MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
18
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μουσικοθεατρική παράσταση

Κοινή ησυχία: Η Ελένη Ράντου σκηνοθετεί τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Οδυσσέα Ιωάννου στο Θέατρο Διάνα

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η προφητική παράσταση «Κοινή ησυχία», με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Οδυσσέα Ιωάννου, ανεβαίνει στο θέατρο Διάνα, σε σκηνοθεσία Ελένης Ράντου.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Monopoli Team

Σχεδόν προφητική αποδείχτηκε η παράσταση των Οδυσσέα Ιωάννου και Βασίλη Παπακωνσταντίνου, καθώς για περίπου δύο χρόνια ολόκληρη η ελληνική -και όχι μόνο – κοινωνία βυθίστηκε σε μια υποχρεωτική «κοινή ησυχία».

Κοινή ησυχία, των Οδυσσέα Ιωάννου και Βασίλη Παπακωνσταντίνου, στο Θέατρο Διάνα

Κοινή ησυχία, στο Θέατρο Διάνα

Η παράσταση που έκανε το Φεβρουάριο του 2020 ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα με συνεχόμενα sold out, διθυραμβικές κριτικές και συνάντησε ενθουσιώδη υποδοχή από τον κοινό, επανέρχεται δριμύτερη από την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, στον ίδιο χώρο, το Θέατρο Διάνα.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Οδυσσέας Ιωάννου, μετά την τεράστια επιτυχία του εμβληματικού «9:05», σε σκηνοθεσία του Παντελή Βούλγαρη, συναντιούνται ξανά επί σκηνής. Και αν στο «9:05» το θέμα ήταν η πραγματικότητα, στην «Κοινή Ησυχία» το θέμα είναι το όνειρο.

Κοινή ησυχία, των Οδυσσέα Ιωάννου και Βασίλη Παπακωνσταντίνου, στο Θέατρο Διάνα

Κοινή ησυχία, στο Θέατρο Διάνα

«Δεν ονειρευόμαστε κάτι για να γίνει, ονειρευόμαστε για να κοιτάμε ψηλά!»

Αυτή τη φορά συνοδοιπόρος τους είναι η Ελένη Ράντου (υπογράφει την πρώτη της σκηνοθεσία στο θέατρο), και οι ηθοποιοί Σοφία Πανάγου και Δημήτρης Καπετανάκος.

Στην πρώτη του θεατρική συνάντηση με την Ελένη Ράντου ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ερμηνεύει σπουδαία τραγούδια, κάποια από το προσωπικό του ρεπερτόριο και άλλα από την ακριβή κληρονομιά του ελληνικού τραγουδιού, ενώ το κείμενο του Οδυσσέα Ιωάννου είναι ένα καινούριο ταξίδι που αναζητάει τα χαμένα μας όνειρα, τις ματαιωμένες προσδοκίες μας.

Μας προτρέπουν «να αρχίσουμε ξανά να λέμε πιο όμορφα πράγματα», να ξεφύγουμε από την «Κοινή ησυχία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTape, σε σκηνοθεσία Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους στο Γυάλινο Up Stage12.09.2018

Σχετικά με τα μέτρα κατά του Covid 19

• Tο Θέατρο Διάνα θα λειτουργεί κάθε Πέμπτη και Παρασκευή ως μεικτός χώρος, δηλαδή για όσους έχουν κάνει rapid test με διάρκεια 48 ωρών, εμβολιασμένους και νοσήσαντες και με πληρότητα 50%.
• Ενώ κάθε Σάββατο και Κυριακή ως αμιγώς covid free κλειστός χώρος, μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες με πιστοποιητικό σε ισχύ (180 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο) και με πληρότητα 100%.
• Απαραίτητα κατά την προσέλευση των θεατών είναι η αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας.
• Προσέλευση ανηλίκων με υπεύθυνη δήλωση self test των γονέων.
• Υποχρεωτική χρήση μάσκας, σε όλους τους χώρους του θεάτρου.
• Το Θέατρο Διάνα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας και οι κανονισμοί λειτουργίας του συμμορφώνονται με την τρέχουσα νομοθεσία.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Ελένη Ράντου

Σκηνικά: Μαγιού Τρικεριώτη
Μουσική: Ανδρέας Αποστόλου
Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου

