MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κρίστεν Στιούαρτ: Νέες φωτογραφίες της ως πριγκίπισσα Νταϊάνα για την ταινία «Spencer»

Νέες φωτογραφίες από το σετ της επερχόμενης βιογραφικής ταινίας του Πάμπλο Λαρέν, «Spencer», δόθηκαν στη δημοσιότητα και έτσι μπορούμε να δούμε την εκπληκτική μεταμόρφωση της Κρίστεν Στιούαρτ σε πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Πηγή: NEON
Monopoli Team

Η ταινία «Spencer», που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2021, ακολουθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα, καθώς περνά τις τελευταίες διακοπές των Χριστουγέννων του 1991 με τη βασιλική οικογένεια στο κτήμα Sandringham στο Νόρφολκ και αποφασίζει να δώσει ένα τέλος στον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSpencer: Η πρώτη εικόνα της Κρίστεν Στιούαρτ ως πριγκίπισσα Νταϊάνα12.09.2018

Το τελευταίο διάστημα και ενώ τα γυρίσματα της ταινίας είναι σε εξέλιξη, κυκλοφορούν οι πρώτες φωτογραφίες από την εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της Κρίστεν Στιούαρτ στην αδικοχαμένη πριγκίπισσα και την εκπληκτική ομοιότητά τους. Οι νέες φωτογραφίες της ηθοποιού που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τα γυρίσματα κάποιων σκηνών στο Ντούλμεν της Γερμανίας, μάς δίνουν μία νέα γεύση για το πώς θα απεικονιστεί η πριγκίπισσα Νταϊάνα στη νέα βιογραφική ταινία του Πάμπλο Λαρέν.

Η εμφάνιση της Στιούαρτ στις νέες φωτογραφίες συνδυάζει απλότητα και κομψότητα, κάτι που χαρακτήριζε γενικά τις εμφανίσεις της πριγκίπισσας. Η Αμερικανίδα ηθοποιός φοράει ένα σακάκι με κόκκινο και πράσινο καρό, αντίστοιχο με ένα σακάκι από την σχεδιάστρια Κάθριν Γουόκερ που είχε φορέσει η ίδια η πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1989, ενώ και τα μαλλιά της είναι χτενισμένα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒασιλική οικογένεια: Θα εγκρίνει τη νέα ταινία με την Κρίστεν Στιούαρτ ως πριγκίπισσα Νταϊάνα;12.09.2018

Την προηγούμενη χρονιά, η Στιούαρτ είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σύνδεσή της με τη Νταϊάνα, αναφέροντας ότι παραμένει μέχρι και σήμερα επηρεασμένη από τις εικόνες από την κηδεία της πριγκίπισσας, την οποία είχε παρακολουθήσει ως παιδί. «Είναι μια από τις πιο θλιβερές ιστορίες που υπήρξε ποτέ και δεν θέλω να υποδυθώ απλώς τη Νταϊάνα – θέλω να τη γνωρίζω σιωπηρά», είχε πει μεταξύ άλλων. «Δεν έχω υπάρξει περισσότερη ενθουσιασμένη για έναν ρόλο, εδώ και τόσο πολύ καιρό».

Με πληροφορίες από το www.elle.com.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b