MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Marionette: Το τρέιλερ μάς υπόσχεται ένα ανατριχιαστικό θρίλερ για ένα παιδί που ελέγχει το μέλλον

Το τρέιλερ του νέου υπερφυσικού θρίλερ Marionette κυκλοφόρησε και υπόσχεται να μάς κάνει να θέλουμε να ρίξουμε μία δεύτερη ματιά στις φαινομενικά αθώες ζωγραφιές των παιδιών.

Marionette
Marionette
Monopoli Team

Κατά κοινή ομολογία, αν ένα θρίλερ είναι καλό, θα είναι σίγουρα αρκετά τρομακτικό. Όταν όμως σε αυτό πρωταγωνιστεί ένα παιδί, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο τρομακτικά και σε συνδυασμό, μάλιστα, με το έντονο υπερφυσικό στοιχείο, τότε μιλάμε σίγουρα για μία πραγματικά τρομακτική ταινία.

Αυτές τις προσδοκίες έρχεται να εκπληρώσει ο Elbert van Strien με το νέο του εγχείρημα, το Marionette. Για τον σκηνοθέτη βέβαια, το εγχείρημα αυτό δεν είναι και τόσο καινούριο, καθώς το 1993 είχε δημιουργήσει μια ταινία μικρού μήκους με παρόμοια υπόθεση, με την ονομασία De Marionettenwereld.

Τριάντα χρόνια μετά, θα συνεργαστεί με την S&R Films για να ξανά «ζωντανέψει» αυτή την ιστορία στη μεγάλη οθόνη και να υποσχεθεί στο κοινό του μία πραγματικά τρομακτική εμπειρία. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Θέκλα Ρόιτεν, Πίτερ Μάλαν και Ελάιτζα Βολφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣμύρνη μου αγαπημένη: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας12.09.2018

Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε μάς εισάγει στην πλοκή της ταινίας, ενώ μαθαίνουμε πώς μία παιδοψυχίατρος θα αρχίσει ένα κάπως…σκοτεινό ταξίδι, όταν θα αναλάβει να θεραπεύσει ένα παιδί που μπορεί να ελέγξει το μέλλον μέσω των φρικτών σχεδίων του.

Photo Credits: S&R Films

Photo Credits: S&R Films

Η πλοκή

Μετά την απώλεια του συζύγου της σε ένα φαινομενικά τυχαίο ατύχημα, η παιδοψυχίατρος Marianne Winter προσπαθεί να αρχίσει μία νέα ζωή στη Σκωτία. Εκεί, αρχίζει να ασχολείται με την θεραπεία ενός μυστικοπαθούς 10χρονου αγοριού, που ισχυρίζεται ότι ελέγχει το μέλλον μέσω των σκίτσων του. Όταν τα φρικτά σκίτσα του αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα, η ζωή και η πραγματικότητα της Marianne θα εκτροχιαστεί. Ίσως το παιδί που έχει μπροστά της να μην είναι τόσο αθώο όσο νόμιζε στην αρχή…

Το Marionette θα κυκλοφορήσει On Demand στις πλατφόρμες Spectrum, Comcast, Cox, DirecTV, Dish και Fios στις 3 Νοεμβρίου. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στη συνέχεια στο iTunes, το Vudu/Fandango και στο Google Play έναν μήνα αργότερα στις 3 Δεκεμβρίου.

Το τρέιλερ μάς παρουσιάζει άρτια την ένταση της ταινίας, εισάγοντάς μας στον κόσμο του υπερφυσικού και υπενθυμίζοντάς μας πως τα παιδιά δεν είναι πάντα όσο αθώα δείχνουν…

Δείτε το τρέιλερ:

Πηγή: Collider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOperation Star: Η νέα ταινία του Βασίλη Τσικάρα σύντομα στους κινηματογράφους12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b