MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Red Notice: Γκαλ Γκαντότ, Ράιαν Ρέινολντς και Ντουέιν Τζόνσον στην πιο ακριβή ταινία δράσης του Netflix (Δείτε το trailer)

Οι Τζόνσον, Ρέινολντς και Γκαντότ ενώνουν τις δυνάμεις τους στην νέα ταινία του Netflix, Red Notice, η οποία όπως φαίνεται από το trailer θα έχει αρκετή δράση, κυνηγητό και σίγουρα γέλιο.

Red Notice. Photo Credits: Netflix
Red Notice. Photo Credits: Netflix
Monopoli Team

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας δράσης Red Notice, με πρωταγωνιστές τους Ντουέιν Τζόνσον, Ράιαν Ρέινολντς και Γκαλ Γκαντότ.

Το Red Notice, το όνομα του οποίου αναφέρεται στο σοβαρότερο ένταλμα που εκδίδεται για τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες του κόσμου, ακολουθεί έναν αναλυτή του FBI που ονομάζεται Τζον Χάρτλεϊ (Ντουέιν Τζονσον), ο οποίος συνεργάζεται με τον δεύτερο πιο καταζητούμενο κλέφτη τέχνης στον κόσμο, τον Νόλαν Μπουθ (Ράιαν Ρέινολντς), για να σταματήσουν τον νούμερο ένα πιο καταζητούμενο κλέφτη έργων τέχνης στον κόσμο, γνωστό ως «Ο Επίσκοπος» (Γκαλ Γκαντότ). Το τρέιλερ της ταινίας περιλαμβάνει πολλές σκηνές μάχης, αρκετό χιούμορ και έντονο αέρα καταδίωξης, καθώς ο Τζον και ο Νόλαν θα διασχίσουν την υδρόγειο, κάνοντας τα πάντα για να εμποδίσουν τον Επίσκοπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMy Name: Η νέα σειρά του Netflix που «απειλεί» το Squid Game12.09.2018

Σύμφωνα με την περιγραφή του Netflix, «Ένα κόκκινο σήμα της Ιντερπόλ είναι ένας παγκόσμιος συναγερμός για την καταδίωξη και τη σύλληψη των πιο καταζητούμενων εγκληματιών στον κόσμο. Αλλά όταν μια παράτολμη ληστεία φέρνει κοντά τον καλύτερο αναλυτή του FBI (Τζόνσον) και δύο αντίπαλους κακοποιούς (Ρέινολντς, Γκαντότ), κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί. Η περιπέτεια ακολουθεί τους τρεις πρωταγωνιστές σε όλο τον κόσμο, στην πίστα χορού, σε μια απομονωμένη φυλακή, στη ζούγκλα και, το χειρότερο για αυτούς, πρέπει να είναι συνεχώς ο ένας με τον άλλο».

Ο Ρόσον Μάρσαλ Θέρμπερ, ο οποίος έχει συνεργαστεί ξανά με τον Τζόνσον στις ταινίες Central Intelligence και Skyscraper, υπογράφει το σενάριο, την σκηνοθεσία αλλά και την παραγωγή της ταινίας. Ο Ρέινολντς και ο Τζόνσον, οι οποίοι συμμετέχουν στην ταινία και ως παραγωγοί, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους αφού προηγουμένως είχαν συνεργαστεί στο Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw.

Το Red Notice θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 12 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑYou: Η πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν της σειράς του Netflix επέστρεψε πιο ανατρεπτική12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b