MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 13 Απριλίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 13 Απριλίου.

author-image Εβίνα Γλώσση

20:00: «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 119: Ο Ηλίας παίρνει τον Μένιο από το σπίτι με τις πιτζάμες και τον περιφέρει σε όλο το χωριό διαλαλώντας πως είναι αρχαιοκάπηλος. Τελικά, καταλήγουν στο Τμήμα, με τον Μένιο βέβαιο πως θα δικαιωθεί και θα ρεζιλέψει τον Ηλία. Το νέο διαδίδεται στο χωριό και προκαλεί σούσουρο, ενώ ο Σίμος γίνεται έξαλλος με τον πατέρα του. Ο Στάθης στέλνει στην Κατερίνα το βίντεο που έχει καταγράψει τη Μυρτώ με το δήθεν «αρχαίο» για να βοηθήσει, όμως τελικά τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο. Έτσι, ο Ηλίας συνασπίζεται με τη Βαρβάρα, καλούν τους δημοσιογράφους και η κατάσταση παίρνει ανεξέλεγκτη τροπή.

20:00: «Ήλιος» στον ANT1

Επεισόδιο 141: Ο Δημήτρης ανακρίνει ξανά τον Γιάννη, ο οποίος δεν ομολογεί και οδηγείται στη φυλακή. Η Αθηνά αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το βράδυ της δολοφονίας στον Δημήτρη, ενώ η Μπέτυ παραμένει στο σκοτάδι. Η Ορόρα έχει πλέον στο πλευρό της εκτός απ’ την Διώνη, τον Φίλιππο, τον Πέτρο και τον Μηνά που συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα τους. Ο Αντώνης ανησυχεί για τη Λήδα, καθώς αισθάνεται ότι κάτι του κρύβει… Ο Νικήτας αιφνιδιάζεται απ’ την επίσκεψη του Μάνου και αποφασίζει να φύγει χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Η ημέρα του γάμου της Σοφίας και του Χρήστου θα φέρει χαρά σε όλους, αλλά εκεί θα συνειδητοποιήσουν όλοι ότι ο κίνδυνος ελλοχεύει ακόμη.

21:00: «8 λέξεις» στον ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 198: Ο Άκης ζηλεύει τα κρυφά ραντεβού της Αποστολίας και αποφασίζει να της μιλήσει και να της ανοίξει την καρδιά του. Στο μεταξύ, η Ιφιγένεια, έκπληκτη από την αποκάλυψη του Μιλτιάδη για το ενδεχόμενο να έχει αδερφό, ζητάει να μάθει λεπτομέρειες. Ο Φρίξος έχει λυσσάξει με το θέμα του θηλασμού και περιφέρεται σε όλη την Κέρκυρα προσπαθώντας να βρει συμπαραστάτες στον προβληματισμό του, αφού η Έλλη δείχνει να τον αγνοεί, καθώς είναι αφοσιωμένη στις πρόβες του νυφικού της. Ο Οδυσσέας αποφασίζει να δώσει την έγκρισή του στη Σύνθια για να συνεχιστούν οι προετοιμασίες της έκθεσης στην Αθήνα. Η Ηλιάνα κρυφακούει μια συζήτηση του Δημήτρη με τη Μαίρη και αρχίζει να τους υποψιάζεται. Μπαίνει κρυφά στο γραφείο της Μαίρης κι αυτό που θα βρει θα ενισχύσει τις υποψίες της. Η Βικτώρια δέχεται να κάνει έναν συμβιβασμό στο θέμα του Άγγελου και πηγαίνει στη Ναυσικά να το συζητήσουν

21:00: «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 44: Ο Μηνάς επιβεβαιώνει ότι ο Ορφέας και η Μαρίνα ερευνούν πίσω από την πλάτη του. Αυτό που δεν ξέρει, είναι ότι υπάρχει κάποιος, που τον παρακολουθεί στενά. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να βρει την ισορροπία ανάμεσα στην οικογένειά του και την Κλαίρη. Η Εβίτα επισκέπτεται, έντρομη, το γιατρό της. Η Κλαίρη αφιερώνεται στη δουλειά της, προκειμένου να αντιμετωπίσει την απουσία της Αγάπης. Ο Γιάννος κάνει μια συγκινητική εξομολόγηση. Η Μαρίνα ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο για το βράδυ της δεύτερης απόπειρας.

