MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

You: Η πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν της σειράς του Netflix επέστρεψε πιο ανατρεπτική

Μετά από δύο χρόνια αναμονής, το You επέστρεψε στο Netflix πιο δυναμικό και σκοτεινό από ποτέ, με πολλούς να χαρακτηρίζουν την τρίτη σεζόν ως την καλύτερη της σειράς.

Η τρίτη σεζόν του You είναι ακόμα πιο... δολοφονική από τις προηγούμενες. Photo Credits: Netflix
Η τρίτη σεζόν του You είναι ακόμα πιο... δολοφονική από τις προηγούμενες. Photo Credits: Netflix
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

H επιστροφή της τρίτης σεζόν του You, την οποία οι fans της σειράς περίμεναν με ανυπομονησία σχεδόν δύο χρόνια, είναι πλέον γεγονός και το δολοφονικό δίδυμο του Τζο και της Λοβ, έρχεται για να μάς υπενθυμίσει πως τίποτα δεν είναι πάντα όπως φαίνεται.

Αν στις δύο προηγούμενες σεζόν ο ταλαντούχος Πεν Μπάντζλι ως Τζο μάς είχε φανεί αρκετά επικίνδυνος τότε σε συνδυασμό με την Λοβ, η οποία πλέον έχει αποκαλύψει και τη δική της δολοφονική πλευρά, η… τρέλα και η ψυχοπάθεια εκτοξεύονται σε αυτή την σεζόν. Γιατί ως γνωστόν, ένας ψυχοπαθής είναι επικίνδυνος, δύο όμως μαζί δημιουργούν μία σεζόν “διαμάντι”, γεμάτη σασπένς και εκδίκηση!

Κατά κοινή ομολογία, η σεζόν αυτή είναι η καλύτερη της σειράς, η πιο δυναμική με το μεγαλύτερο σασπένς και φυσικά τις πιο μεγάλες ανατροπές, τις οποίες δεν θα βρείτε εδώ καθώς εμείς spoilers δεν κάνουμε!

Και εκεί που θα νομίζουμε πως τα έχουμε δει όλα σε αυτή τη σεζόν, έρχεται η επίσημη ανακοίνωση της τέταρτης σεζόν για να μάς κάνει να αναρωτιόμαστε: “Αν όλα αυτά συνέβησαν τώρα, στην επόμενη σεζόν τι πρέπει να περιμένουμε;”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Batman του Ρόμπερτ Πάτινσον δεν θα είναι ο Batman που έχουμε συνηθίσει -Όσα αποκάλυψε το νέο τρέιλερ12.09.2018

Η πλοκή
Ο Τζο και η Λοβ είναι πλέον παντρεμένοι και μεγαλώνουν τον γιο τους Χένρι, στην νέα σεζόν του You Photo Credits: Netflix

Ο Τζο και η Λοβ είναι πλέον παντρεμένοι και μεγαλώνουν τον γιο τους Χένρι, στην νέα σεζόν του You Photo Credits: Netflix

Ο πλέον παντρεμένος με την Λοβ Κουίν – την οποία υποδύεται με περίσσιο ρεαλισμό θα λέγαμε η Βικτόρια Πεντρετί – Τζο Γκόλντμπεργκ, μετακομίζει με τον νεογέννητο γιο και τη γυναίκα του στα προάστια της Καλιφόρνια, σε μία πλούσια γειτονιά γεμάτη ανθρώπους του φαίνεσθαι.

Αυτό που δεν θα περιμέναμε εύκολα, είναι πως θα υπήρχε μία γυναικεία εκδοχή του Τζο και όμως, μια τέτοια είναι η Λοβ, η οποία μάλιστα σε αυτή τη σεζόν δοκιμάζει την τύχη της ως ιδιοκτήτρια ζαχαροπλαστείου, λίγο πιο…σκοτεινού από αυτά που ξέρουμε.

Εξίσου εμμονική, ψυχωτική και υπερβολικά παρορμητική, η Λοβ θα βάλει το νιόπαντρο ζευγάρι σε αρκετά προβλήματα, από τις πρώτες κιόλας βδομάδες της διαμονής τους στη νέα γειτονιά. Το δικό της πρόβλημα; Θέλει τον Τζο μόνο για εκείνη και θέλει ο γάμος της να είναι ιδανικός. Όταν όμως βλέπει πως αυτό είναι κάπως δύσκολο να συμβεί, ψάχνει να βρει άλλες λύσεις! Και καθώς σαν χαρακτήρας δεν είναι και η πιο ήρεμη προσωπικότητα, συνήθως λύνει τα προβλήματά της με…κοφτερά αντικείμενα!

