MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
PERFORMANCE

Jamais Vu: Performance των Ν. Σαραντοπούλου και Ι. Αντώναρου στην αίθουσα τέχνης εκφραση-γιάννα γραμματοπούλου

Νατάσα Σαραντοπούλου και Ιωάννα Αντώναρου εξερευνούν το φάσμα οικείου-ανοίκειου μέσα από την pop-up performance τους «Jamais Vu» που παρουσιάζεται στην αίθουσα τέχνης εκφραση-γιάννα γραμματοπούλου.

Monopoli Team

«Jamais Vu»: Η pop-up performance από τις Νατάσα Σαραντοπούλου και Ιωάννα Αντώναρου παρουσιάζεται, στο πλαίσιο της ατομικής έκθεσης «Déjà visité» του εικαστικού Περικλή Πραβήτα, στην αίθουσα τέχνης εκφραση-γιάννα γραμματοπούλου, από τις 22 Οκτωβρίου.

«Jamais Vu»: Λίγα λόγια για την performance

Η Νατάσα Σαραντοπούλου και η Ιωάννα Αντώναρου, όπως και ο εικαστικός Περικλής Πραβήτας, εξερευνούν με τα έργα τους το φάσμα του οικείου-ανοίκειου βρίσκοντας εκεί ένα σημείο συνάντησης. Οι δύο περφόρμερς σαν επισκέπτριες ή σαν να ήταν εκεί από πάντα θα βρεθούν στον χώρο της έκθεσης και θα επιχειρήσουν να συνδιαλλαγούν με το απολύτως εύθραυστο των έργων του εικαστικού καλλιτέχνη «τηρώντας όλους τους κανόνες και τα πρωτόκολλα προστασίας τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDéjà visité: Ο Περικλής Πραβήτας μεταξύ οικείου και παράδοξου12.09.2018

Προκαλώντας στον εαυτό τους αλλόκοτες κινητικές συνθήκες αποτυγχάνουν να οικειοποιηθούν το ίδιο τους το σώμα και τη μηχανική του. Εκκινούν έτσι τη δημιουργία μιας παράδοξης, ακαθόριστης κινητικής γλώσσας που επιχειρεί να προσεγγίσει τη ματαίωση με μία αμήχανη ελαφρότητα.

Εικαστικά: Περικλής Πραβήτας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κοστούμια: Δήμητρα Λιάκουρα

Παίζουν: Νατάσα Σαραντοπούλου, Ιωάννα Αντώναρου

Διάρκεια Παραστάσεων: 22-29 Οκτωβρίου
Σενάριο: Νατάσα Σαραντοπούλου, Ιωάννα Αντώναρου
Παραστάσεις: Παρασκευή 22/10, Τρίτη 26/10 & Παρασκευή 29/10 στις 18.00
Πληροφορίες Χώρου: Αίθουσα Τέχνης εκφραση – γιαννα γραμματοπουλου, Βαλαωρίτου 9α, Αθήνα. τηλ: 2103607598, email: [email protected] | https://ekfrasi-art.com/wp/el/
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b