22:00: «Άγριες Μέλισσες» στον ANT1

Επεισόδιο 125: Ο Κωνσταντής και η Δρόσω ανοίγουν τα χαρτιά τους. Θα καταφέρουν να κρατήσουνε τη σχέση τους ή ο Κωνσταντής θα στραφεί εναντίον τους; Η Πηνελόπη εξομολογείται στην Ανέτ και την Μυρσίνη την αλήθεια για τον Μελέτη και τους αποκαλύπτει πως θα ζητήσει διαζύγιο. Η Σοφούλα εμμένει στην απόφαση της να κλειστεί σε μοναστήρι ενώ ο Άγγελος καταλαβαίνει ποιο πρόσωπο την οδήγησε σε αυτήν την απόφαση κι αναλαμβάνει δράση. Ο Νικηφόρος συνεχίζει να οδηγεί στα άκρα την Ασημίνα, με όπλο του τον μικρό Σέργιο. Ο Αχιλλέας βρίσκει τον άνθρωπο που μπορεί να οδηγήσει τον Μελέτη στον δολοφόνο του Θέμελη. Ο συνεταιρισμός και ο Δούκας βρίσκονται πια σε ανοιχτό πόλεμο και οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες για όλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑλέξανδρος Δαβιλάς: 15 πράγματα που δεν ξέραμε για τον ηθοποιό από την «Αγγελική»12.09.2018

22:00: «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 115: Ο Μιχάλης αποκαλύπτει στο Νικόλα όλα όσα έχει κάνει ο Δημήτρης και τον προτρέπει να μιλήσει με την Ιωάννα για να τα επιβεβαιώσει. Η Κατερίνα όμως κρυφακούει τη συζήτηση του Νικόλα και της Ιωάννας, θυμώνει μαζί του που επιμένει να μην πιστεύει το Δημήτρη και του επιτίθεται λεκτικά όταν μένει μόνος του. Ο Παύλος προσπαθεί να μάθει τι ακριβώς ξέρει η Τζένη σχετικά με την αληθινή ταυτότητα της Αγγελικής και στη συνέχεια πάει να βρει το Δημήτρη για να τον ενημερώσει. Ο Θωμάς εξακολουθεί να μην ξέρει τι να πιστέψει όσον αφορά την ενοχή του Μιχάλη και η Όλγα, προς έκπληξη όλων, προσπαθεί να τον πείσει ότι μπορεί τα πράγματα να μην είναι όπως φαίνονται. Τέλος, η Τζένη, μετά από κάποιες ναυτίες που παρουσιάζει αποφασίζει να κάνει τεστ εγκυμοσύνης.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00: «Ο Ροζ Πάνθηρας 2» στο OPEN BEYOND

Κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής (2009). Σκηνοθεσία Χάραλντ Ζβαρτ. Ηθοποιοί: Στιβ Μάρτιν, Ζαν Ρενό, Άλφρεντ Μολίνα, Έμιλι Μόρτιμερ, Άντι Γκαρσία

Υπόθεση: Μια σειρά από ανεκτίμητους θησαυρούς, ανάμεσά τους και το διαμάντι “Ροζ Πάνθηρας”, εξαφανίζονται και μια διεθνής επίλεκτη ομάδα ντετέκτιβ καλείται να βρει τον επιδέξιο δράστη. Ο Επιθεωρητής Κλουζό επιστρέφει για να ρίξει φως σ’ άλλο ένα δισεπίλυτο έγκλημα.

23:00: «Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος» στον ALPHA

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής (2013). Σκηνοθεσία Άλαν Τέιλορ. Ηθοποιοί: Κρις Χέμσγουορθ, Ναταλί Πόρτμαν, Τομ Χίντλεστον, Άντονι Χόπκινς, Κρίστοφερ Έκλεστον

Υπόθεση: Ο Θορ καλείται να σώσει τη Γη και τους Εννέα Κόσμους από έναν εχθρό, που τον καλύπτει ένα αρχαίο πέπλο μυστηρίου, παλαιότερο και από τους αιώνες. Όταν αρχίσει να κάνει αισθητή την απειλητική παρουσία της μια φυλή με αρχηγό τον εκδικητικό Μάλεκιθ, που έχει σκοπό να σπείρει παντού το χάος, ο Θορ καλείται να μπει στο πιο επικίνδυνο μέχρι τώρα προσωπικό μονοπάτι του. Άλλωστε, ούτε ο θεός Όντιν, ούτε ο Άσγκαρντ θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Σε αυτό το μονοπάτι, όμως, θα επανασυνδεθεί με την Τζέιν Φόστερ, αλλά και με μια απρόβλεπτη διάσταση των γεγονότων, που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί…

