MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΕΥΣΗ

Τα καλύτερα delivery της Καθαράς Δευτέρας

Καλαμαράκια, χταποδάκι, γαρίδες, ταραμάς: Τίποτα δεν λείπει από τα σαρακοστιανά μενού των παρακάτω αγαπημένων μας εστιατορίων.

Φωτογραφία: Facebook, Ψαροχώρι
Φωτογραφία: Facebook, Ψαροχώρι
Monopoli Team

Η Καθαρά Δευτέρα είναι μία ημέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης -για τους περισσότερους από εμάς τουλάχιστον- την οποία έχουμε πολλή ανάγκη, αν σκεφτεί κανείς τους δύσκολους τελευταίους μήνες που έχουμε περάσει. Γιατί λοιπόν να “κλειστούμε” σε μία κουζίνα, όταν μπορούμε να πάμε μία βόλτα (με μετακίνηση 6 φυσικά) και όταν γυρίσουμε, να απολαύσουμε το φαγητό που θα έχουν ετοιμάσει για εμάς οι “ειδικοί” των καλών θαλασσινών;

Τα παρακάτω αγαπημένα εστιατόρια όχι μόνο φέρνουν στην πόρτα σας τα πιάτα τους, αλλά έχουν ετοιμάσει ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού για την ημέρα! Καλαμαράκια, χταποδάκι, γαρίδες, ταραμά το μενού τους τα έχει όλα. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραγγείλετε και να περιμένετε αναπαυτικά τα υπέροχα σαρακοστιανά πιάτα της επιλογής σας.

Me Κολωνάκι
Ο χειροποίητος σιμιγδαλένιος χαλβάς του Me, φωτογραφία: Me Κολωνάκι

Ο χειροποίητος σιμιγδαλένιος χαλβάς του Me, φωτογραφία: Me Κολωνάκι

Το Me στο Κολωνάκι να είναι γνωστό για το υπέροχο brunch του (με τα bowls και τα pancakes τους να κλέβουν την παράσταση), τις healthy επιλογές για μεσημεριανό, αλλά και τα πεντανόστιμα sandwich -ιδανικά χορταστικά σνακ μετά από μία βόλτα στο κέντρο. Για αυτή την Καθαρά Δευτέρα και μόνο, όμως, το Me ετοιμάζει ένα καθαρά σαρακοστιανό μενού, που περιλαμβάνει χειροποίητο λαγανάκι με μαραθόσπορο και σουσάμι, γαρίδες ψητές με μους λευκού ταραμά, αβοκάντο, ψητό παντζάρι και μπρόκολο ταμπουλέ, χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι, θράψαλο σε γάλα καρύδας με καψαλισμένο λάχανο και καβουρδισμένη κινόα και για το τέλος σιμιγδαλένιο χαλβά. Στην πόρτα σας μέσω delivery από την Wolt.
Καψάλη 10, Αθήνα

Ψαροχώρι
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Psarochori- Fish&Oysters (@psarochori)


Το Ψαροχώρι, ο “ναός” των φρέσκων θαλασσινών στους Αμπελόκηπους, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Ειδικά για την ημέρα, το μενού τους θα περιλαμβάνει τα κλασικά καλαμαράκια, χταποδάκι, ταραμοσαλάτα και λοιπά ορεκτικά, ενώ από “κυρίως” θα προσφέρει μια σειρά από υπέροχα πιάτα θαλασσινών. Τι να πρωτοδιαλέξει κανείς; Σφυρίδα με πράσο και σέλινο, γιουβέτσι με μύδια, ριζότο με γαρίδες ή σουπιές, λιγκουίνι με καραβίδες ή διάφορα θαλασσινά ή θράψαλο σχάρας; Το σίγουρο είναι ότι μία δοκιμή στο Ψαροχώρι δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο! Μπορείτε να βρείτε όλο το μενού εδώ. Με ένα τηλέφωνο 2106438691 αμέσως στην πόρτα σας.
Τσόχα 21, Αθήνα

