MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 5 Μαρτίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 5 Μαρτίου.

«Ήλιος» στον ΑΝΤ1
«Ήλιος» στον ΑΝΤ1
Monopoli Team

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επείσοδιο 115: Η Διώνη θέλει να μιλήσει στον πατέρα της για τον Φίλιππο, αλλά εκείνος της ζητά να περιμένουν λίγο ακόμη πριν ανακοινώσουν τη σχέση τους. Η Αλίκη επιμένει να βοηθήσει την Ιωάννα με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει… Ο Δημήτρης κι ο Χρήστος χαίρονται με την επιτυχία τους να συλλάβουν τα τσιράκια του Δικηγόρου και πιστεύουν ότι έτσι θα έρθουν πιο κοντά στον Μενέλαο. Ο Δημήτρης παράλληλα, καταστρώνει το σχέδιό τους με τον Φίλιππο, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στο χρηματοκιβώτιο του Μενέλαου. Κι ενώ η Λήδα, ήρεμη μετά από καιρό, προσπαθεί να βοηθήσει την Λένα να αντιμετωπίσει την εγκυμοσύνη της, ο Δήμος, εκτελώντας μια παραγγελία του Δικηγόρου, βρίσκεται μπροστά σε μια πολύ επικίνδυνη εξέλιξη. Ο Φίλιππος, επιχειρώντας να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο του Μενέλαου, έρχεται αντιμέτωπος μαζί του.

22:00 “Τα καλύτερά μας Χρόνια” στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 34: Στην οικογένεια των Αντωνόπουλων, όλοι ασχολούνται με τρίχες. Αυτή τη φορά, όχι με εκείνες του μακρυμάλλη Ίαν, που η Ελπίδα φρόντισε και ξαπόστειλε με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά με εκείνες τις δύο, τις ξανθιές, που η Μαίρη βρήκε στο σακάκι του Στέλιου. Άραγε, οι υποψίες της πως ανήκουν στην ξανθιά γραμματέα που προσέλαβε ο Παπαδόπουλος στο γραφείο είναι βάσιμες; Ή μήπως η Μαίρη κάνει την τρίχα τριχιά; Την ίδια στιγμή, ο Στέλιος, ανύποπτος, ετοιμάζει χαρές και πανηγύρια, καθώς πούλησε επιτέλους το πρώτο του διαμέρισμα, ενώ ο κατ’ οίκον περιορισμός που συνεχίζεται για τον Άγγελο, λόγω της ανεμοβλογιάς, θα φέρει με απρόσμενη κατάληξη κοντά τα δύο πιο κοντινά και αγαπημένα του πρόσωπα: τον Λούη και τη Σοφία.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

20:00 «Η Αυλή των Χρωμάτων» στην ΕΡΤ2

«Η Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου παρουσιάζει ένα ξεχωριστό “Μουσικό Οδοιπορικό στην Κωνσταντινούπολη”. Ο σπουδαίος τραγουδιστής Μανώλης Μητσιάς, βαθύς γνώστης της ψαλτικής και των βυζαντινών μουσικών δρόμων, στιγμάτισε με την αξιόλογη ερμηνεία του, αυτή την συλλογική εργασία. Οι στίχοι των τραγουδιών είναι του διακεκριμένου συγγραφέα, στιχουργού και δημοσιογράφου Κώστα Μπαλαχούτη και αναδεικνύουν με σύγχρονη ματιά τον μοναδικό και πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της Πόλης.

23:00 «Προσωπικά» στην ΕΡΤ1

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ξεφυλλίζει τα άλμπουμ της ζωής της, μας δείχνει φωτογραφίες, μιλά για τα αγαπημένα της πρόσωπα και θυμάται ξεχωριστές στιγμές. Γελάει, τραγουδάει, συγκινείται. Περιγράφει τις εκδηλώσεις λατρείας και θαυμασμού που ζούσε καθημερινά με τους εκατοντάδες θεατές, όρθιους να την αποθεώνουν ενόσω εκείνη γελαστή, πάντα με νάζι και μπρίο, έκτιζε τον μύθο της «βασίλισσας της νύχτας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑKeep Calm#42: Άλλος ένας Μάρτιος σε lockdown – μπάμπουσκα12.09.2018

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Η Ωραία Των Αθηνών” στο MEGA

Υπόθεση: Ο Ζάχος, προκειμένου να κληρονομήσει έναν πλούσιο συγγενή του, πρέπει να παντρευτεί την Αριστέα, σπιτονοικοκυρά του συγκεκριμένου συγγενή. Η Αριστέα όμως είναι άσχημη και αρκετά μεγάλη σε ηλικία, οπότε ο Ζάχος προσπαθεί να την παντρέψει με έναν από τους δύο νοικάρηδές του. Τους εγκαθιστά στο ξενοίκιαστο πλέον δωμάτιο της Αριστέας και οι δύο φίλοι, που δεν έχουν εναλλακτική λύση, δέχονται. Όταν όμως γνωρίζουν δύο νέες κοπέλες και τις ερωτεύονται, θα σκαρφιστούν μαζί τους έναν τρόπο να αναγκάσουν τον Ζάχο να τηρήσει τους όρους της διαθήκης κατά γράμμα.

21:00 “Tomb Raider: Lara Croft” στο OPEN TV

Υπόθεση: Η Lara Croft είναι μία ατίθαση νεαρή, ολίγον τι εγωκεντρική, κόρη ενός αγνοούμενου εκατομμυριούχου, που αρνούμενη να δηλώσει ότι ο πατέρας της είναι νεκρός και να λάβει την περιουσία του, προσπαθεί να βγάλει τα προς το ζην και να επιβιώσει. Όλα αυτά μέχρι την ημέρα που θα ανακαλύψει ένα στοιχείο που ίσως μπορεί να την οδηγήσει στον πατέρα της. Έτσι θα ξεκινήσει ένα ταξίδι για να εξιχνιάσει το μυστήριο της εξαφάνισης του με την ελπίδα ότι θα τον βρεί ζωντανό.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία” στο COSMOTE HISTORY HD

 Κλέφτες & Αρματολοί: Η μαγιά της λευτεριάς. Κολοκοτρώνης, Καραϊσκάκης, Διάκος… Εμβληματικές μορφές της Επανάστασης που, όπως πολλές ακόμα, βγήκαν μέσα από τα σπλάχνα της ‘κλεφτουριάς’. Ποιος ήταν ο ρόλος των κλεφτών και των αρματολών στον αγώνα για ελευθερία;

23:00 “Ιστορικές Διαδρομές” στο COSMOTE HISTORY HD

Η γέννηση μιας πόλης: Μετά την υπογραφή της Συνθήκης της Λωζάννης, 900 οικογένειες Ελλήνων αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την Αδριανούπολη της Τουρκίας και να αναζητήσουν νέα πατρίδα στην Ελλάδα. Έτσι, τον Ιούλιο του 1923, ‘γεννήθηκε’ η Ορεστιάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b