MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
DRIVE-IN

City Drive-in στο Lunar Space: Νεα εβδομάδα με προβολές, παραστάσεις και live events

Το City Drive-in Lunar Space, κάτω από το φως του φεγγαριού, προσφέρει βραδιές με άρωμα σινεμά και live events, μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα.

Monopoli Team

Ο απόλυτος covid-free προορισμός, το City Drive-in της Αθήνας επιστρέφει ανανεωμένο σε καινούργιο χώρο στον Ελληνικό Κόσμο, με την μεγαλύτερη οθόνη της Ευρώπης διάστασης 15 μέτρων και υπερσύγχρονα μέσα προβολής για την απόλυτη εμπειρία θέασης σε υπαίθριο σινεμά. Οπλιστείτε με τροπική διάθεση και απολαύστε δροσερά cocktails σε μια εξωτική ατμόσφαιρα, θεματικές βραδιέςfood court, τηρώντας, όπως πάντα όλα τα πρωτόκολλα προστασίας έναντι του Covid-19 σύμφωνα με τις διατάξεις της Πολιτείας.  

Για τα live events ο χώρος μεταμορφώνεται στην απόλυτη υπαίθρια σκηνή κάτω από το φως του φεγγαριού, με το όνομα Lunar Space.

Lunar space

Το πρόγραμμα από τις 7 έως τις 13 Ιουλίου

7/7 City drive-in

21:15 – Kill Bill

22:45 – Kill Bill 2

Διπλή κινηματογραφική απόλαυση από τον Κουεντίν Ταραντίνο που επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει με το τρίτο μέρος στη σπουδαία του δημιουργία. Πρωταγωνιστούν οι Ούμα Θέρμαν και πλειάδα μεγάλων πρωταγωνιστών.

7/7 City drive-in

21:30 – Interstellar

H πολυβραβευμένη δημιουργία του Κρίστοφερ Νόλαν (inception,tenet). Το ταξίδι του Νόλαν που πολλοί το συνέκριναν με το αντίστοιχο ταξίδι του Στάνλεϊ Κιούμπρικ στο 2001 – Η Οδύσσεια του διαστήματος.

9/7 Lunar Space

22:00 – Ricta live

O σπουδαίος Θεσσαλονικιός ράπερ έρχεται να τα…σπάσει και στην Αθήνα.

10/7 Lunar Space

23:00 – Blue space disco party

Όλοι οι φανς της disco σκηνής στην Ελλάδα ενώνονται σε ένα δίχως προηγούμενο ολονύχτιο πάρτι. Στα decks warm-up η Μάχη Λαμάρ. Και μετά τις 12, Πυρετός το Σαββατόβραδο.

11/7 City drive-in

21:15 – Frozen

Ένας θρίαμβος του σύγχρονου animation και all-time classic που έχει σπάσει ταμεία παγκοσμίως.

22:45 Joker

Μέσα στις 20 καλύτερες ταινίες της δεκαετίας. Χρυσό Λιοντάρι στο Φεστιβάλ Βενετίας και Όσκαρ Α΄Ανδρικού Ρόλου για τον Γιόακιν Φίνιξ, αυτή η ταινία είναι αποκάλυψη για το είδος.

12/7 City drive-in

21:30 – Conjuring | Το κάλεσμα

Τη συγκρίνουν με τον εξορκιστή και όχι άδικα. Η ταινία που ανανέωσε το είδος και ακολουθήθηκε από δύο συνέχειες με εξίσου μεγάλη απήχηση στους θεατές. Ουρλιάχτε ελεύθερα, μέσα στο αμάξι κανείς δε θα σας ακούσει.

13/7 Lunar Space

22:30 – Comedy magic show

Με τον μάγο Sankara και τον stand up comedian Κώστα Γόνη την Τρίτη και 13 (όχι τυχαία) Ιουλίου 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌσλο: Η νέα ταινία του HBO για Ισραήλ-Παλαιστίνη που δίχασε12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πολυκράτους 6, Ταύρος
Προπώληση εισιτηρίων στο  www.citydrivein.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b