17:50: «Πράσινες Τηγανιτές Ντομάτες» στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD Πράσινες Τηγανιτές Ντομάτες

Δραματική κομεντί (1991). Σκηνοθεσία Τζόν Άβνετ. Ηθοποιοί:  Κάθι Μπέιτς,Τζέσικα Τάντι, Μαίρη Στιούαρτ Μάστερσον

Υπόθεση: Η Έβελυν Κάουτς έχει προβλήματα με το γάμο της, κανείς όμως δε φαίνεται να την παίρνει στα σοβαρά. Όταν θα επισκεφτεί κάποιους συγγενείς σ’ ένα γηροκομείο, γνωρίζει τη Νίνυ με την οποία θα αναπτύξει μια ισχυρή φιλική σχέση. Η Νίνυ θα της διηγηθεί την ιστορία της προγόνου της Ίτζυ, κάπου στα τέλη της δεκαετίας του τριάντα. Η Έβελυν θα εντυπωσιαστεί από την ιστορία τόσο πολύ που θα ξεκινήσει να βλέπει τον κόσμο με διαφορετική ματιά.
Μια υπέροχη φιλία θα αναπτυχθεί μέσα απ’ την αφήγηση μιας ιστορίας. Ανθρώπινες ερμηνείες από τις δύο πρωταγωνίστριες που δικαίως προτάθηκαν για Όσκαρ.

20:05: «Άμεσος Κίνδυνος» στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD Άμεσος Κίνδυνος

Ταινία δράσης, αμερικανικής παραγωγής (1994). Σκηνοθεσία Φίλιπ Νόις. Ηθοποιοί: Χάρισον Φορντ, Γουίλεμ Νταφόε, Αν Άρτσερ

Υπόθεση: Ο φόνος ενός φίλου του Αμερικανού Προέδρου πυροδοτεί μια σειρά γεγονότων που φέρνει τον Υποδιευθυντή της C.I.A. αντιμέτωπο με το κολομβιανό καρτέλ ναρκωτικών. Ως πού θα φτάσει για να βρει την αλήθεια; Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

22:30: «Μη χαμηλώνεις το βλέμμα» στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD Μη χαμηλώνεις το βλέμμα

Δραματική ταινία, γερμανικής & ιταλικής παραγωγής (2018). Σκηνοθεσία Φλόριαν Χένκελ Φον Ντόνερσμαρκ. Ηθοποιοί: Τομ Σίλινγκ, Σεμπάστιαν Κοχ, Πάουλα Μπιρ

Υπόθεση: Στη μεταπολεμική Γερμανία, ένας φοιτητής καλών τεχνών ερωτεύεται την κόρη ενός διάσημου γιατρού. Αυτό που οι δύο άντρες δεν γνωρίζουν είναι ότι ήδη τους συνδέει ένα φριχτό μυστικό από το παρελθόν. Η ταινία προτάθηκε για 2 Όσκαρ.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00: «Οι θησαυροί της Αρχαίας Ελλάδας» στο COSMOTE HISTORY HD Οι θησαυροί της Αρχαίας Ελλάδας

Επεισόδιο 2: Από τη βουκολική ομορφιά της μινωικής τέχνης μέχρι τον έντονο ερωτισμό των μυκηναϊκών δημιουργιών, ο κριτικός τέχνης και δημοσιογράφος Άλαστερ Σουκ εξερευνά τους ‘θησαυρούς’ και τη μοναδική καλλιτεχνική κληρονομιά της Αρχαίας Ελλάδας.

23:00: «Το μπουζούκι» στο COSMOTE HISTORY HD Το μπουζούκι

Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ ξετυλίγει την πορεία της ελληνικής λαϊκής μουσικής, με αφετηρία το μπουζούκι, ο ήχος του οποίου έχει σφραγίσει σημαντικές ιστορικές στιγμές της χώρας, και πυξίδα το έργο σπουδαίων Ελλήνων καλλιτεχνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑλέξανδρος Δαβιλάς: 15 πράγματα που δεν ξέραμε για τον ηθοποιό από την «Αγγελική»12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b