MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΒΙΒΛΙΟ

The Bench: H Μέγκαν Μαρκλ έγραψε το πρώτο της παιδικό βιβλίο

Την Τρίτη 4 Μαΐου η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου της παιδικού βιβλίου, με τίτλο “The Bench”, το οποίο εξερευνά το «ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ πατέρα και γιου μέσα από τα μάτια μιας μητέρας».

Charles Mcquillian /Getty
Monopoli Team

Η δούκισσα του Σάσσεξ πραγματοποιεί το πρώτο της συγγραφικό εγχείρημα, αφού στις 8 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το πρώτο της παιδικό βιβλίο με τίτλο «The Bench» από την Random House Children’s Books. Η εικονογράφηση είναι του βραβευμένου καλλιτέχνη Κρίστιαν Ρόμπινσον, ενώ η ίδια η Μέγκαν Μαρκλ θα είναι η αφηγήτρια του audiobook.

Η Μέγκαν Μαρκλ ξεκίνησε να γράφει το βιβλίο για τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι και τον γιο τους Άρτσι, βασισμένη σε εμπειρίες από την οικογενειακή τους ζωή. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, το βιβλίο πραγματεύεται «την εξελισσόμενη και αναπτυσσόμενη σχέση ανάμεσα στους πατεράδες και τους γιους, ενώ μάς θυμίζει τους πολλούς τρόπους που η αγάπη μπορεί να εκφραστεί σε μια σύγχρονη οικογένεια».

Το εξώφυλλο του βιβλίου / Courtesy of Random House

Η ιδέα ήρθε στη δούκισσα την Ημέρα του Πατέρα το 2018. Όπως εξηγεί η ίδια σε ανακοίνωσή της «το βιβλίο ξεκίνησε σαν ποίημα που έγραψα για τον σύζυγό μου έναν μήνα μετά τη γέννηση του Άρτσι. Αυτό το ποίημα έγινε αυτή η ιστορία. Ο Κρίστιαν το εμπλούτισε με όμορφες και αιθέριες απεικονίσεις με νερομπογιές που αιχμαλωτίζουν τη ζεστασιά, τη χαρά και την άνεση της σχέσης μεταξύ πατέρα και γιου που αφορά όλα τα κοινωνικά στρώματα. {…} Η ελπίδα μου είναι ότι το “The Bench” θα έχει απήχηση σε κάθε οικογένεια, όπως και στη δική μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέγκαν Μαρκλ: Μεγάλη δωρεά στον αγώνα κατά της φτώχειας και του ρατσισμού στη Βρετανία12.09.2018

Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο, το βιβλίο της Μέγκαν Μαρκλ είναι διαχρονικό και αναμένεται να γίνει «ένα από αυτά τα βιβλία που οι άνθρωποι θα διαβάζουν για πολλές ακόμα γενιές».

Με πληροφορίες από τη Vogue.

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b