MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Crown: Ο απίστευτος τρόπος που πρότειναν στην Έμα Κόριν τον ρόλο της Νταϊάνα

Η υποψήφια για Emmy βρετανίδα ηθοποιός, Έμα Κόριν, θυμάται τη στιγμή που έμαθε ότι θα ενσαρκώσει τον εμβληματικό ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα στη δημοφιλή σειρά του Netflix, The Crown.

Monopoli Team

Η πρώτη φορά που η Έμα Κόριν βρέθηκε στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς The Crown ήταν στην πραγματικότητα κατά τη διάρκεια της 3ης σεζόν και όχι της 4ης όταν έκανε το ντεμπούτο της ως πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People, η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο πήρε τον ρόλο που έμελλε να αλλάξει την πορεία της καριέρας της και να την κάνει ευρέως γνωστή. «Έκαναν κάποιες οντισιόν για την 3η σεζόν και μου ζήτησαν να πάω στα γυρίσματα και να διαβάσω το σενάριο μαζί με τον Τζος (Ο’Κόνορ, που υποδυόταν τον πρίγκιπα Κάρολο) για να δουν τη χημεία μας». 

«Θυμάμαι ότι κάναμε τη σκηνή μερικές φορές και στη συνέχεια ο Μπεν (ο Κάρον, ο σκηνοθέτης) στράφηκε στη Σούζαν Μάκι την παραγωγό και της είπε: «Μπορώ να το κάνω τώρα;» και τότε γονάτισε μπροστά μου και μου είπε «Θα γίνεις η Νταϊάνα;» Έμοιαζε κάπως με πρόταση γάμου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Crown: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Ιμέλντα Στόντον ως βασίλισσα Ελισάβετ – Οι πρώτες φωτογραφίες12.09.2018

Όπως φυσικά, όλοι γνωρίζουμε η 25χρονη ηθοποιός είπε το πολυπόθητο «ναι» και έτσι ξεκίνησε το μοναδικό «ταξίδι» γνωριμίας της με την πιο αγαπητή πριγκίπισσα της ιστορίας. «Αρχικά, είχα πολύ διάβασμα, αλλά αργότερα διαπίστωσα ότι έφτασα σε ένα αδιέξοδο», εξομολογήθηκε.

Τότε άρχισε να συνεργάζεται με μία χορογράφο, η οποία τη βοήθησε με την κίνηση στη σειρά. «Πολλά άλλαξαν όταν ξεκίνησα να δουλεύω με την Πόλι Μπένετ και κάναμε μαθήματα κίνησης και χαρακτήρα μαζί. Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε προσπαθώντας να την καταλάβουμε, οπότε πήραμε το σενάριο, την ιστορία μας, και προσπαθήσαμε να καταλάβουμε πως θα ένιωθε και γιατί έκανε ό,τι έκανε σε διαφορετικές στιγμές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Crown: Ποιος μέλος της βασιλικής οικογένειας προσφέρθηκε να βοηθήσει στην παραγωγή της σειράς;12.09.2018

Το αποτέλεσμα τελικά ήταν εντυπωσιακό, ενώ μάλιστα η Κόριν κατάφερει να λάβει μια υποψηφιότητα για Emmy για τον ρόλο της ως Νταϊάνα. Επιπλέον, πολλοί φίλοι της ίδιας της πριγκίπισσας της εξομολογήθηκαν πόσο πολύ τους άγγιξε η ερμηνεία της. «’Ηταν πραγματικά υπέροχο να ακούω πόση σημασία είχε για εκείνους», ανέφερε η ίδια στη συνέντευξή της.

Τέλος, ανέφερε πως νιώθει ευγνώμων που μέσα από αυτή τη μοναδική εμπειρία γνώρισε έναν καλό φίλο, τον 31χρονο συμπρωταγωνιστή της Τζος Ο’Κόνορ. «Είναι ο καλύτερος φίλος που θα μπορούσα να έχω. Πάντα με πρόσεχε. Έχουμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ και οι ζωές μας άλλαξαν με τον ίδιο τρόπο. Έχουμε την ίδια φιλοσοφία, κάτι που βοήθησε».

Πηγή: people.com

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b