MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Scream: Κυκλοφόρησε το τελευταίο trailer της ταινίας λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου sequel, κυκλοφόρησε το τελευταίο -και πολύ ανατριχιαστικό- trailer του Scream.

Monopoli Team

Η Paramount Pictures δημοσίευσε το τελευταίο τρέιλερ της επερχόμενης 5ης ταινίας του ανατριχιαστικού franchise Scream, που πρόκειται να κάνει την μεγάλη του παγκόσμια πρεμιέρα αυτή την Παρασκευή. Στην Ελλάδα, η ταινία κάνει πρεμιέρα μόλις αύριο, Πέμπτη 13 Ιανουαρίου.

Γεμάτο αποσπάσματα από κριτικές και αντιδράσεις κριτικών, το μικρό -αλλά σίγουρα τρομακτικό- trailer αποκαλύπτει ότι θα υπάρχουν πολλές σκηνές γεμάτες σασπένς, σκληρές σκηνές βίας, νέα όπλα (βλέπουμε τον Ghostface με ένα όπλο που βγάζει φωτιά) και φυσικά ουρλιαχτά.

Στην πολυαναμενόμενη ταινία, σε σκηνοθεσία Μάθιου Μπετινέλι-Όλφιν και Τάιλερ Γκίλετ, θα επιστρέψουν οι πρωταγωνιστές Νιβ Κάμπελ (που υποδυόταν την Σίντνεϊ Πρίσκοτ), Κόρτνεϊ Κοξ (Γκέιλ Γουέδερς), ο -πρώην σύζυγος της Κοξ- Ντέιβιντ Αρκέτ (Ντιούι Ράιλι) και η Μάρλεϊ Σέλτον (Τζούντι Χικς). Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι πρωτοεμφανιζόμενοι ηθοποιοί Μελίσα Μπαρέρα, Τζένα Ορτέγκα, Μέισον Γκούντινγκ, Μάικι Μάντισον, Κάιλ Γκάλνερ, Τζακ Κουέιντ και άλλοι.

Το πόστερ της 5ης ταινίας Scream

Το πόστερ της 5ης ταινίας Scream

“25 χρόνια μετά τους βίαιους κατα συρροήν φόνους που σόκαραν την ήσυχη πόλη του Γούντσμπορο, ένας νέος δολοφόνος έχει αναλάβει τη μάσκα του Ghostface και ξεκινά να βάζει στόχο μία παρέα εφήβων, για να αναβιώσει τα μυστικά του θανατηφόρου παρελθόντος της πόλης” διαβάζουμε στην επίσημη σύνοψη της πλοκής.

Αυτή θα είναι η πρώτη ταινία Scream που δεν θα σκηνοθετήσει ο Γουές Κρέιβεν, που έφυγε από τη ζωή το 2015. Παρ’ όλα αυτά, στην παραγωγή θα δούμε τον μακροχρόνιο συνεργάτη και σεναριογράφο της ταινίας Κέβιν Ουίλιαμσον, μαζί με τους Τζέιμς Βάντεμπιλτ και Γκάι Μπάσικ.

Δείτε κι εσείς το τελευταίο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛεονάρντο Ντι Κάπριο: Επιστήμονες έδωσαν το όνομά του σε ένα νέο είδος τροπικού δέντρου12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b