MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ πλουτίζουν…μακριά από το Παλάτι

Μπορεί ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ να έχουν φύγει από το παλάτι, το σίγουρο όμως είναι ότι τα εισοδήματά τους παραμένουν ιδιαίτερα εντυπωσιακά.

Monopoli Team

Όταν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν την οριστική αποχώρησή τους από το Παλάτι, όλοι έμειναν έκπληκτοι, καθώς αυτό δεν είναι κάτι που συνηθίζεται στη βασιλική οικογένεια. Καθώς φαίνεται όμως επρόκειτο για μια καλή – από οικονομικής άποψης – κίνηση από το βασιλικό ζεύγος, καθώς τα εισοδήματά τους πλέον αποτελούνται από υπέρογκα ποσά για όλους εμάς τους κοινούς θνητούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHeart Of Invictus: Το ζεύγος Χάρι και Μέγκαν αναλαμβάνουν την παραγωγή σειράς στο Netflix12.09.2018

Βέβαια και οι δυο τους είχαν από ένα – διόλου ευκαταφρόνητο – ποσό στην άκρη όταν πήραν την απόφαση να αποχωρήσουν από τη βασιλική οικογένεια. Ο Χάρι είχε 10 εκατομμύρια δολάρια από την κληρονομιά που του άφησε η μητέρα του και η Μέγκαν τα 2 εκατομμύρια δολάρια που είχε αποταμιεύσει από την καριέρα της ως ηθοποιός, ενώ να σημειωθεί πως μέχρι και το 2020 οι δυο τους χρηματοδοτούνταν από τον πρίγκιπα Κάρολο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέγκαν Μαρκλ-Πρίγκιπας Χάρι: Οι πέντε μεγαλύτερες αποκαλύψεις της συνέντευξης στην Όπρα Γουίνφρεϊ12.09.2018

Οι κερδοφόρες συνεργασίες

Η συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ μπορεί να μην τους έφερε άμεσα κέρδη, καθώς δεν πληρώθηκαν για να τη δώσουν, όμως δεν μπορούμε να μη σκεφτούμε πως χάρη σε αυτή προέκυψαν πολλές από τις μετέπειτα συνεργασίες τους.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, Χάρι και Μέγκαν ανακοίνωσαν μια πολυετή συμφωνία με το Netflix, ενώ τον Δεκέμβριο αποκάλυψαν μια δεύτερη οικονομική συμφωνία που σύναψαν με το Spotify. Πρόκειται για δύο συμφωνίες που εκτιμάται πως θα προσθέσουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς του ζευγαριού γύρω στα 171 εκατομμύρια δολάρια συνολικά!

Η Μέγκαν έχει επίσης κυκλοφορήσει ένα παιδικό βιβλίο με τίτλο, «The Bench», από το οποίο εκτιμάται ότι θα κερδίσει περίπου 600.000 δολάρια. Παράλληλα, ο Χάρι είναι διευθυντής της start-up εταιρείας, BetteUp, στην Καλιφόρνια που ασχολείται με την ψυχική υγεία και ευεξία και η αξία της εκτιμάται ότι υπερβαίνει τα 1,4 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ ο ίδιος ως στέλεχος δεν θα κερδίζει λιγότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια τον χρόνο.

Τέλος, ο πρίγκιπας Χάρι έχει ήδη πάρει 17 εκατομμύρια ευρώ ως προκαταβολή από τον εκδοτικό οίκο Penguin Random για το βιβλίο με τα απομνημονεύματά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Bench: H Μέγκαν Μαρκλ έγραψε το πρώτο της παιδικό βιβλίο12.09.2018

Παρ’ όλα αυτά το ζευγάρι έχει επιλέξει έναν ακριβό τρόπο ζωής στις ΗΠΑ, αφού και μόνο η βίλα στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια όπου μένουν κοστίζει 14,7 εκατομμύρια δολάρια.

Με πληροφορίες από townandcountrymag.com.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b