Μπαρμπουνάκι διά χειρός Παπαϊωάννου


“Προσιτό ψάρι για όλους” είναι το μότο της αλυσίδας εστιατορίων, και γι’ αυτό Καθαρά Δευτέρα χωρίς το “Μπαρμπουνάκι” δεν γίνεται! Γνωστό για την μεγάλη ποικιλία του σε φρέσκα θαλασσινά και ψάρια, το Μπαμπουνάκι δια χειρός Παπαϊωάννου θα προσφέρει αγαπημένα νηστίσιμα πιάτα καθ’ όλη τη διάρκεια της Σαρακοστής. Από θαλασσινά κάθε είδους (τραγανά καλαμαράκια, ζουμερές γαρίδες, σουπιά τηγανητή ή με σπανάκι, θράψαλο, χταπόδι, καραβίδες και μύδια) μέχρι και λαχταριστά ζυμαρικά με υπέροχα θαλασσινά, το μενού αυτό τα έχει όλα! Μπορείτε να το βρείτε εδώ. Στην πόρτα σας μέσω e-food ή με ένα τηλέφωνο στα παρακάτω καταστήματα.
Πατριάρχου Γρηγορίου & Πατριάρχου Ιωακείμ 2, Ν. Ερυθραία, 210 8070 300
Λυκούργου 6 & Αγίας Βαρβάρας 66, Χαλάνδρι, 210 6749 999
Χάρητος 39B, Κολωνάκι, Αθήνα, 210 7242 717
Πλατεία Μητροπόλεως 4, Αθήνα, 210 3247 700
Μ. Αλεξάνδρου 74, Νέα Σμύρνη, 210 9359 500
Διεύθυνση Άγγελου Μεταξά 48, Γλυφάδα, 210 9680 651

Vassilenas
Χταπόδι μαρινάτο από το μενού Vassilenas για την Καθαρά Δευτέρα

Χταπόδι μαρινάτο από το μενού Vassilenas για την Καθαρά Δευτέρα

Σε συνεργασία με το Mercedes Taxi Club, τα πλέον δημοφιλή πιάτα του Vassilenas φτάνουν στην πόρτα σας, το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας. Χταποδάκι μαρινάτο, σουπιά με χόρτα γιαχνερά, γιουβετσάκι γαρίδας και φυσικά ταραμοσαλάτα του συνιστούν το πλούσιο εορταστικό μενού. Και για το τέλος; Ένας αφράτος, μελωμένος χαλβάς. Το μενού είναι αξίας 30€/άτομο που μπορεί να συνοδευτεί από κρασί, τσίπουρο ή ούζο και διατίθεται με takeaway ή delivery ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας (13.00-16.00), με προ-παραγγελία στο www.vassilenas.gr. Και αν τα μενού βγουν sold out μην λυπηθείτε! Μπορείτε να προμηθευτείτε τη διάσημη ταραμοσαλάτα του Vassilenas με takeaway παράδοση σε συσκευασία ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας 12.00-16.00.
Βρασίδα 13, Αθήνα

Kiouzin
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kiouzin (@kiouzin)


Την Καθαρά Δευτέρα το Kiouzin σας κάνει το τραπέζι, με τις καλύτερες παραδοσιακές σαρακοστιανές επιλογές και όχι μόνο! Το μενού του Kiouzin περιλαμβάνει χειροποίητη λαγάνα, ταραμοσαλάτα, καλαμαράκια τηγανητά, χταποδάκι ξυδάτο, σουπιές σπανάκι με φρέσκα μυρωδικά, κριθαρότο γαρίδας με κόκκινη σάλτσα και ούζο, θράψαλο ψητό με ψητά λαχανικά και σάλτσα λεμονιού, γαρίδες tempura με γλυκοπικάντικη σάλτσα και τσίλι και πολλά πολλά άλλα. Το αναλυτικό μενού θα το βρείτε εδώ, ενώ την παραγγελία σας μπορείτε να την κάνετε στο 2103647407 -από όλη την Αττική!
Λυκαβηττού 16, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠου θα βρείτε την πιο νόστιμη λαγάνα στην Αθήνα;12.09.2018

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b