MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

The Crown: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Ιμέλντα Στόντον ως βασίλισσα Ελισάβετ – Οι πρώτες φωτογραφίες

Μετά τις επιτυχημένες ερμηνείες της Κλερ Φόι και της Ολίβια Κόλμαν στον ρόλο της Βασίλισσας της Αγγλίας σε δύο διαφορετικές δεκαετίες, η Ιμέλντα Στόντον παίρνει την θέση της δεκαετίας του ’90 και το κοινό αναμένει με ενθουσιασμό τα νέα επεισόδια.

Η Ιμέλντα Στόντον θα υποδυθεί τον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ στο The Crown
Monopoli Team

Όσο οι ετοιμασίες του πέμπτου κύκλου της πολυβραβευμένης και πολυαγαπημένης σειράς έχουν πάρει φωτιά, το Netflix μάς επιτρέπει να “κοιτάξουμε μέσα από την κλειδαρότρυπα” και να πάρουμε μια γεύση από την βασίλισσα Ελισάβετ της δεκαετίας του ’90.

Τον ρόλο αυτής της ηλικίας θα τον υποδυθεί η βραβευμένη με BAFTA ηθοποιός, Ιμέλντα Στόντον, και όλοι μιλούν για την τρομερή ομοιότητά της με την βασίλισσα. Μαζί με αυτή την προσθήκη όμως έρχονται και άλλα ονόματα που θα αντικαταστήσουν τους νεότερους ηθοποιούς.

Ο λόγος για τους Τζόναθαν Πράις στον ρόλο του Πρίγκιπα Φίλιππου, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι στον ρόλο της Λαίδης Νταϊάνα, Ντόμινικ Γουέστ στον ρόλο του Κάρολου, Λέσλι Μάνσβιλ στον ρόλο της Πριγκίπισσας Μάργκαρετ και Τζόνι Λι Μίλερ στον ρόλο του Πρωθυπουργού Τζον Μέιτζορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Crown: Ποιος μέλος της βασιλικής οικογένειας προσφέρθηκε να βοηθήσει στην παραγωγή της σειράς;12.09.2018

Τα γυρίσματα του νέου κύκλου έχουν ήδη ξεκινήσει στη Σκωτία και οι πρώτες εικόνες της ηθοποιού ως Ελισάβετ αφήνουν υποσχέσεις για μία συναρπαστική σεζόν. Η ομοιότητα της Ιμέλντα Στόντον με τη βασίλισσα Ελισάβετ της δεκαετίας του ’90 είναι καταπληκτική, με τις φωτογραφίες που έχουν ήδη διαρρεύσει να το επιβεβαιώνουν. Σε συνδυασμό με το υποκριτικό της ταλέντο που είναι ήδη γνωστό, η προσθήκη αυτή φαίνεται να επιτρέπει στην σειρά να ξεκινήσει τον πέμπτο κύκλο της με τις καλύτερες προδιαγραφές.

Στην πρώτη φωτογραφία που μάς παρουσίασε ο λογαριασμός του The Crown στο Instagram, η ομοιότητα είναι πράγματι συγκλονιστική και μάς προετοιμάζει για μία δυνατή πέμπτη σεζόν.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της Ιμέλντα Στόντον στον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ:

Ο πέμπτος κύκλος αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2022 και θα επικεντρώνεται στα γεγονότα που συνέβησαν από το 1991 μέχρι και το 1999. Ο έκτος και τελευταίος κύκλος θα επικεντρωθεί στην καινούρια χιλιετία και όπως έχει δηλώσει ο παραγωγός της σειράς, θα είναι και ο τελευταίος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ βρετανική βασιλική οικογένεια στη μικρή οθόνη: Ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ που «φωτίζουν» την ιστορία της12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b