Photo Credits: Netflix

Photo Credits: Netflix

Ο Τζο από την άλλη έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πως κάτι δε θα πάει καλά, αν συνεχίσει να είναι μαζί με την φανερά ψυχοπαθή γυναίκα του. Βέβαια, η ιδέα να πάρει ο καθένας τον δρόμο του δεν μπορεί να πέσει στο τραπέζι, αν θέλει και οι δυο τους να συνεχίσουν ζωντανοί… Έτσι, ο Τζο παρασύρεται για ακόμα μία φορά στην αναζήτηση της μίας γυναίκας που θα είναι το γραφτό του. Και όταν φαινομενικά τη βρει, εύχεται να μην το ανακαλύψει η Λοβ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDisney: Αναβάλλονται οι πρεμιέρες 5 πολυαναμενόμενων ταινιών της Marvel και του νέου Indiana Jones12.09.2018

Οι νέοι χαρακτήρες

Σέρι και Κάρεϊ Κόνραντ
Το πιο γνωστό ζευγάρι της γειτονιάς, η Σέρι και ο Κάρεϊ Κόνραντ. Photo Credits: Netflix

Το πιο γνωστό ζευγάρι της γειτονιάς, η Σέρι και ο Κάρεϊ Κόνραντ. Photo Credits: Netflix

Οι άνθρωποι της πόλης είναι αυτοί που κάνουν την διαφορά σε αυτή τη σεζόν. Οι πιο δυνατές προσθήκες στη σειρά είναι οι Σαλίτα Γκράντ και Τράβις Βαν Γουίνκλ ως Σέρι και Κάρεϊ Κόνραντ, οι κάτοικοι που στην ουσία διοικούν το προάστιο, αλλά δεν έχουν καταφέρει να κάνουν τον Τζο να τους συμπαθήσει. Αυτοί οι δύο χαρακτήρες θα ενταχθούν έντονα στην ζωή του δολοφονικού ζευγαριού και αντιστοίχως θα απασχολήσουν και εμάς αρκετά.

Ο Κάρεϊ είναι ένας επιχειρηματίας που προσπαθεί να φτάσει στην αυτοβελτίωση και η Σέρι είναι η πιο ισχυρή ινφλουένσερ της περιοχής, μίας περιοχής gluten free-sugar free-fun free, θα έλεγε κανείς. Μέχρι φυσικά που μετακόμισαν ο Τζο και η Λοβ και έφεραν τα πάνω κάτω στην γειτονιά.

Νάταλι, Μάθιου και Θίο Ένγκλερ
Η νέα γειτόνισσα του ζευγαριού, η Νάταλι Ένγκλερ. Photo Credits: Netflix

Η νέα γειτόνισσα του ζευγαριού, η Νάταλι Ένγκλερ. Photo Credits: Netflix

Σημαντικό ρόλο θα παίξει στην πλοκή και η Νάταλι Ένγκλερ, την οποία θα υποδυθεί η Μιχαέλα Μακμάνους και θα γίνει μία από τις, όχι και σπάνιες πλέον, εμμονές του Τζο. Μία εμμονή αρκετά ριψοκίνδυνη, καθώς η Λοβ καραδοκεί να «απομακρύνει» όποιον προσπαθήσει να μπει στον γάμο της.

Και ο σύζυγος της Νάταλι όμως, ο Μάθιου Ένγκλερ (Σκοτ Σπίντμαν) θα αρχίσει να απειλεί άθελά του την ηρεμία της αποφασισμένης Λοβ, με τις γνώσεις του στις νέες τεχνολογίες, οι οποίες μπορούν ανά πάσα στιγμή να αποκαλύψουν τα κρυφά μυστικά του ζευγαριού.

Ο Θίο θα απασχολήσει αρκετά την Λοβ στην νέα σεζόν του You. Photo Credits: Netflix

Ο Θίο θα απασχολήσει αρκετά την Λοβ στην νέα σεζόν του You. Photo Credits: Netflix

Τέλος, ο γιος του Μάθιου, ο Θίο, έρχεται για να ταράξει και αυτός τα νερά στον κάπως ήδη ναυαγισμένο γάμο της Λοβ και του Τζο, για την αποκατάσταση του οποίου μάλιστα πηγαίνουν σε μία σύμβουλο γάμου. Το αν τελικά η ψυχολόγος τους κάνει καλά την δουλειά της, θα φανεί στο τέλος της σεζόν, μετά από αρκετά σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις του ζευγαριού.

