MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΚΑΛΗ ΖΩΗ

6η Διεθνής Ημέρα Γιόγκα: Online μαθήματα και ομιλίες για τη συμβολή της Γιόγκα στην εποχή του κορονοϊού

O Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδος μάς προσκαλεί στη φετινή γιορτή για την 6η Διεθνή Ημέρα της Γιόγκα, με τίτλο «Η συμβολή της Γιόγκα στην εποχή του κορονοϊού».

Monopoli Team

«Η συμβολή της Γιόγκα στην εποχή του κορονοϊού»

Εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών, η 6η Διεθνής Ημέρα της Γιόγκα θα πραγματοποιηθεί μόνο διαδικτυακά την Κυριακή 20 Ιουνίου 2021, από τις 10:00 έως τις 20:30.

6η Διεθνής Ημέρα Γιόγκα

Ο σκοπός της δράσης

Σκοπός της παγκόσμιας αυτής δράσης είναι η γνωριμία του κοινού με τη φιλοσοφία, τις πρακτικές και τις αρχές της Γιόγκα. Δίνεται, επίσης, σε όλους μας η ευκαιρία να γνωρίσουμε δασκάλους και επιστήμονες που θα μοιραστούν τις γνώσεις και την αγάπη τους για τη Γιόγκα, να μάθουμε από αυτούς και να κάνουμε πρακτική όλοι μαζί.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα, διαλογισμούς και ομιλίες διαφορετικών συστημάτων της Γιόγκα που θα πραγματοποιηθούν μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOnassis Podcasts: Καλλιτέχνες, φιλόσοφοι, ακτιβιστές σε συζητήσεις για όσα διαμορφώνουν το σήμερα12.09.2018

Η συμμετοχή για όλα τα μαθήματα είναι 10 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ). Θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε όσα μαθήματα και ομιλίες επιθυμείτε.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b