MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
04
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

To «Celebrity Game Night» με τη Σμαράγδα Καρύδη επιστρέφει στο MEGA

Το πιο συναρπαστικό παιχνίδι επιστρέφει φέτος τον Οκτώβριο στο MEGA, με παρουσιάστρια την Σμαράγδα Καρύδη.

Monopoli Team

Το πιο πρωτότυπο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει για δεύτερη σεζόν ανανεωμένο και ακόμα πιο κεφάτο. To «Celebrity Game Night» με παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στις 22:00 στο MEGA.

Νέα ευρηματικά παιχνίδια, που προστίθενται σε όσα μας ξεσήκωσαν την περασμένη σεζόν, μουσική, τραγούδι, πολύ κέφι, και μοναδική παρεΐστικη ατμόσφαιρα έρχονται κάθε Παρασκευή στο «Celebrity Game Night», με τη Σμαράγδα Καρύδη να «προκαλεί» τους καλεσμένους της σε διασκεδαστικές αναμετρήσεις.

Το MEGA υποδέχεται για άλλη μια χρονιά το Celebrity Game Night με την Σμαράγδα Καρύδη

6 celebrities, δύο ομάδες κι ένα χρηματικό έπαθλο για φιλανθρωπικό σκοπό

Η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται κάθε εβδομάδα στο φιλόξενο σκηνικό του «Celebrity Game Night» 6 celebrities, που χωρίζονται σε δύο ομάδες και στόχος τους είναι να αναδείξουν νικητή τον παίκτη-αρχηγό της ομάδας τους. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, μουσικοί, αθλητές και πρόσωπα της επικαιρότητας δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, τεστάρουν τις γνώσεις τους στην ποπ κουλτούρα, αυτοσχεδιάζουν και ανταλλάσσουν αστείες ατάκες και πειράγματα, διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο της βραδιάς. Στο τέλος κάθε παιχνιδιού, η νικήτρια ομάδα προσφέρει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της ένα χρηματικό ποσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑH «αναγέννηση» της Adele: Όσα μάθαμε από τα cover stories στην αμερικανική και βρετανική Vogue12.09.2018

Η μουσική και το τραγούδι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτό το σπιτικό πάρτι, στο οποίο είστε όλοι καλεσμένοι. Με τις πιο feelgood μουσικές επιλογές, οι Playmobeat, η μπάντα του «Celebrity Game Night», δίνουν το ρυθμό στο παιχνίδι και συνοδεύουν τους celebrities και τους παίκτες που τολμούν να πιάσουν το μικρόφωνο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Celebrity Game Night» με τη Σμαράγδα Καρύδη
Πρεμιέρα: Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, 22:00
Κάθε Παρασκευή στις 22:00 στο MEGA

#CelebrityGameNight
Facebook: @CelebrityGameNightMega
Instagram: @celebritygamenight_

Παρουσίαση: Σμαράγδα Καρύδη
Εκτέλεση Παραγωγής: Barking Well Media

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Ο θρύλος Άννα Γουίντουρ μέσα από την αμφιλεγόμενη θητεία της στη Vogue
ShowBiz
Δίκη Φιλιππίδη: Απαλλαγή και για τη δεύτερη απόπειρα βιασμού ζητά ο εισαγγελέας
ShowBiz
Νίκος Καραθάνος: «Η Επίδαυρος έχει άλλο βάρος και για τον ηθοποιό και για το κοινό. Εκεί συναντάμε την εθνική μας ταυτότητα» (vid)
ShowBiz
Γιώργος Χρυσοστόμου: «Η Επίδαυρος είναι σαν τη θάλασσα – Θέλει προσοχή, αλλιώς θα σε πνίξει» (vid)
ShowBiz
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Δεν υπάρχουν πολιτικές από τη στιγμή που σκοτώνονται παιδιά» (vid)
ShowBiz
Χάρης Δούκας: «Ήταν ατυχές το γεγονός με τον Λάνθιμο – Πρέπει να διαφυλάξουμε την ταυτότητα του πολιτισμού» (vid)
ShowBiz
Γλυκερία: Εγκλωβισμένη στο Τελ Αβίβ – Στο Ισραήλ τρεις ακόμα Έλληνες μουσικοί
ShowBiz
Μαρίνα Σάττι: «Δεν είναι στόχος μου να γίνομαι viral» (vid)
ShowBiz
Μαρινέλλα: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της σήμερα; (vid)
ShowBiz
Χρήστος Νικολόπουλος: «Δεν μου αρέσει να κατευθύνουν έναν καλλιτέχνη όπως θέλουν κάποιοι» (vid)
ShowBiz
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Το πιο αστείο που μπορείς να πεις σε αυτήν τη χώρα είναι “κάνω καριέρα”» (vid)
ShowBiz
Έφη Παπαθεοδώρου: «Είναι δύσκολο να αναβιώσω στιγμές του “Παρά Πέντε” γιατί έχω χάσει τη “Σοφούλα” μου» (vid)