MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
CINE NEWS

Ολίβια Κόλμαν και Ντακότα Τζόνσον στις Σπέτσες, για νέα ταινία βασισμένη σε βιβλίο της Έλενα Φερράντε

Το μυθιστόρημα «Η Χαμένη Κόρη» της Έλενα Φερράντε θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη από την Μάγκι Τζίλενχαλ και τα γυρίσματα πραγματοποιούνται αυτή την στιγμή στις Σπέτσες.

Monopoli Team

Σπουδαία κινηματογραφικά νέα που αφορούν την Ελλάδα και την διαφήμισή της στο εξωτερικό! Η ηθοποιός Μάγκι Τζίλενχαλ γυρίζει την πρώτη της ταινία ως σκηνοθέτις στις Σπέτσες, με πρωταγωνιστές τη βραβευμένη με Όσκαρ Ολίβια Κόλμαν (πρωταγωνίστρια του Λάνθιμου στην «Ευνοούμενη»), την Ντακότα Τζόνσον («50 Αποχρώσεις του Γκρι»), τον Όλιβερ Τζάκσον-Κόεν («Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ») και τον Πολ Μεσκάλ («Normal People»).

Η Ολίβια Κόλμαν με το Όσκαρ της για την «Ευνοούμενη» του Λάνθιμου

Στην ταινία θα πρωταγωνιστούν επίσης ο σύζυγος της Τζίλενχαλ και γνωστός ηθοποιός Πίτερ Σάρσγκαρντ, καθώς και η Τζέσι Μπάκλεϊ («Σκέφτομαι να βάλω ένα τέλος»).

Ο Ιρλανδός Πολ Μεσκάλ έγινε παγκοσμίως γνωστός φέτος με το ρόλο του στη σειρά «Normal People».

Υπόθεση

Η ταινία, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021, βασίζεται στο γνωστό μυθιστόρημα της Έλενα Φερράντε «Η Χαμένη Κόρη» (2006) και έχει τον ίδιο τίτλο.

Η υπόθεση αφορά μια χωρισμένη μητέρα και καθηγήτρια κολεγίου, τη Λήδα, η οποία βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές, τη δεκαετία του ’60 και παθαίνει εμμονή με μια νεαρή μητέρα και την κόρη της, που της θυμίζουν τη ζωή και τα παιδιά της που ζουν με το πατέρα τους στο Καναδά.

Η Ντακότα Τζόνσον θα υποδυθεί τη νεαρή μητέρα με την οποία παθαίνει εμμονή η Λήδα της Ολίβια Κόλμαν

Στο βιβλίο, η τοποθεσία των διακοπών είναι σε παραθαλάσσιο μέρος της Ιταλίας, όμως οι παραγωγοί επέλεξαν τις Σπέτσες για τα γυρίσματα.

Τι λένε η συγγραφέας και η σκηνοθέτις

Η Έλενα Φεράντε είναι σύμφωνη με την παραγωγή της ταινίας και υποστηρίζει πλήρως το όραμα της Μάγκι Τζίλενχαλ για τη μεταφορά του βιβλίου της στο σινεμά.

Μάγκι Τζίλενχαλ

Η Μάγκι Τζίλενχαλ από την άλλη πλευρά, είναι ενθουσιασμένη με το καστ της πρώτης ταινίας ως σκηνοθέτης και δηλώνει: «Όταν τελείωσα να διαβάζω την «Χαμένη Κόρη», ένιωσα ότι κάτι μυστικό και αληθινό είχε ειπωθεί δυνατά. Και ήμουν ενοχλημένη αλλά και παρηγορημένη από αυτό. Διαπιστώνω ότι το σενάριο έχει προσελκύσει πολλούς ανθρώπους που ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν αυτές τις μυστικές αλήθειες για τη μητρότητα, την σεξουαλικότητα, τη θηλυκότητα, την επιθυμία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈλενα Φερράντε: Το λογοτεχνικό φαινόμενο με τη μυστηριώδη ταυτότητα12.09.2018

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα στις Σπέτσες έχουν ήδη κυκλοφορήσει και βρίσκουν τους χολιγουντιανούς σταρ να απολαμβάνουν τη παραμονή τους στο νησί και τις όμορφες παραλίες του. Ελπίζουμε να φοράνε πολύ αντηλιακό, μιας και πολύ από αυτούς δεν έχουν συνηθίσει τον ήλιο της Ελλάδας, αφού μένουν στην Αγγλία και την Ιρλανδία (Κόλμαν, Κόεν, Μεσκάλ).

Δείτε τις φωτογραφίες:

Η Μάγκι Τζίλενχαλ και ο σύζυγος της, επίσης γνωστός ηθοποιός Πίτερ Σάρσγκαρντ, απολαμβάνουν την βόλτα τους με ποδήλατα στην Ελλάδα. Φωτογραφία: Karabatsispavlos/BACKGRID

Ντακότα Τζόνσον. Φωτογραφία: Papadakis Press/ MEGA

Ντακότα Τζόνσον και Όλιβερ Τζάκσον-Κόεν. Φωτογραφία: Papadakis Press/ MEGA

Ολίβια Κόλμαν, Ντακότα Τζόνσον και Πολ Μεσκάλ. Φωτογραφία: Papadakis Press/ MEGA

Μάγκι Τζίλενχαλ. Φωτογραφία: Papadakis Press/ MEGA

Η Μάγκι Τζίλενχαλ απολαμβάνει την βόλτα της με ποδήλατο στην Ελλάδα. Φωτογραφία: Karabatsispavlos/BACKGRID

Πολ Μεσκάλ και Όλιβερ Τζάκσον- Κόεν. Φωτογραφία: Papadakis Press/ MEGA

Η Μάγκι Τζίλενχαλ τρέχει προς το δωμάτιο όπου διαμένει για να αποφύγει τους παπαράτσι.

Ντακότα Τζόνσον. Φωτογραφία: Papadakis Press/ MEGA

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b