MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μισέλ Ομπάμα: Με μία αστεία οικογενειακή φωτογραφία ευχήθηκε για τα γενέθλια του συζύγου της

Ο Μπαράκ Ομπάμα κλείνει τα 60 και η σύζυγός του Μισέλ τού ευχήθηκε με έναν χαριτωμένο τρόπο!

Monopoli Team

Η Μισέλ Ομπάμα έχει συνηθίσει τους ακολούθους της στο Instagram να περιμένουν κάθε χρόνο στα γενέθλια του Μπαράκ αλλά και των παιδιών τους, να δουν τι καινούριο έχει σκεφτεί να ανεβάσει για να τους ευχηθεί με τον δικό της χαριτωμένο τρόπο «χρόνια πολλά».

Φέτος, με τον Πρώην Πρόεδρο της Αμερικής να κλείνει τα 60 του χρόνια οι προσδοκίες ήταν υψηλές και σίγουρα τις ξεπέρασε. Η πιο δημοφιλής πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής ανέβασε με αφορμή τα γενέθλια του αγαπημένου της μία τρυφερή και αστεία οικογενειακή τους στιγμή, που έτυχε να αποθανατιστεί σε μία φωτογραφία.

Το στιγμιότυπο αποτυπώνει τη δεμένη οικογένεια να κάθεται μαζί και είναι άκρως διασκεδαστική. Η περήφανη σύζυγος και μητέρα, Μισέλ, έχει ένα πλατύ χαμόγελο και είναι ελαφρώς γυρισμένη από τα υπόλοιπα μέλη, επιτρέποντας στον Μπαράκ να κάνει “κερατάκια” στην κόρη τους Σάσα. Δεν είναι όμως μόνο αυτό χαριτωμένο, καθώς και τα δύο κορίτσια κάνουν αστείες γκριμάτσες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜισέλ Ομπάμα: Το ηχηρό μήνυμά της προς όλα τα νεαρά κορίτσια12.09.2018

“Από τα επιτεύγματά σου, ξέρω ότι το να είσαι ένας τρυφερός πατέρας για τα κορίτσια μας επισκιάζει όλα τα άλλα. Σε ευχαριστώ που δεν άφησες το βάρος του κόσμου να μπει εμπόδιο στο να είσαι ένας υπέροχος σύζυγος και πατέρας. Χαρούμενα 60α γενέθλια”, γράφει στη λεζάντα η Μισέλ.

Οι διαδικτυακές “εκπλήξεις” για την ξεχωριστή ημέρα δεν τελείωσαν εκεί όμως, καθώς την ανάρτηση αυτή ακολούθησε και η φωτογραφία ενός εξωφύλλου του περιοδικού Ebony με πρωταγωνιστή τον σύζυγό της. Το τεύχος είχε αφιέρωση στους 25 πιο κουλ ανθρώπους και ο ίδιος ήταν σίγουρα μέσα σε αυτούς, ενώ η Μισέλ δεν παρέλειψε να γράψει στη λεζάντα ότι ο σύζυγός της δεν έχει σταματήσει να τη γοητεύει μετά από τόσα χρόνια και ότι τον αγαπάει πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Μπαράκ Ομπάμα προτείνει… τα αγαπημένα του βιβλία και τραγούδια12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b