MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
11
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τζέρεμι Ο. Χάρις: Θα τον δούμε στον δεύτερο κύκλο του «Emily in Paris»;

Ο Αμερικανός ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας Τζέρεμι Ο. Χάρις θα «εισβάλλει» στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Emily in Paris», όπου θα υποδυθεί έναν σχεδιαστή μόδας.

Φωτογραφία: Micaiah Carter / Πηγή: https://jeremyoharris.me/
Monopoli Team

Είτε αυτό το νέο έχει χαροποιήσει κάποιους είτε όχι, η γλυκιά Έμιλι σκοπεύει να παρατείνει τη διαμονή της στην Πόλη του Φωτός, καθώς η δημοφιλής σειρά επιστρέφει με δεύτερη σεζόν στο Netflix.

H επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή της σειράς ήρθε τον Νοέμβριο του 2020 και από τότε σιγά σιγά μαθαίνουμε πράγματα για το τι πρόκειται να δούμε στη νέα σεζόν. Ένα από αυτά είναι ότι ο ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας Τζέρεμι Ο. Χάρις θα συμμετάσχει στο καστ. Σύμφωνα με το Netflix, ο Χάρις θα υποδυθεί έναν επιτυχημένο σχεδιαστή μόδας, του οποίου κάποια στιγμή ο δρόμος συναντά αυτόν της Έμιλι…

Στο καστ αναμένεται να υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες προσθήκες, όπως αυτή του Λουσιέν Λαβίσκουν, ο οποίος θα υποδυθεί έναν Βρετανό που αναστατώνει την Έμιλι και του Αρνό Μπινάρ, ο οποίος θα ενσαρκώσει έναν ιδιοκτήτη κλαμπ στο Saint Tropez – μπορείτε να σκεφτείτε τι πρόκειται να γίνει;

Τα νέα αυτά έρχονται μετά την πρόσφατη αποκάλυψη ότι η Έμιλι θα είναι λιγότερο ενοχλητική στη δεύτερη αυτή σεζόν, καταβάλλοντας μεγαλύτερη προσπάθεια να προσαρμοστεί στη γαλλική κουλτούρα. Όπως και να έχει δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο παρά να περιμένουμε τη στιγμή για ατελείωτο binge-watching της συνέχειας των περιπετειών της Έμιλι στο Παρίσι!

Πηγή: dazeddigital.com

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b