MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Πότε θα κάνει πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη σειρά;

Ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας και μια πρώτη φωτογραφία που μας εισάγει στο σύμπαν της πολυαναμενόμενης επικής σειράς φαντασίας «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» κυκλοφόρησε η Amazon.

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών
Monopoli Team

Η επική σειρά φαντασίας, «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» (ανεπίσημος τίτλος), βασισμένη στο δημοφιλές σύμπαν των μυθικών ιστοριών του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου 2022, σύμφωνα με ανακοίνωση της Amazon, με το κάθε νέο επεισόδιο να μεταδίδεται εβδομαδιαία.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Η κινηματογράφηση της πρώτης σεζόν ολοκληρώθηκε στις 2 Αυγούστου, στη Νέα Ζηλανδία, και η Amazon κυκλοφόρησε την πρώτη επίσημη φωτογραφία της σειράς:

Αν και δεν γνωρίζουμε αρκετές πληροφορίες για την πλοκή της σειράς, ούτε καν τον επίσημο τίτλο της, ωστόσο, γνωρίζουμε ότι θα διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της μυθικής Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης, χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» και του «Χόμπιτ».

Καστ και συντελεστές

Η σειρά θα ακολουθήσει ένα σύνολο νέων αλλά και παλιών-γνώριμων χαρακτήρων καθώς έρχονται αντιμέτωποι με την ανάδυση του κακού στη Μέση Γη. Στο καστ περιλαμβάνονται οι ηθοποιοί: Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman, και  Sara Zwangobani.

Τα δύο πρώτα επεισόδια σκηνοθετήθηκαν από τον Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα, γνωστό για τις ταινίες «Το ορφανοτροφείο» (2007), «The Impossible» (2012) και «Jurassic World: Το Βασίλειο Έπεσε» (2018). Τέσσερα επεισόδια της σειράς σκηνοθέτησε ο Γουέιν Γιπ, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με επιτυχημένες βρετανικές σειρές όπως το «Doctor Who» και το «Utopia».

Την παραγωγή της σειράς, η οποία θα ξεδιπλωθεί σε περισσότερες από μια σεζόν, έχουν αναλάβει τα Amazon Studios σε συνεργασία με το Ίδρυμα Τόλκιν, τη New Line Cinema (θυγατρική της Warner Bros. Entertainment) και τον εκδοτικό κολοσσό Harper Collins.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Γη της Ελιάς στο MEGA: Δείτε το νέο καθηλωτικό τρέιλερ και ακούστε το τραγούδι των τίτλων αρχής12.09.2018

Τι δηλώνει η Amazon;

«Το ταξίδι θα ξεκινήσει στις 2 Σεπτεμβρίου 2022 με την πρεμιέρα της πρωτότυπης σειράς μας στο Prime Video» δήλωσε η επικεφαλής των Amazon Studios Jennifer Salke «Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο ενθουσιασμένη είμαι για αυτό το νέο επικό ταξίδι στη Μέση Γη. Το ταλαντούχο καστ, η δημιουργική ομάδα και η ομάδα παραγωγής δούλεψαν ακούραστα στη Νέα Ζηλανδία για να δώσουν για πρώτη φορά ζωή σε αυτό το εμπνευσμένο όραμα».

Πηγή: Variety και indiewire

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b