MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV5MONDE: Αύγουστος με κινηματογραφικό αφιέρωμα σε «αναστατωμένες» παιδικές ηλικίες

Ο γαλλόφωνος ραδιοτηλεοπτικός σταθμός TV5Monde εμπλουτίζει το πρόγραμμα του, για τον μήνα Αύγουστο, με τρεις ταινίες μεγάλου μήκους σε ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα για το τέλος της παιδικής αθωότητας.

TV5MONDE
«Les éblouis» της Sarah Suco
Monopoli Team

Το τέλος της παιδικής αθωότητας έρχεται πολύ πρόωρα κάποιες φορές. Τον Αύγουστο, το TV5MONDE σας προτείνει 3 δυνατές και συγκινητικές μεγάλου μήκους ταινίες: τη μοίρα ενός παιδιού απέναντι στο πένθος, τη βία και την κατήχηση. Μαρτυρίες πρόωρης χειραφέτησης κινηματογραφημένες από μεγάλους σκηνοθέτες.

TV5MONDE – Αφιέρωμα: Αναστατωμένες παιδικές ηλικίες

«Amanda» του Mickael Hers | Κυριακή 1 Αυγούστου στις 22:00 (Ώρα Ελλάδος)

Εσπευσμένη ενηλικίωση εξαιτίας ενός τραγικού θανάτου. Ο Νταβίντ, 24 ετών, απολαμβάνει αυθόρμητα κάθε μέρα της ζωής του. Όλα αλλάζουν όμως όταν η μεγάλη του αδελφή σκοτώνεται σε τρομοκρατικές επιθέσεις. Βρίσκεται τότε υπεύθυνος για την ορφανή μικρή του ανιψιά, την Αμάντα.
Με υπότιτλους

«Une Enfance» του Philippe Claudel | Κυριακή 8 Αυγούστου στις 22:00 (Ώρα Ελλάδος)

Μία παιδική ηλικία που θυσιάστηκε. Ο Τζιμύ, 13 ετών, πρέπει να αναλάβει και να φροντίσει τον μικρό του αδελφό, έναντι μίας τοξικομανούς μητέρας και ενός βίαιου πατριού.
Με υπότιτλους

«Les éblouis» της Sarah Suco | Κυριακή 15 Αυγούστου στις 22:00 (Ώρα Ελλάδος)

Μεγαλώνοντας μέσα σε μία κοινότητα με αιρετικές παρεκκλίσεις. Όταν οι γονείς της γίνονται μέλη μίας χαρισματικής θρησκευτικής κοινότητας, η Καμίγ βλέπει τη ζωή της να περιορίζεται καθώς αποκόβεται από τον έξω κόσμο. Θα χρειαστεί να παλέψει για να διεκδικήσει την ελευθερία της.
Με υπότιτλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Αύγουστος με νέους τίτλους σειρών και συνέχεια επιτυχημένων παραγωγών12.09.2018

Για το TV5MONDE

TV5Monde: Από αγάπη για τον πολιτισμό (με υπότιτλους). Βραβευμένες ταινίες και κλασικός κινηματογράφους, πρωτότυπες σειρές, τέχνη του ευ ζην και της γαλλικής τεχνογνωσίας (γαστρονομία, μόδα, ταξίδι), ντοκιμαντέρ (ιστορία, πολιτισμός, ανακάλυψη), ψυχαγωγία (τηλεπαιχνίδια, τηλεοπτικά μαγκαζίνο, μουσική) και διεθνής ειδησεογραφία.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b