MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μέγκαν Μαρκλ-Πρίγκιπας Χάρι: Οι πέντε μεγαλύτερες αποκαλύψεις της συνέντευξης στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Μία μόνο από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις των Μέγκαν Μάρκλ-Πρίγκιπα Χάρι αφορά την “ανησυχία” της Βασιλικής Οικογένειας για το χρώμα του πρώτου τους παιδιού.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, credits: CBS
Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, credits: CBS
Monopoli Team

Το βράδυ της Κυριακής, μεταδόθηκε η μεγάλη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ για το κανάλι CBS. Πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του ζευγαριού από τότε που αποχώρησαν από το παλάτι, κάτι που φυσικά οδήγησε τα βρετανικά κανάλια σε “πόλεμο” για την απόκτηση των δικαιωμάτων της 2ωρης συζήτησης του ζευγαριού.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, το ζευγάρι έδωσε μερικές συγκλονιστικές λεπτομέρειες σχετικά με αντιμετώπισή τους από τη Βασιλική Οικογένεια, δίνοντας μάς έτσι μία ιδέα για τους λόγους που τους οδήγησαν να “χωρίσουν” από το Παλάτι.

Ας δούμε τις πιο μεγάλες αποκαλύψεις από την πολύκροτη συνέντευξη του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Το παλάτι «ανησυχούσε» για το χρώμα του μωρού Άρτσι

Ίσως η πιο συγκλονιστική αποκάλυψη που έκανε η Μέγκαν Μάρκλ ήταν ότι κάποια μέλη της Βασιλικής Οικογένειας εξέφρασαν την… ανησυχία τους στον Πρίγκιπα Χάρι για το πιθανό χρώμα του πρώτου τους παιδιού.

Η Μαρκλ, που είναι Αφροαμερικανίδα, δήλωσε ότι όσο ήταν έγκυος με τον γιό τους Άρτσι, κάποια άτομα είχαν εκφράσει μία ανησυχία, κάνοντας συζητήσεις σχετικά με το πόσο σκούρο θα ήταν το δέρμα του μωρού όταν θα γεννούσε. Τα σχόλια, είπε η Μαρκλ, έγιναν στον Πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος στη συνέχεια τα μετέφερε σε εκείνη. Η Μαρκλ αρνήθηκε να αποκαλύψει ποια μέλη της Βασιλικής Οικογένειας έκαναν αυτά τα σχόλια, καθώς “αυτό θα ήταν καταστροφικό για εκείνους”.

Όταν η Γουίνφρεϊ πίεσε τον Χάρι για περισσότερες λεπτομέρειες, ο ίδιος είπε: “Αυτή η συζήτηση είναι κάτι που δεν θα μοιραστώ ποτέ. Εκείνη τη στιγμή ήταν άβολο. Ήμουν σοκαρισμένος”. Αυτό ήταν και το μόνο που αποκάλυψε για τη ρατσιστική αυτή συμπεριφορά της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας.

Η συμπεριφορά που οδήγησε τη Μέγκαν Μαρκλ να σκέφτεται την αυτοκτονία

Μετά το παραπάνω περιστατικό και πριν αποχωρήσει το ζευγάρι από τη Βασιλική Οικογένεια, η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε ότι σκεφτόταν την αυτοκτονία. Όταν η Γουίνφρεϊ τη ρώτησε αν είχε ποτέ κάνει αυτοκτονικές σκέψεις, η Μαρκλ απάντησε “Ναι”.

“Ντρεπόμουν πολύ να το πω τότε, ντρεπόμουν που έπρεπε να το παραδεχτώ στον Χάρι -ιδιαίτερα επειδή γνωρίζω πόση απώλεια έχει βιώσει” ανέφερε η Μαρκλ για το όταν μίλησε στον σύζυγό της για τις αυτοκτονικές τάσεις της. “Αλλά γνώριζα ότι αν δεν το έλεγα, πως θα το έκανα. Δεν ήθελα να ζω πια. Ήταν μία πολύ ξεκάθαρη και πραγματική και τρομακτική σκέψη που έκανα συνέχεια. Θυμάμαι πώς με κρατούσε αγκαλιά”.

Περιέγραψε επίσης μία εκδήλωση που παρευρέθηκε στο Royal Albert Hall, στην οποία ο Χάρι της είχε προτείνει να μην τον συνοδεύσει δεδομένης της κατάστασής της. “Δεν νομίζω ότι μπορώ να μείνω μόνη μου” του είχε απαντήσει τότε η Μαρκλ.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως όταν δήλωσε σε υπεύθυνους της Βασιλικής Οικογένειας ότι θέλει “να πάει κάπου να ζητήσει βοήθεια”, της απάντησαν ότι δεν μπορούσε, “γιατί αυτό δεν θα ήταν καλό για τον θεσμό”.

