MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τζέιμς Μποντ: Πότε θα αντικατασταθεί ο Ντάνιελ Κρεγκ;

Κατά τη διάρκεια εκπομπής στο BBC Radio 4, η παραγωγός του franchise του θρυλικού πράκτορα 007, Μπάρμπαρα Μπρόκολι, δήλωσε ότι ακόμη είναι αρκετά νωρίς για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για τον νέο Τζέιμς Μποντ.

Τζέιμς Μποντ
Monopoli Team

Ενώ οι θεατές προετοιμάζονται για την παγκόσμια πρεμιέρα των νέων περιπετειών του Τζέιμς Μποντ, με τίτλο «No Time To Die», που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο, οι Βρετανοί μπούκμεϊκερ επιδίδονται στην αγαπημένη τους ασχολία: Ποιος θα είναι ο διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ ως ο θρυλικός πράκτορας 007; Μια συζήτηση που κρατάει χρόνια.

Ωστόσο, παρά τις συνεχιζόμενες φήμες οι οποίες περιλαμβάνουν τους «συνήθεις υπόπτους», όπως ο Τομ Χάρντι, αλλά και «νεοφερμένους», όπως ο σταρ του «Μπρίτζερτον», Regé-Jean Page, η παραγωγός Μπάρμπαρα Μπρόκολι ανακοίνωσε πως το ζήτημα δεν πρόκειται να λυθεί σύντομα.

Ο Τομ Χάρντι θεωρείται φαβορί για την αντικατάσταση του Ντάνιες Κρεγκ | Φωτογραφία: Greg Williams

Πότε θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις

Μιλώντας στην εκπομπή του BBC Radio 4, «Today», μαζί με τον συμπαραγωγό Michael G. Wilson, η Μπροκόλι σχολίασε ότι δεν έχουν αποφασίσει ποιος θα πάρει τη θέση του Ντάνιελ Κρεγκ και δεν πρόκειται να αρχίζουν οποιαδήποτε συζήτηση επί του θέματος έως το 2022.

«Δεν το σκεφτόμαστε καθόλου», είπε, «Θέλουμε ό Ντάνιελ να απολαύσει τα επινίκεια του. Τον επόμενο χρόνο θα αρχίσουμε να αναλογιζόμαστε το μέλλον».

Ένας από τους καλύτερους Μποντ όλων των εποχών

«Υπήρξε ένας εξαιρετικός Μποντ. Δεν είναι εύκολο να αντικατασταθεί. Δεν μπορώ να διανοηθώ καν, αν κάτι τέτοιο είναι δυνατόν», πρόσθεσε ο Wilson.

Για την πρόσληψη του Κρέγκ, ο οποίος πήρε τη σκυτάλη από τον Πιρς Μπρόσναν με το «Casino Royale», το 2006, η Μπάρμπαρα Μπρόκολι ανέφερε ότι «υπήρξαν πάρα μα πάρα πολύ τυχεροί» που κατάφεραν να τον πείσουν να προσχωρήσει στο franchise:

«Μπορούσαμε να δούμε πως ήταν διστακτικός, επειδή γνώριζε ότι κάτι τέτοιο θα άλλαζε τη ζωή του, την οποία και προφανώς άλλαξε, χωρίς, ωστόσο, να αλλάξει τον ίδιο», δήλωσε, «Μαζί του μας δόθηκε η ευκαιρία να εξερευνήσουμε τη συναισθηματική ζωή του Μποντ και να διεισδύσουμε στην προσωπικότητα, την πολυπλοκότητα και τις αντιφάσεις του χαρακτήρα». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFendi x Versace: Ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα επικό show με Dua Lipa, Gigi Hadid, Kate Moss12.09.2018

Ο Βρετανός μπούκμεϊκερ William Hill έχει προς το παρόν ως φαβορί τον Χάρντι, ως επόμενο Τζέιμς Μποντ, ακολουθούμενο από τους Page, Τζέιμς Νόρτον, Λουκ Έβανς, τον αγαπημένο του κοινού Ίντρις Έλμπα και τον Χένρι Καβίλ. Όσον αφορά τις γυναίκες ηθοποιούς, υψηλότερα στη λίστα με τους υποψηφίους βρίσκεται η Σουράν Τζόουνς.

Πηγή: The Hollywood Reporter

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b