MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Τι αποκάλυψε το Φρόντο για το Όρκ που μοιάζει στον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν;

Ο Ελάιζα Γουντ, ή αλλιώς ο γνωστός σε όλους μας «Φρόντο», αποκάλυψε πως ένα από τα πολλά Ορκ στην τριλογία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» είχε σχεδιαστεί να μοιάζει στον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών - Χάρβεϊ Γουάινστιν
Πηγή: HBO Max
Monopoli Team

Σε μία… περίεργη αποκάλυψη προέβη ο Ελάιζα Γουντ, ο οποίος υποδύθηκε τον «Φρόντο» στην επική τριλογία «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», λέγοντας πως ένα από τα πολλά Ορκ στις ταινίες είχε σχεδιαστεί να μοιάζει στον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Το εν λόγω Ορκ ήταν το πιο απωθητικό και φρικιαστικό από ολόκληρη την τριλογία: Γκρι με παραμορφωμένο δέρμα και με λεπτές σαν σύρμα τρίχες να ξεγλιστρούν από το κεφάλι του. Όχι ένα κολακευτικό πορτραίτο του πρώην παραγωγού του Hollywood, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, ο οποίος αυτή τη στιγμή εκτίει ποινή φυλάκισης 23 ετών σε κρατική φυλακή της Νέας Υόρκης για έναν μεγάλο αριθμό σεξουαλικών εγκλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Πότε θα κάνει πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη σειρά;12.09.2018

Μιλώντας σε podcast με τον Νταξ Σέπαρντ ο Γουντ ανέφερε συγκεκριμένα: «Είναι αστείο. Αυτό συζητήθηκε πρόσφατα γιατί ο Ντομ (Μόναγκαν που υποδυόταντ το χόμπιτ Μέρι) και ο Μπιλ (Μπόιντ, στον ρόλο του χόμπιτ Πίπιν) μιλούσαν με τον Σον Άστιν (Σάμγουαϊζ) και την πρώτη ανάμνησή του από την άφιξη στη Νέα Ζηλανδία όπου γυρίστηκαν οι ταινίες».

Εξηγώντας την απόφαση να σχεδιαστεί ένα Ορκ βασισμένο στον Γουάινσταϊν, ο Γουντ υποστήριξε ότι αυτό ήταν «ενός είδους άντε γ@@@» απέναντι στον παραγωγό. «Νομίζω πως δεν υπάρχει πρόβλημα να μιλήσω γι’ αυτό τώρα. Ο τύπος είναι στη φυλακή. Γάμ@@@ τον», πρόσθεσε.

Χάρβεϊ Γουάινστιν ως Ορκ

Οι διαφωνίες με τον Τζάκσον

Ο σκηνοθέτης του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», Πίτερ Τζάκσον, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε ορισμένες δυσκολίες με τον Γουάινσταϊν στην παραγωγή των ταινιών της τριλογίας. Ο Τζάκσον, που συνεργαζόταν με τη Miramax – εταιρεία παραγωγής που είχαν ιδρύσει ο Γουάινσταϊν με τον αδερφό του Μπομπ – ήθελε να γυρίσει τουλάχιστον δύο ταινίες βασισμένες στα μυθιστορήματα του Τόλκιν, ενώ ο Γουάινσταϊν επέμενε για τη σύμπτυξη των τριών μυθιστορημάτων σε μία κινηματογραφική προσαρμογή. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο Γουάινσταϊν είχε φτάσει στο σημείο να απειλήσει τον Τζάκσον πως θα τον αντικαθιστούσε με τον Κουέντιν Ταραντίνο ή τον Τζον Μέιντεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLord of the Rings: Γιατί οι φανατικοί θαυμαστές αντιδρουν στη νέα σειρά του Amazon;12.09.2018

Ο Γουάινσταϊν τελικά συμφώνησε για την παραγωγή τουλάχιστον δύο ταινιών, όμως έβαλε πλαφόν 75 εκατομμυρίων στο μπάτζετ, χωρίς να ενημερώσει τον Τζάκσον σχετικά με αυτό. Τότε η ομάδα του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» άφησε τα σενάρια να διαρρεύσουν σε περίπτωση που δείξει ενδιαφέρον κάποιο άλλο στούντιο και έτσι τελικά το πρότζεκτ επιλέχθηκε από τον Μπομπ Σαγιέ της New Line Cinema, ο οποίος συμφώνησε να γυριστούν τρεις ταινίες.

Με πληροφορίες από το dazeddigital.com.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b