MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Belmondo by Belmondo: Το ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα στη μνήμη του Ζαν Πολ Μπελμοντό, στην ΕΡΤ2

Το ντοκιμαντέρ «Belmondo by Belmondo» θα προβληθεί το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 18:15 στην ΕΡΤ2, στη μνήμη του Ζαν Πολ Μπελμοντό και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.

Monopoli Team

Ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα στη μνήμη του Ζαν Πολ Μπελμοντό

Όταν ο Πολ διηγείται τη ζωή του πατέρα του, Ζαν Πολ, 82 χρόνων, ξεδιπλώνει και τη ζωή ολόκληρου του γαλλικού σινεμά και της εποχής. Ο «Μπεμπέλ» είναι ο πατέρας του Πολ Μπελμοντό, 52 χρόνων.

Ο Πολ θα μπορούσε να είναι το κακομαθημένο παιδί ενός κινηματογραφικού ειδώλου, όμως η ταινία του είναι σαν τον πατέρα του: απλή, φυσική, χαρούμενη.

Μετά το ατύχημά του, ο Ζαν Πολ Μπελμοντό δυσκολεύεται ακόμη λίγο στην ομιλία του, όμως πατέρας και γιος κουβεντιάζουν για ποδόσφαιρο, για γυναίκες, θρυλικά μεθύσια και, βέβαια, για τον κινηματογράφο.

Ο Πoλ θα επισκεφτεί τους τόπους των γυρισμάτων των ταινιών του πατέρα του, θα συναντήσει συναδέλφους και φίλους του ηθοποιούς, τους σκηνοθέτες των ταινιών του, θα ζωντανέψει με μοναδικό τρόπο μια καριέρα 50 χρόνων, με 130 εκατομμύρια θεατές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΖαν Πολ Μπελμοντό: Ο πιο «ωραίος άσχημος» του κινηματογράφου που έγινε το πρόσωπο του Νέου Κύματος12.09.2018

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής Γαλλίας 2016
Σκηνοθεσία: Ρεζίς Μαρντόν
Διάρκεια: 90΄

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b