MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Francesca: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας του D. Channsin Berry με τη Δωροθέα Μερκούρη

Ο σκηνοθέτης D.Channsin Berry βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα τις πρώτης του ταινίας μυθοπλασίας με τίτλο «Fransesca».

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας Francesca του D.Channsin Berry με τη Δωροθέα Μερκούρη.
Monopoli Team

Ο σκηνοθέτης D. Channsin Berry, γνωστός από τη σειρά ντοκιμαντέρ Dark Girls, βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα τις πρώτης του ταινίας μυθοπλασίας με τίτλο «Fransesca». Οι πρώτες σκηνές γυρίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας και συνεχίζουν στην Πελοπόννησο και στην περιοχή της Ερμιόνης.

Η υπόθεση:

Στο σενάριο της ταινίας συναντάμε τον παγκοσμίου φήμης σκηνοθέτη/ηθοποιό David Grant που ταξιδεύει στην Ελλάδα προκειμένου να αναζητήσει χώρους για την επόμενη ταινία του. Στην Αθήνα συναντά τον παλιό φίλο του Courtney που είναι ξάδελφος της Σοφίας, με την οποίο ο David είχε σχέση αρκετά χρόνια πίσω. Η Σοφία είχε υπάρξει γνωστό μοντέλο και τώρα ζει μια διακριτική ζωή μακριά από την διασημότητα. Ο David επιδιώκει να την ξανά συναντήσει. Όταν όμως βρεθούν στο ίδιο σπίτι ένα μυστικό αποκαλύπτεται που θα αλλάξει τις ζωές και τον δυο…

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας Francesca του D.Channsin Berry με τη Δωροθέα Μερκούρη.

Των πρωταγωνιστικό ρόλο του David κρατάει ο ίδιος ο D. Channsin Berry και τον ρόλο της Σοφίας η Δωροθέα Μερκούρη. To υπόλοιπο καστ συμπληρώνουν οι Christopher Wilson, Μαριάννα Λαγκουρού, Ευθύμης Γεωργόπουλος και η Στεφανή Καπετανίδη. H ταινία είναι μεσαίου μήκους με τον σκηνοθέτη να έχει την πρόθεση να συνεχίσει την ιστορία της Σοφίας σε μια μίνι σειρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTape: Έρχεται το φθινόπωρο στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο12.09.2018

Η εκτέλεση παραγωγής είναι του FilmMe Studioτης Τζου Σταματάκη και Μαρίας Θωμά. Το κάστινγκ των Ελλήνων ηθοποιών έκανε ο Θοδωρής Βουρνάς και διεύθυνση φωτογραφίας κάνει ο Διονύσης Μοραΐτης.

Η ταινία αναμένεται στο τέλος του 2021.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b