MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Heart Of Invictus: Το ζεύγος Χάρι και Μέγκαν αναλαμβάνουν την παραγωγή σειράς στο Netflix

O πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ πρόκειται να αναλάβουν την παραγωγή της πρώτης τους σειράς στο Netflix, η οποία έχει τίτλο «Heart Of Invictus».

Φωτογραφία: Chris Jackson/Getty Images
Monopoli Team

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ υπέγραψαν μία πολυετή συμφωνία με το Netflix τον Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο της οποίας θα αναλάβουν την παραγωγή της πρώτης τους σειράς στην πλατφόρμα, με τίτλο «Heart Of Invictus».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧάρι και Μέγκαν Μαρκλ υπέγραψαν με το Netflix12.09.2018

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επεισόδια της σειρά θα επικεντρωθούν σε αθλητές που θα αγωνιστούν στην αθλητική διοργάνωση Invictus Games, που δημιούργησε ο πρίγκιπας Χάρι το 2017 για τραυματίες βετεράνους και η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Χάγη το 2022.

Η παραγωγή της σειράς του Netflix θα γίνει σε συνεργασία με την Archewell Production, την εταιρεία παραγωγής που ιδρύθηκε από τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ, μετά την αποχώρησή τους από τη βρετανική βασιλική οικογένεια πέρυσι.

Το Netflix μέχρι στιγμής έχει κάνει γνωστό πως η σειρά θα παρουσιάσει backstage υλικό από τις συγκινητικές ιστορίες και τη ζωή των αθλητών και των διοργανωτών καθώς προετοιμάζονται για τους αγώνες, οι οποίοι αναβλήθηκαν πέρσι εξαιτίας της πανδημίας, για την άνοιξη του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέγκαν Μαρκλ: Μεγάλη δωρεά στον αγώνα κατά της φτώχειας και του ρατσισμού στη Βρετανία12.09.2018

Τη σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ο Ορλάντο φον Άινσιντελ, ενώ η Τζοάνα Νατασεγκάρα θα αναλάβει την παραγωγή, σύμφωνα με το Netflix. Το δίδυμο αυτό είναι γνωστό για το ντοκιμαντέρ του «The White Helmets», που έχει μάλιστα βραβευθεί με Όσκαρ.

«Για την πρώτη αυτή σειρά της Archewell Production με το Netflix, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Invictus Games, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος και περήφανος», δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι.

Πηγή: dailysabah.com

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b