MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Fendi x Versace: Ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα επικό show με Dua Lipa, Gigi Hadid, Kate Moss

Το fashion show των… Fendace τα είχε όλα: “επαναστατικές” δημιουργίες, διάσημα τοπ μόντελ όπως η Kate Moss και η Naomi Campbell, αλλά και το ντεμπούτο της Dua Lipa και της κόρης της Μαντόνα, Lourdes Leon.

Daniele Venturelli / Getty Images/Ideal Images
Daniele Venturelli / Getty Images/Ideal Images
Monopoli Team

Μετά από μήνες κρυφής προετοιμασίας και μια «κρυπτογραφημένη» χρυσόλευκη πρόσκληση, η οποία στάλθηκε αποκλειστικά στον κλειστό κύκλο των ανθρώπων της μόδας, η Fendace, η συνεργασία της Fendi με την Versace έγινε πραγματικότητα το βράδυ του Σαββάτου.

Photo Credits: Versace and Fendi

Photo Credits: Versace and Fendi

«Είναι μια πρωτιά στην ιστορία της μόδας», έσπευσε να δηλώσει η Ντονατέλα Βερσάτσε, φανερά ικανοποιημένη από την συνεργασία της με την Σίλβια Βεντουρίνι Φέντι και πρόσθεσε πως στην συνεργασία τους υπήρξε «ένας πραγματικά δημιουργικός διάλογος που πηγάζει από τον σεβασμό και την φιλία τους». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα στην έδρα της Βερσάτσε, στη Via Gesù στο Μιλάνο της Ιταλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Crown: Η νέα «βασίλισσα» Ιμέλντα Στόντον αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας της 5ης σεζόν (βίντεο)12.09.2018
Έμιλι Ραταϊκόφσκι. Photo Credits: Versace and Fendi

Έμιλι Ραταϊκόφσκι. Photo Credits: Versace and Fendi

Fendace – Οι καινοτομίες

Με τίτλο «VERSACE BY FENDI – FENDI BY VERSACE», οι δύο μεγάλες κυρίες της μόδας αντάλλαξαν ρόλους, για να εμπνευστούν η μία από το όραμα της άλλης. Ο Κιμ Τζόουνς, ο οποίος είναι ένας από τους εμβληματικότερους σχεδιαστές, εντάχθηκε στην ομάδα του οίκου Φέντι, για να σχεδιάσει τη σειρά γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων του Βερσάτσε. Αντίστοιχα, ο οίκος Βερσάτσε προσπάθησε να «ερμηνεύσει» τον οίκο Φέντι, ρίχνοντας μία εξονυχιστική ματιά στα αρχειακά κομμάτια του δημοφιλούς οίκου.

«Η Fendace αφορά την ανάγκη για ειλικρίνεια στη μόδα σήμερα και όχι για στρατηγική», είχε δηλώσει ο οίκος Βερσάτσε.

Photo Credits: Versace and Fendi

Photo Credits: Versace and Fendi

Το VERSACE BY FENDI άντλησε την έμπνευση του από τα μέσα έως τα τέλη της δεκαετίας του ’90 και διερευνά την ιδέα της δυαδικότητας, σε πολλά βασικά κομμάτια που συνδυάζουν το μονόγραμμα Fendi με το εμβληματικό ελληνικό μοτίβο του Versace. Αντίθετα, η Ντονατέλα υιοθέτησε μια πιο πανκ ροκ προσέγγιση, εισάγοντας στον ήδη νεανικό κόσμο του FENDI επαναστατικές νότες, όπως η χρήση του αλυσιδωτού στοιχείου, με δαντέλα και κρυστάλλινα F για να δώσει μία διαφορετική νότα στο μονόγραμμα της μάρκας.

Η Dua Lipa σε ρόλο μοντέλου

Στην επίδειξη αυτή συμμετείχαν αρκετές αξιόλογες προσωπικότητες και μοντέλα. Την μεγάλη έκπληξη έκανε η δημοφιλής τραγουδίστρια Dua Lipa, η οποία ήταν το πρόσωπο της καμπάνιας του οίκου Versace για το φθινόπωρο/χειμώνα του 2021 και άνοιξε για πρώτη φορά την φετινή πασαρέλα, περπατώντας δίπλα σε καταξιωμένα μοντέλα, όπως η Τζίτζι Χαντίντ, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, η  Ιρίνα Σάικ, η Κέιτ Μος, η Γουίνι Χάρλοου, η Πρίσιους Λι, η κόρη της Μαντόνα Λούρδη Mαρία Τσικόνε Λεόν και άλλα μεγάλα ονόματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Versace (@versace)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Versace (@versace)

Τζίτζι Χαντίντ. Photo Credits: Versace and Fendi

Τζίτζι Χαντίντ. Photo Credits: Versace and Fendi

Ακόμα, η Ναόμι Κάμπελ επέστρεψε στην πασαρέλα, τέσσερις μόλις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDune: Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε πριν τη μεγάλη «έξοδο» στις ελληνικές αίθουσες12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b