MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Tip#11: Γιατί η επιλογή της σωστής κρέμας χεριών είναι σημαντική;

Αυτό το χρόνο τα χέρια μας ταλαιπωρήθηκαν πολύ. Γι’ αυτό και πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να ξαναθυμηθούμε πως να τους χαρίσουμε τη φροντίδα που τους αξίζει. Άλλωστε από… αυτά τα χέρια περνάνε όλα!

Monopoli Team | 04.06.2021

Βάζουμε λοιπόν τη φροντίδα των χεριών στην καθημερινότητά μας μετατρέποντας τη “ρουτίνα” περιποίησής τους σε μια απολαυστική διαδικασία!

Με αυτό το στόχο ξεκινάμε ένα 20-days-hand-care-challenge με καθημερινά tips φροντίδας των χεριών και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Tip#11: Γιατί η επιλογή της σωστής κρέμας χεριών είναι σημαντική;

Είναι εξίσου σημαντικό εκτός από το να ενυδατώνουμε τακτικά τα χέρια μας εφαρμόζοντας κρέμα χεριών έτσι ώστε αυτά να διατηρούνται απαλά, να αναζητούμε την κατάλληλη φόρμουλα, σύμφωνα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μας. Για παράδειγμα διαφορετική περιποίηση έχει ανάγκη μία ξηρή επιδερμίδα, διαφορετική μία ώριμη κ.ο.κ.

Αυτή την περίοδο, λόγω της μεγαλύτερης και σχολαστικότερης προσοχής μας, εξαιτίας της πανδημίας, η κρέμα χεριών Care & Protect του Dove με αντιβακτηριδιακό συστατικό είναι η ιδανική επιλογή γι’αυτή την έξτρα θωράκιση της επιδερμίδας που χρειαζόμαστε.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b