MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
06
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Celebrity Game Night: Νέο επεισόδιο γεμάτο γέλιο και παιχνίδι με έξι εκλεκτούς καλεσμένους

Αυτή την Παρασκευή, η Σμαράγδα Καρύδη, καλωσορίζει στο «Celebrity Game Night» έξι αγαπημένους καλεσμένους για να παίξουν και να διασκεδάσουν.

Celebrity Game Night με τη Σμαράγδα Καρύδη
Celebrity Game Night με τη Σμαράγδα Καρύδη
Monopoli Team

Αυτή την Παρασκευή 14 Μαϊου στις 21:00 στο MEGA, η  Σμαράγδα Καρύδη, καλωσορίζει στο «Celebrity Game Night» έξι αγαπημένους καλεσμένους. 

Ο Tonis Sfinos, η Σοφία Βογιατζάκη και ο Θανάσης Πασσάς αναμετρώνται απέναντι στους Γιώργο Κοψιδά, Σοφία Παυλίδου και Νίκο Βουρλιώτη. Οι δύο ομάδες διαγωνίζονται στα ευφάνταστα παιχνίδια «Κράτα το Παντελόνι», «Ανέβα στο Βινύλιο», «Μίλα στη κορνίζα» και «Τυχερό κουτί». Τελευταίο παιχνίδι δεν είναι άλλο από το «Κάνε μου λιγάκι Ντου- έτο», χαρίζοντας μας απίστευτες στιγμές γέλιου. Είναι άραγε όλοι καλοί στο ντου – ντου; Στόχος τους είναι να αναδείξουν τον παίκτη- αρχηγό  της ομάδας τους νικητή.  Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο τέλος κάθε επεισοδίου ένα χρηματικό ποσό προσφέρεται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που επιλέγει η νικήτρια ομάδα. 

H  Σμαράγδα Καρύδη, καλωσορίζει έξι αγαπημένους καλεσμένους.

H Σμαράγδα Καρύδη, καλωσορίζει έξι αγαπημένους καλεσμένους.

Η μουσική δε λείπει ποτέ με τους Playmobeat να δίνουν το ρυθμό με τις μουσικές επιλογές τους. Ξεκαρδιστικές αναμετρήσεις και πολύ παιχνίδι σε ένα ακόμα «Celebrity Game Night».

Μη χάσετε το «Celebrity Game Night» με τη Σμαράγδα Καρύδη την Παρασκευή 14 Μαϊου και κάθε Παρασκευή στις 21:00 στο MEGA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ42∘C: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα σειρά της COSMOTE TV (video)12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Ο Λεωνίδας Κακούρης για την κατάθλιψη: “Το «θηρίο» παραμονεύει για όλους”
Cine News
Έφυγε από τη ζωή ο Μάικλ Μάντσεν
ShowBiz
Ο θρύλος Άννα Γουίντουρ μέσα από την αμφιλεγόμενη θητεία της στη Vogue
ShowBiz
Δίκη Φιλιππίδη: Απαλλαγή και για τη δεύτερη απόπειρα βιασμού ζητά ο εισαγγελέας
ShowBiz
Νίκος Καραθάνος: «Η Επίδαυρος έχει άλλο βάρος και για τον ηθοποιό και για το κοινό. Εκεί συναντάμε την εθνική μας ταυτότητα» (vid)
ShowBiz
Γιώργος Χρυσοστόμου: «Η Επίδαυρος είναι σαν τη θάλασσα – Θέλει προσοχή, αλλιώς θα σε πνίξει» (vid)
ShowBiz
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Δεν υπάρχουν πολιτικές από τη στιγμή που σκοτώνονται παιδιά» (vid)
ShowBiz
Χάρης Δούκας: «Ήταν ατυχές το γεγονός με τον Λάνθιμο – Πρέπει να διαφυλάξουμε την ταυτότητα του πολιτισμού» (vid)
ShowBiz
Γλυκερία: Εγκλωβισμένη στο Τελ Αβίβ – Στο Ισραήλ τρεις ακόμα Έλληνες μουσικοί
ShowBiz
Μαρίνα Σάττι: «Δεν είναι στόχος μου να γίνομαι viral» (vid)
ShowBiz
Μαρινέλλα: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της σήμερα; (vid)
ShowBiz
Χρήστος Νικολόπουλος: «Δεν μου αρέσει να κατευθύνουν έναν καλλιτέχνη όπως θέλουν κάποιοι» (vid)