MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
2021

10 στιγμές της ποπ κουλτούρας που σημάδεψαν το 2021

Θυμόμαστε τις πιο hot στιγμές της ποπ κουλτούρας που μας απασχόλησαν, μας συγκίνησαν, μας έκαναν να καρδιοχτυπήσουμε αλλά και μας απογοήτευσαν. Ας ξεκινήσει η ανασκόπηση!

Monopoli Team

Το 2021 ήταν μία χρονιά που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε. Για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Ήταν ένα rollercoaster συναισθημάτων και συνθηκών, που περιελάμβανε καραντίνα, έξοδο από την καραντίνα, τηλεργασία, ολική επιστροφή στο γραφείο, εμβολιασμό, κανονικότητα, μη κανονικότητα.

Σε πολύ λίγες μέρες αποχαιρετάμε μία από τις πιο έντονες χρονιές που έχουμε ζήσει και υποδεχόμαστε το 2022 με την ευχή να ξαναζήσουμε στιγμές παλιάς αίγλης, σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο. Μέχρι τότε, θυμόμαστε τις πιο hot στιγμές της ποπ κουλτούρας που μας απασχόλησαν, μας συγκίνησαν, μας έκαναν να καρδιοχτυπήσουμε αλλά και μας απογοήτευσαν. Ας ξεκινήσει η ανασκόπηση!

Britney is Free

Δικαιωματικά, την πρώτη θέση της λίστας κερδίζει η Britney Spears και η απελευθέρωσή της από την κηδεμονία του πατέρα της. Μπορεί η ίδια να το πάλευε επί 13 χρόνια, αλλά αυτή ήταν η χρονιά που η Britney το δημοσιοποίησε αποκαλύπτοντας ότι ο πατέρας της είχε τον απόλυτο έλεγχο της ζωής της, ακόμα και των αναπαραγωγικών οργάνων της. Το ντοκιμαντέρ των New York Times, Framing Britney Spears και το Britney vs. Spears του Netflix βοήθησε τον κόσμο να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει και μετά από δικαστική μάχη, η Britney ανέκτησε την ελευθερία της τον Νοέμβριο του 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBritney Vs. Spears: Μια πρώτη ματιά στο ντοκιμαντέρ του Netflix για την κηδεμονία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς12.09.2018

Τα reunions

Το 2021 ήταν σίγουρα η χρονιά των reunions. Αν και σκόπευαν να βγουν νωρίτερα και η πανδημία έβαλε φρένο στα γυρίσματα, τα Φιλαράκια και το Sex and the City ήταν αδιαμφισβήτητα οι μεγάλες επιστροφές. Τα Φιλαράκια ήταν απλά μία συνάντηση χωρίς σενάριο, με αναμνήσεις και δάκρυα, ενώ το δεύτερο ήταν μία συνέχεια που δεν ξέρουμε αν θα θέλαμε να είχαμε δει. Κάτι σαν το δεύτερο season του Emily in Paris.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b