MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Crown: Ποιος μέλος της βασιλικής οικογένειας προσφέρθηκε να βοηθήσει στην παραγωγή της σειράς;

Παρά το γεγονός πως η βασιλική οικογένεια αποφεύγει να μιλά πολύ για τα γεγονότα της δημοφιλούς σειράς του Netflix, ένα από τα μέλη της αποκάλυψε σε συνέντευξη ότι κάποια στιγμή είχε προσφερθεί να βοηθήσει στην παραγωγή.

Monopoli Team

Δεδομένου ότι τα γεγονότα που παρουσιάζονται στη δημοφιλή σειρά του Netflix, The Crown, είναι βασισμένα στα πραγματικά γεγονότα από τη μακρά ιστορία της βασιλικής οικογένειας, τα μέλη της αποφεύγουν να μιλούν πολύ και δημόσια για τη σειρά, μη θέλοντας να διαψεύσουν ή να επιβεβαιώσουν όλα όσα – γνωστά και άγνωστα γεγονότα – έχει αναδείξει η σειρά στο διάστημα προβολής της.

Παρ’ όλα αυτά, ένα από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, φαίνεται πως έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον χαρακτήρα της και το πώς αυτός εμφανίζεται στη σειρά, ζητώντας μάλιστα να συμβάλλει όπου είναι δυνατό, στην παραγωγή της σειράς. Ο λόγος για τη δούκισσα της Υόρκης, Σάρα Φέργκιουσον, η οποία μίλησε σχετικά με αυτό σε συνέντευξή της στο Town&Country.

Credits: Tim Graham Photo Library / Getty Images

Συγκεκριμένα, η δούκισσα της Υόρκης αποκάλυψε πως είχε επικοινωνήσει με τον παραγωγό Άντι Χάρις, θέλοντας να βοηθήσει την ηθοποιό (Jessica Aquilina) που την υποδύεται στη σειρά, να κατανοήσει περισσότερο τον ρόλο της. Ωστόσο, εκείνος αρνήθηκε την ευγενική προσφορά της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Crown: Το νέο πρόσωπο που προστίθεται στο καστ της 5ης σεζόν12.09.2018

Στη σειρά μέχρι στιγμής, η Σάρα Φέργκιουσον έχει εμφανιστεί ελάχιστα στη σειρά με την πλοκή να εστιάζει μόνο στη γνωριμία της με τον πρίγκιπα Ανδρέα και τον γάμο της, ωστόσο η ίδια αναφέρει πως έμεινε πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. «Μου αρέσει που έβαλαν τον γάμο μου. Πιστεύω ότι το γύρισαν πολύ όμορφα» ανέφερε νωρίτερα σε συνέντευξή της στο UsWeeekly.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Crown (@thecrownnetflix)

Υπενθυμίζεται ότι στην 5η σεζόν της θρυλικής σειράς, τα γεγονότα της σειράς θα ακολουθήσουν την ιστορία της βασιλικής οικογένειας κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90, μία περίοδο που η Σάρα Φέργκιουσον είχε αναπτύξει στενές φιλικές σχέσεις με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, οπότε περιμένουμε να δούμε τον χαρακτήρα της να εκδηλώνεται περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ βρετανική βασιλική οικογένεια στη μικρή οθόνη: Ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ που «φωτίζουν» την ιστορία της12.09.2018

Με πληροφορίες από Town & Country.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b