MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

West Side Story: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Ο Άνσελ Έλγκορτ και η Ρέιτσελ Ζέγκλερ ζουν έναν απαγορευμένο έρωτα στο τρέιλερ της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς του θρυλικού μιούζικαλ «West Side Story» από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ.

West Side Story
Φώτο: 20th Century Studios
Monopoli Team

Η Ντίσνεϊ και η 20th Century Studios μόλις κυκλοφόρησαν το επίσημο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο remake του «West Side Story» από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Λίγα λόγια για την ταινία

Στην ταινία, βασισμένη στο ομότιτλο εμβληματικό μιούζικαλ των Λέοναρντ Μπερνστάιν και Στίβεν Σόντχαϊμ, πρωταγωνιστεί ο Άνσελ Έλγκορτ και η ανερχόμενη Ρέιτσελ Ζέγκλερ, ως Τόνι και Μαρία αντίστοιχα. Παράλληλα, η αναμονή για το φιλμ χτυπάει κόκκινο, καθώς η προηγούμενη κινηματογραφική μεταφορά, το 1961, αποτελεί ένα πολιτιστικό φαινόμενο που σάρωσε τα βραβεία Όσκαρ, κερδίζοντας δέκα χρυσά αγαλματίδια, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της Καλύτερης Ταινίας.

Την τωρινή εκδοχή του «West Side Story» διασκεύασε ο στενός συνεργάτης του Στίβεν Σπίλμπεργκ, Τόνι Κούσνερ, ο οποίος έχει κερδίσει δύο οσκαρικές υποψηφιότητες για το σενάριο των φιλμ «Μόναχο» και «Λίνκολν».

West Side Story

Άνσελ Έλγκορτ ως Τόνι και Ρέιτσελ Ζέγκλερ, ως Μαρία

Τι βλέπουμε στο τρέιλερ

Με διάρκεια λίγο περισσότερο από δύο λεπτά, το τρέιλερ παρουσιάζει την κλασική ιστορία της απαγορευμένης αγάπης ανάμεσα στον Τόνι και την Μαρία και το μίσος που οι συμμορίες Jets και Sharks αισθάνονται η μία για την άλλη, στη Νέα Υόρκη του 1957. Ωστόσο η ταινία δεν αποτελεί αντιγραφή της προηγούμενης κινηματογραφικής διασκευής, καθώς από το τολμηρό και κομψό τρέιλερ μπορούμε να διακρίνουμε νέες σκηνές και διαφορετικό διάλογο σε κλασικές στιγμές.

West Side Story

Φώτο: NIKO TAVERNISE/TWENTIETH CENTURY STUDIOS

Το καστ

Τους νεαρούς πρωταγωνιστές πλαισιώνουν οι Ariana DeBose, David Alvarez, Mike Faist, Josh Andrés Rivera, Ana Isabelle, Corey Stoll και Brian d’Arcy James, καθώς και η θρυλική Ρίτα Μορένο, η οποία είχε βραβευθεί με το Όσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου, για την πρώτη μεταφορά του δημοφιλούς μιούζικαλ και αποτελεί η μία από τους τρεις καλλιτέχνες που έχουν τιμηθεί με βραβεία Όσκαρ, Emmy, Grammy, Tony και Peabody.

Ο σκηνοθέτης επιθυμούσε μόνο ισπανόφωνοι performers να υποδυθούν τους ισπανόφωνους χαρακτήρες στην ταινία. Σύμφωνα με τον ίδιο, 20 από τους 33 Πορτορικανούς χαρακτήρες του «West Side Story» ερμηνεύονται από Πορτορικανούς ή ηθοποιούς με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο.

«Φέρνουν μια αυθεντικότητα», σχολιάζει ο Σπίλμπεργκ «Φέρνουν τους εαυτούς τους, και όλα όσα πιστεύουν και όλα όσα είναι- τα φέρνουν στο έργο. Και υπήρχε τόσο μεγάλη αλληλεπίδραση ανάμεσα στο καστ και την επιθυμία να κοινωνήσουν την πορτορικανική εμπειρία. Όλοι αντιπροσωπεύουν τη διαφορετικότητα, τόσο μέσα στην ίδια την πορτορικάνικη κοινότητα της Νέας Υόρκης όσο και μέσα στην ευρύτερη Ισπανόφωνη. Και λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν αυτόν τον ρόλο». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑWest Side Story: Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ ξαναφέρνει το θρυλικό μιούζικαλ στη μεγάλη οθόνη12.09.2018

*Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Δεκεμβρίου του 2021. 

Πηγή: Indiewire και The Hollywood Reporter

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b