MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΓΟΡΕΣ

The Meet Market: Μια 10ήμερη χριστουγεννιάτικη αγορά για ψώνια, μουσική και street food

Το Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ θα βάλει τα γιορτινά του και θα υποδεχτεί το Meet Market για 10 ολόκληρες χριστουγεννιάτικες ημέρες, όπου θα κάνουμε τα ψώνια μας και θα απολαύσουμε καφέ και street food γεύσεις, υπό τους ήχους των Djs.

Monopoli Team

10 ημέρα, 2 διαφορετικά Line Up

Η περίοδος των γιορτών πλησιάζει και το Meet Market περήφανα παρουσιάζει το μεγαλύτερο σε διάρκεια event του μέχρι σήμερα. Για 10 συνεχόμενες ημέρες το Παλιό Αμαξοστάσιο θα γίνει σημείο συνάντησης για περισσότερα από 150 ελληνικά brands ταλαντούχων σχεδιαστών, καλλιτεχνών και μικρών παραγωγών που θα χωριστούν σε δύο διαφορετικά Line Up! Ο πρώτος κύκλος δημιουργών θα παρουσιαστεί από την Παρασκευή 10 έως και την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου και από την Τετάρτη 15 ως και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου τη σκυτάλη θα παραλάβουν οι επόμενοι!

Μια σύγχρονη pop-up αγορά

Ρούχα και αξεσουάρ με την υπογραφή νέων designers, χρηστικά αντικείμενα και διακοσμητικά με ταυτότητα που ξεχωρίζει, χειροποίητα κοσμήματα φτιαγμένα με μεράκι, παραδοσιακά τρόφιμα καλλιεργητών της ελληνικής υπαίθρου, eco living προϊόντα και προσεκτικά σχεδιασμένα είδη για το παιδί είναι μόνο μερικά από αυτά που θα συνθέσουν μια σύγχρονη pop-up αγορά που κλείνει το μάτι στην επιχειρηματικότητα.

Τη μουσική στα ντεκ θα επιμεληθούν οι αγαπημένοι DJs του Meet Market που θα διαδέχονται ο ένας τον άλλο κάθε δύο ώρες σκορπίζοντας εορταστικά vibes, ένα retro photobooth θα είναι εκεί για να κάνει “κλικ” στις καλύτερες στιγμές, ενώ οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαδραστικά παιχνίδια και workshops, εντελώς δωρεάν.

O λαχταριστός καφές δια χειρός MOTIV και τα κοκτέιλ από το Dogtooth θα ρέουν άφθονα χαρίζοντας το απαραίτητο εορταστικό buzz, ενώ παράλληλα τους οινόφιλους θα φροντίσει το Warehouse και το Glühwein bar του Meet Market, δηλαδή ένα σημείο αφιερωμένο στο ζεστό κρασί. Ποτό χωρίς φαγητό γίνεται; Δοκιμάστε ό,τι τραβάει η όρεξή σας! Από ινδικό και ζουμερό burger μέχρι αυθεντικά tacos, φαλάφελ, ιταλικά γλυκά, ζεστές βάφλες και παγωτό οι γαστρονομικές επιλογές θα σας περιμένουν.

Opening: Την Παρασκευή 10/12 τη μουσική επιλέγει ο Pepper Radio 96.6 και ο Dj Snatch.
Επιπλέον, ένα ποτήρι αυθεντικό ζεστό κρασί-Glühwein θα είναι κερασμένο σε όλους όσοι επισκεφτούν το Meet Market.

Μέτρα προστασίας από την πανδημία

Για να επισκεφθείτε το Meet Market στο Αμαξοστάσιο, θα πρέπει να προσκομίσετε ένα από τα παρακάτω δικαιολογητικά στην είσοδο: Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή Πιστοποιητικό Νόσησης.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

*Oι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως δεκαεπτά (17) ετών δύναται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρασκευή 10 – Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021
Παλιό Αμαξοστάσιο | Πειραιώς & Έρμου, Αθηνα 10553
Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινές 18:00 – 22:00, Σαββατοκύριακα 12:00 – 22:00
Ελεύθερη είσοδος

Βρείτε αναλυτικά το line up εδώ.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b