Μαριάν Μπέλαμι
Η Μαριάν Μπέλαμι θα γίνει η νέα εμμονή του Τζο. Photo Credits: Netflix

Η Μαριάν Μπέλαμι θα γίνει η νέα εμμονή του Τζο. Photo Credits: Netflix

Στο όμορφο βιβλιοπωλείο της πόλης, θα συναντήσουμε την αυστηρή, τυπική αλλά και γλυκιά Μαριάν Μπέλαμι, την οποία υποδύεται η Τάτι Γκαμπριέλ. Η Μαριάν θα απασχολήσει σίγουρα τον Τζο, καθώς τα προβλήματα που έχει στην ζωή της θα τον κάνουν εμμονικό μαζί της και διατεθειμένο να τη βοηθήσει να τα ξεπεράσει, ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως θα βάψει τα χέρια του με αίμα…Μιας και ο Τζο ξέρει να λύνει τα προβλήματα με έναν δικό του τρόπο, δε θα τον πείραζε να το κάνει άλλη μία φορά, για μια γυναίκα που μάλλον είναι το καινούριο του «Εσύ». Και για εκείνη θα έκανε τα πάντα, αρκεί να μην τους καταλάβει η Λοβ…

Ντόττι Κουίν
Η πεθερά του Τζο, Ντόττι Κουίν, θεωρεί πως ο εγγονός της είναι η μετενσάρκωση του νεκρού γιου της Φόρτι. Photo Credits: Netflix

Η πεθερά του Τζο, Ντόττι Κουίν, θεωρεί πως ο εγγονός της είναι η μετενσάρκωση του νεκρού γιου της Φόρτι. Photo Credits: Netflix

Μετά τα γεγονότα της προηγούμενης σεζόν και με τον χαμό του γιου της Φόρτι να την στοιχειώνει, η μητέρα της Λοβ θα μπει δυναμικά στη ζωή του ζευγαριού, μέχρι να την πληγώσει για ακόμα μία φορά το δύσκολο διαζύγιό της. Τότε τα πράγματα θα πάρουν μία διαφορετική τροπή και ο Τζο θα μάθει κάτι που ίσως να μην του αρέσει και πολύ…

Μέχρι τότε, θεωρεί πως ο εγγονός της, τον οποίο αποκαλεί Φόρτι παρόλο που τον λένε Χένρι, είναι η μετενσάρκωση του αδικοχαμένου γιου της και θα κάνει τα πάντα για να μην της τον στερήσει η κόρη της.

Δέκα 50λεπτα επεισόδια το ένα πιο ανατρεπτικό από το άλλο, γείτονες που θα οδηγήσουν το ζευγάρι σε ρήξη, σύγχρονα ζητήματα με ελαφριά νύξη στην σημασία του εμβολιασμού, μπόλικη τρέλα και νέοι χαρακτήρες έτοιμοι να αφήσουν το στίγμα τους στην σειρά. Μία σεζόν που μας κάνει να είμαστε σε εγρήγορση σε κάθε επεισόδιο, τα έχει όλα και μας παρουσιάζει ένα τέλος που ανατρέπει τα πάντα!

Με το τέλος λοιπόν, αυτής της σεζόν να είναι αρκετά σοκαριστικό – αν και για κάποιους η κατάληξη ήταν αναμενόμενη – η ύπαρξη μίας τέταρτης σεζόν μας δημιουργεί μια έντονη περιέργεια σχετικά με τις νέες περιπέτειες που θα δούμε στην σειρά θρίλερ του Netflix και θα περιτριγυρίζονται γύρω από δύο λέξεις, εμμονή και επιβίωση.

Ο Τζο Γκόλντμπεργκ θα κάνει τα πάντα για να μεγαλώσει ο γιος του σωστά. Photo Credits: Netflix

Ο Τζο Γκόλντμπεργκ θα κάνει τα πάντα για να μεγαλώσει ο γιος του σωστά. Photo Credits: Netflix

Το μόνο που μένει είναι να κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή, να ξεπεράσουμε το σοκ του δέκατου και τελευταίου επεισοδίου και φυσικά να κρατήσουμε την αγωνία μας μέχρι το τέλος του 2022!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑVenom 2-Eternals-Spiderman: Όσα πρέπει να ξέρετε για τις νέες ταινίες Marvel που έρχονται μέσα στο 202112.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b