MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΣΩΠΑ

Τάκης Μαυριγιαννάκης: Ο διάσημος make-up artist που δίνει συμβουλές μακιγιάζ σε γυναίκες με καρκίνο

Ο διάσημος make-up artist μίλησε σε συνέντευξή του για τη βοήθεια που δίνει σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο, μαζί με τον φιλανθρωπικό οργανισμό ΜΑΝΑ.

Monopoli Team

Ο Τάκης Μαυριγιαννάκης είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του χωρίς να βοηθάει τις γυναίκες που τον έχουν ανάγκη. «Όταν μοιράζεσαι τα βιώματά σου με άλλους ανθρώπους που έχουν αντίστοιχες εμπειρίες, νομίζω απαλύνεται ο πόνος, η θλίψη και η αγωνία» λέει ο ίδιος στην νέα του συνέντευξη στο Jenny.gr, εξηγώντας όλο το νόημα του εθελοντισμού σε μία φράση.

O Τάκης Μαυριγιαννάκης ξεκίνησε την καριέρα του το 1988 και συνεργάστηκε με διάσημους φωτογράφους όπως τον Τάσο Βρεττό, τους Ντίνο και Τάκη Διαμαντόπουλο, τον Βαγγέλη Κύρη, την Άρτεμις Παπαγεράκη και την Μάρα Δεσύπρη. Από το 2000 ως το 2004 εργάστηκε ως premiere makeup artist για τη Nina Ricci. To 2005 ξεκίνησε το ταξίδι του με την Estée Lauder ως global pro makeup artist και Product ambassador του brand, το οποίο διαρκεί μέχρι και σήμερα.

Ως makeup artist δίνει συμβουλές μακιγιάζ σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο, μέσω του φιλανθρωπικού οργανισμού ΜΑΝΑ. Το ΜΑΝΑ δημιουργήθηκε το 2018 με στόχο να βοηθήσει ενεργά τις γυναίκες που δίνουν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο.

Από την αρχή της πανδημίας το Σπίτι του ΜΑΝΑ, κράτησε ανοιχτά τις πόρτες του καθώς ο Οργανισμός συνέχισε να παρέχει καθημερινά τις υπηρεσίες του, μέσα από διαδικτυακές συνεδρίες. Μέχρι τώρα το ΜΑΝΑ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε περισσότερες από 250 γυναίκες, συνολικά έχουν διατεθεί πάνω από 10.000 ώρες.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, το Jenny.gr μίλησε με τον κ. Μαυριγιαννάκη για τη δική του ιστορία ως εθελοντής και τη σημασία του να προσφέρεις με μοναδικό στόχο την ευτυχία των ανθρώπων γύρω σου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCelebrate Your Scars: Η υπέροχη πρωτοβουλία που δίνει ξανά χαμόγελο σε γυναίκες με μαστεκτομή12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b