MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ντακότα Τζόνσον: Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία της ως ηρωίδα της Τζέιν Όστεν στο «Persuasion»

H 31χρονή Αμερικανίδα ηθοποιός Ντακότα Τζόνσον θα υποδυθεί την Αν Έλλιοτ, στη νέα μεταφορά του μυθιστορήματος της Τζέιν Όστεν, «Persuasion» («Πειθώ»), από το Netflix και τη MRC FILM.

Monopoli Team

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από περίπου δύο μήνες, η Αμερικανίδα ηθοποιός Ντακότα Τζόνσον είναι η πρωταγωνίστρια της μοντέρνας διασκευής του τελευταίου ολοκληρωμένου μυθιστορήματος της Τζέιν Όστεν, «Persuasion» («Πειθώ»), από το Netflix.

Η Τζόνσον υποδύεται στην ταινία την Αν Έλλιοτ, έχοντας στο πλευρό της τον Χένρυ Γκόλντινγκ – που ενσαρκώνει τον ξάδελφό της – και τον Κόζμο Τζάρβις στον ρόλο του καπετάνιου Φρέντερικ Γουέντγουορθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟλίβια Κόλμαν και Ντακότα Τζόνσον στις Σπέτσες, για νέα ταινία βασισμένη σε βιβλίο της Έλενα Φερράντε12.09.2018

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες από την επερχόμενη ταινία – ανάμεσα στις οποίες και αυτή της Ντακότα Τζόνσον με ονειρεμένη εμφάνιση εποχής – οι οποίες αντανακλούν όλη την ατμόσφαιρα του ιστορικού δράματος και του ρομαντισμού που θα δούμε σύντομα στη μεγάλη οθόνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix Film (@netflixfilm)

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Η συγκεκριμένη εκδοχή, η οποία περιγράφεται ως «μια μοντέρνα, πνευματώδης προσέγγιση» μιας πολυαγαπημένης ιστορίας, αφηγείται τη ζωή της Αν Έλλιοτ, μιας αντικομφορμίστριας με μοντέρνες ευαισθησίες, η οποία ζει με τη σνομπ οικογένεια της που βρίσκεται στο χείλος της χρεωκοπίας. Ανύπαντρη και στα 27 της χρόνια, επανασυνδέεται με τον άντρα που είχε απορρίψει στο παρελθόν, καθώς έρχεται αντιμέτωπη με μια δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη. Η Αν τώρα καλείται να επιλέξει να αφήσει το παρελθόν πίσω της ή να ακούσει την καρδιά της.

Με πληροφορίες από wonderlandmagazine.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣμύρνη μου Αγαπημένη: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα σε Χίο, Λέσβο και Αθήνα για την ταινία της Μιμή Ντενίση (φωτογραφίες)12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b