MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μισέλ Ομπάμα: Το ηχηρό μήνυμά της προς όλα τα νεαρά κορίτσια

Με αφορμή την κυκλοφορία της έκδοσης για νεότερους αναγνώστες του μπεστ σέλερ «Becoming – Η δική μου ιστορία», η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μοιράστηκε ένα βίντεο στα social media, θέλοντας να δώσει ένα σημαντικό μήνυμα προς όλα τα νεαρά κορίτσια του κόσμου.

Monopoli Team

Για να σηματοδοτήσει την κυκλοφορία της έκδοσης  της έκδοσης των νεότερων αναγνωστών του επιτυχημένου «Becoming – Η δική μου ιστορία», η Μισέλ Ομπάμα μοιράστηκε ένα σημαντικό μήνυμα απευθυνόμενη προς όλα τα νεαρά κορίτσια του κόσμου, δίνοντάς τους δύναμη και στήριξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜισέλ Ομπάμα: Με εκπομπή στο Netflix;12.09.2018

«Είναι εντάξει να μην ξέρεις ποια είσαι ή τι ακριβώς θέλεις να είσαι ή τι κάνεις αυτή τη στιγμή», δήλωσε η 57χρονη πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ σε ένα βίντεο. Μάλιστα, πρόσθεσε πως «έχει μιλήσει με τόσους πολλούς νέους», από εφήβους μέχρι γυναίκες στα 30 τους, και παρατήρησε ότι πολλοί «αισθάνονται σαν να πρέπει να γνωρίζουν τις απαντήσεις σε όλες τις θεμελιώδεις ερωτήσεις του σήμερα». Όπως είπε και η ίδια η Ομπάμα, «κανείς – ούτε καν οι ενήλικες – δεν έχουν όλες αυτές τις απαντήσεις».

Η Μισέλ Ομπάμα συνέχισε μέσα από το βίντεό της, λέγοντας πως «Και αν είσαι στην ηλικία μου ή μεγαλύτερη, ταρακουνιέσαι με την ιδέα ότι κάπως, κάποια μέρα ξυπνάς και η ομίχλη εξαφανίζεται και η ζωή είναι απλή», δίνοντας δύναμη σε όλες τις γυναίκες που νιώθουν αδύναμες. «Αλλά η διαδικασία του εαυτού σου δεν λειτουργεί έτσι. Διότι, όπως ανέφερα πάντα, η διαδικασία του becoming, δεν είναι πεπερασμένη».

Και συνέχισε λέγοντας πως «Δεν ξυπνάς μια μέρα και ξέρεις ποιος θα είσαι και αυτό είναι. Είναι μια διαδικασία και ποτέ δεν σταματάς να εξελίσσεσαι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒαϊόλα Ντέιβις, Τζίλιαν Άντερσον και Μισέλ Φάιφερ θα είναι οι Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ σε νέα σειρά12.09.2018

Σημείωσε μάλιστα στους νεαρούς αναγνώστες πως οι προσωπικοί στόχοι αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου και όσο μεγαλώνουν. «Θα κάνετε λάθη που θα σας δώσουν διαφορετικά μαθήματα. Όλα αυτά έρχονται. Και όλα αυτά θα συνεχίσουν να συμβαίνουν για εσάς σε όλη σας τη ζωή. Εμένα μου συμβαίνει ακόμη και σήμερα. Και ελπίζω ότι σε δέκα ή είκοσι χρόνια θα μαθαίνω και θα μεγαλώνω και θα κάνω λάθη που με διδάσκουν κάτι βαθύτερο για τον εαυτό μου», τόνισε.

Η Μισέλ Ομπάμα ολοκληρώνοντας ανέφερε ότι ελπίζει το βιβλίο της να εμπνεύσει τους νέους να σκεφτούν και εκείνοι τη δική τους ιστορία και το ταξίδι της ζωής τους «γιατί είναι το πιο όμορφο δώρο που θα έχουν ποτέ».

Πηγή: People.com

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b