 20:00.
Πληροφορίες Χώρου: Underathens Association, Αβραμιώτου 11, Μοναστηράκι. Email: [email protected] | https://underathens.gr/
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b