Παίζουν: Επί σκηνής: Βασίλης Παπακωνσταντίνου Οδυσσέας Ιωάννου Σοφία Πανάγου Δημήτρης Καπετανάκος / Μουσικοί: Ανδρέας Αποστόλου: Πιάνο-ενορχηστρώσεις Μαίρη Μπρόζη: Βιολί-τραγούδι Βαγγέλης Πατεράκης: Μπάσο Στέφανος Δημητρίου: Κρουστά Γιάννης Αυγέρης: Κιθάρες

Τιμές Εισιτηρίων: Πέμπτη, Παρασκευή: Γενική είσοδος 18€, Σάββατο απογευματινή: 16€ πλατεία – 14€ εξώστης, Σάββατο βραδινή - Κυριακή: 20€ πλατεία – 18€ εξώστης, Φοιτητικό, νεανικό, άνω των 65, ΑΜΕΑ, Ανέργων: 14€, Προσφορά στην προπώληση 2€ έκπτωση για κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή. (ισχύει ως και 2 ώρες πριν την έναρξη των παραστάσεων)
Σενάριο: Οδυσσέας Ιωάννου
Πληροφορίες: Σημεία προπώλησης: Στο ταμείο του Θεάτρου, Ιπποκράτους 7 (εντός στοάς), Τρίτη ως Κυριακ 10:00 – 14:00, 17:00 - 21:30, τηλ 210 3626596. Σε όλα τα καταστήματα WIND, Ευριπίδης, Yoleni's και σε όλα τα φυσικά σημεία προπώλησης viva.gr. Στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων. Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr. Τηλεφωνικά στο 11876 & προσφορά στην προπώληση 2€ έκπτωση για κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή. (ισχύει ως και 2 ώρες πριν την έναρξη των παραστάσεων)
Παραστάσεις: Πέμπτη και Παρασκευή στις 20:30, Σάββατο στις 18:00 και στις 21:30 και Κυριακή στις 21:30
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/festivalkiini-isychia/
Πληροφορίες Χώρου: Ιπποκράτους 7 (εντός στοάς), Αθήνα 10679, 210 3626596
Φωτογραφίες: Γιάννης Μαργετουσάκης
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Amnesiac, από την Ομάδα σύγχρονου χορού YELP danceco. στο ΦΙΑΤ
ΘΕΑΤΡΟ
«Του αγοριού απέναντι»: Ένα μιούζικαλ των Ρέππα – Παπαθανασίου με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Μίμη Πλέσσα
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Ραφτάκος των λέξεων: Η παράσταση της Ομάδας Μικρός Νότος σε καλοκαιρινή περιοδεία
Θεατρικά Νέα
Μια “σύγχρονη” Άλκηστις από τον Δημήτρη Καρατζά στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
ΘΕΑΤΡΟ
Εκτός Ύλης reloaded: Το βραβευμένο έργο του Κώστα Λεϊμονή στο Θέατρο Βράχων
ΘΕΑΤΡΟ
Polyamorous: Η κωμωδία του Σπύρου Κακατσάκη στο Θέατρο Αλκμήνη
ΘΕΑΤΡΟ
Χλιμίντρισμα, του Μάριου Ποντίκα στο Bios – Πειραιώς 84
Θεατρικά Νέα
Έτσι ανοίγει το Φεστιβάλ Αθηνών: Ο Χάινερ Γκαίμπελς μετατρέπει την Πειραιώς 260 σε μια ζωντανή “ανασκαφή”
ΘΕΑΤΡΟ
The 5th Season – Fat Tuesday: Ο θίασος Novoflot φέρνει μια μουσικοθεατρική υπερπαραγωγή στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ
ΘΕΑΤΡΟ
Θέλω να σου κρατάω το χέρι, του Τάσου Ιορδανίδη σε καλοκαιρινή περιοδεία
ΘΕΑΤΡΟ
Τόσο Πολύ: Το ποιητικό έργο της Μυρτώς Παπαχριστοφόρου επιστρέφει στο Μικρό Γκλόρια
Θεατρικά Νέα
Μίσος: Το Theaterhaus Jena στο Θέατρο Τέχνης με μια νέα σκηνική ανάγνωση της ταινίας του Ματιέ Κασοβίτς