Η πραγματικότητα πίσω από τις κατηγορίες ότι η Μαρκλ έκανε την Μίντλετον να κλάψει

Η Μαρκλ μίλησε επίσης και για τη σχέση της με την κουνιάδα της, Κέιτ Μίντλετον, η οποία είναι παντρεμένη με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Σε απάντηση στα βρετανικά μέσα που ισχυρίζονταν ότι η Μαρκλ είχε κάνει την Μίντλετον να κλάψει, η Μαρκλ είπε στην Γουίνφρεϊ ότι “έγινε το αντίθετο”. Συγκεκριμένα, η Μαρκλ ανέφερε ότι η Μίντλετον θύμωσε για κάτι που είχε να κάνει με τα λουλούδια στον γάμο της Μέγκαν και του Χάρι το 2018, όπου η κόρη της Μίντλετον, Σάρλοτ, ήταν το κορίτσι με τα λουλούδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέγκαν Μαρκλ: Αποκάλυψε την αποβολή της σε ένα συγκινητικό “γράμμα” προς όλες τις γυναίκες12.09.2018

Η Μέγκαν δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά ανέφερε ότι η Κέιτ απολογήθηκε για τη συμπεριφορά της, στέλνοντας της μάλιστα λουλούδια λίγες μέρες πριν τον γάμο της. “Είναι καλός άνθρωπος” είπε η Μεγκαν για την Μίντλετον.

Παρ’ όλα αυτά, η Μαρκλ ανέφερε ότι θύμωσε όταν μετά από έξι μήνες, τα βρετανικά μέσα άλλαξαν την ιστορία. “Την συγχώρεσα. Αυτό που ήταν δύσκολο ήταν που κατηγορήθηκα για κάτι που δεν έκανα”.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, credits: CBS

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, credits: CBS

Η σχέση του Χάρι με τον Πρίγκιπα Κάρολο και τον Ουίλιαμ

Το ζευγάρι επέμεινε ότι διατηρεί άψογη σχέση με τη Βασίλισσα Ελισάβετ, με την Μέγκαν να αναφέρει ότι “ήταν πάντα υπέροχη” μαζί της. Όσο όμως για τον Πρίγκιπα Κάρολο, πατέρα του Χάρι, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ο Χάρι ανέφερε ότι ο πατέρας του “σταμάτησε να απαντά στις κλήσεις του” όταν του αποκάλυψε σε συζήτηση ότι εκείνος και η Μέγκαν σχεδίαζαν να αποχωρήσουν από το Παλάτι. Παρ’ όλο που δήλωσε ότι τώρα μιλούν, ανέφερε ότι “υπάρχουν πολλά που πρέπει να δουλέψουμε. Νιώθω πολύ απογοητευμένος, γιατί έχει περάσει κάτι ανάλογο. Ξέρει πώς είναι αυτός ο πόνος. Και ο Άρτσι είναι ο εγγονός του”.

Όσον αφορά τον αδερφό του, Πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο Χάρι δήλωσε: “Έχουμε περάσει τα πάνδεινα μαζί. Έχουμε μια κοινή εμπειρία. Αλλά είμαστε σε διαφορετικά μονοπάτια”. Όταν τον πίεσε η Γουίνφρεϊ για περισσότερα, ο Χάρι είπε: “Η σχέση μας είναι κενή αυτή τη στιγμή. Ο χρόνος όμως γιατρεύει τα πάντα, ελπίζω”.

Το φύλο του δεύτερου μωρού του ζευγαριού

Ανάμεσα στις πολλές αποκαλύψεις του ζευγαριού η πιο ευχάριστη ήταν το φύλο του δεύτερου παιδιού τους. “Είναι κορίτσι” δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι. Το μωρό θα γεννηθεί το καλοκαίρι, ενώ υπονόησε ότι δεν θα κάνουν άλλα παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρίγκιπας Χάρι: Τι απάντησε για το “The Crown” και την παραίτηση του από τα βασιλικά καθήκοντα12.09.2018

Μάλιστα, όταν η Γουίνφρεϊ τον ρώτησε για την αντίδρασή του όταν έμαθε τα νέα, ο Πρίγκιπας Χάρι είπε: “Είναι υπέροχο. Είμαι απλά ευγνώμων. Το να έχω παιδιά, είτε ένα είτε δύο, θα ήταν έτσι κι αλλιώς υπέροχο. Αλλά το ότι θα έχω ένα κορίτσι και ένα αγόρι, τι άλλο μπορώ να ζητήσω; Τώρα έχουμε την οικογένεια μας, είμαστε οι τέσσερις μας και τα δύο μας σκυλιά. Είναι υπέροχο” κατέληξε.

Με πληροφορίες από το Variety

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b