MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Britney Vs. Spears: Μια πρώτη ματιά στο ντοκιμαντέρ του Netflix για την κηδεμονία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

“Απλά θέλω τη ζωή μου πίσω” ακούγεται να λέει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει το Netflix για την κηδεμονία της.

Britney Vs. Spears: Από την αφίσα για το ντοκιμαντέρ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Britney Vs. Spears: Από την αφίσα για το ντοκιμαντέρ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Monopoli Team

Στις 28 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει στο Netflix ένα νέο ντοκιμαντέρ για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μία ημέρα πριν ξεκινήσει η σημαντικότερη ακροαματική διαδικασία για την τραγουδίστρια, στην δίκη εναντίον του πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς, που διαχειρίζεται την περιουσία της. Μία ακροαματική διαδικασία που όλοι ελπίζουν να βάλει τέλος στην πολύχρονη διαμάχη ανάμεσα στον χειριστικό, όπως υποστηρίζουν, πατέρα της τραγουδίστριας και στην ίδια, που ζητάει την ελευθερία της από την αποπνικτική κηδεμονία του.

Το ντοκιμαντέρ, με τίτλο Britney vs Spears,  θα εστιάζει στη διαμάχη της Μπρίτνεϊ με τον πατέρα της Τζέιμι, τον οποίο κατηγορεί για κατάχρηση εξουσίας, στην υποχρεωτική κηδεμονία της.

Μεταξύ άλλων, τίθενται και βάσιμα ερωτήματα, όπως το κατά πόσο ένας τέτοιος νομικός διακανονισμός είναι αναγκαίος, και ειδικά αυτή την περίοδο, που η Μπρίτνεϊ φαίνεται να έχει ξεπεράσει όσα προβλήματα την κατηγορούσαν πως είχε στο παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡόαλντ Νταλ: Στα «χέρια» του Netflix τα έργα του διάσημου συγγραφέα παιδικών βιβλίων12.09.2018

Μάλιστα, στο τρέιλερ ακούγεται ένας γιατρός να λέει: “Δεν πρόκειται να επιβεβαιώσω ότι με πήραν ποτέ για να αξιολογήσω την κατάσταση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς”.

Με την σκηνοθετική ματιά της Έριν Λι Καρ, το ντοκιμαντέρ θα προσπαθήσει να ρίξει φως στην δικαστική αυτή διαμάχη αλλά και στην ψυχοσύνθεση της τραγουδίστριας, που για πάνω από 10 χρόνια βρίσκεται εγκλωβισμένη σε αυτή την κατάσταση. Μάλιστα, την ακούμε στο τρέιλερ να λέει σε μία ηχογραφημένη κατάθεσή της στο δικαστήριο του Λος Άντζελες: “Θέλω απλώς την ζωή μου πίσω”.

Το νέο ντοκιμαντέρ σκοπεύει να αποκαλύψει νέα στοιχεία και έγγραφα που τόσο καιρό ήταν άγνωστα, αλλά έρχονται να επιβεβαιώσουν τις υποψίες των ανθρώπων που έχουν ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Αποκλειστικές συνεντεύξεις, νέες απόρρητες πληροφορίες και ένα κυνήγι αποδεικτικών στοιχείων, είναι τα βασικά σημεία του ντοκιμαντέρ, με την δημοσιογράφο Τζένι Έλισκιου και τη σκηνοθέτρια Έριν Λι Καρ να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της έρευνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ#FreeBritney: Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φτάνει ένα βήμα πιο κοντά στην ελευθερία της12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b