MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Βασιλική οικογένεια: Θα εγκρίνει τη νέα ταινία με την Κρίστεν Στιούαρτ ως πριγκίπισσα Νταϊάνα;

Πολλοί ανυπομονούν για τη νέα βιογραφική ταινία του Πάμπλο Λαρέν, «Spencer», για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, ωστόσο η βασιλική οικογένεια δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτούς.

Monopoli Team

Η ταινία «Spencer» – που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2021 – ακολουθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα, καθώς περνά τις τελευταίες διακοπές των Χριστουγέννων του 1991 με τη βασιλική οικογένεια στο κτήμα Sandringham στο Νόρφολκ και αποφασίζει να δώσει ένα τέλος στον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ρόμπερτ Τζόμπσον, ο εδώ και δεκαετίες δημοσιογράφος που ασχολείται με τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας και συγγραφέας του επερχόμενου βιβλίου για τη ζωή του πρίγκιπα Κάρολου, προέβλεψε ότι στη βασιλική οικογένεια δεν θα αρέσει τόσο η ταινία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSpencer: Η πρώτη εικόνα της Κρίστεν Στιούαρτ ως πριγκίπισσα Νταϊάνα12.09.2018

Ο Ρόμπερτ Τζόμπσον παρακολουθεί και καταγράφει τη ζωή της βασιλικής οικογένειας ως ανταποκριτής εδώ και αρκετά χρόνια και έχει, μάλιστα, γνωρίσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Όλη αυτή η εμπειρία του δίνει το δικαίωμα αλλά και τη διορατικότητα να υποθέσει ότι οι royals δεν θα χαρούν ιδιαίτερα με τη βιογραφική αυτή ταινία.

«Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι το πόσο καλά μπορεί να ερμηνεύσει η ηθοποιός τον ρόλο. Θα πρέπει να περιμένουμε και να το δούμε», εξήγησε ο Τζόμπσον. Και πρόσθεσε: «Όσο για τις φωτογραφίες της Στιούαρτ που έχουν κυκλοφορήσει πιστεύω πως μοιάζει πολύ με τη πριγκίπισσα Νταϊάνα. Όντας κάποιος που γνώριζε τη Νταϊάνα αρκετά καλά, σκέφτηκα ότι ήταν παράξενο, πραγματικά. Αλλά πρέπει απλώς να περιμένουμε να δούμε. Νομίζω ότι αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι η αυθεντικότητα της απεικόνισης και θα πρέπει να δούμε πώς θα εξελιχθεί, γιατί κατανοώ πως πρόκειται για ένα καλό σενάριο, αλλά μπορεί να μην έγιναν στην πραγματικότητα όλα όσα θα περιγράφει».

Κατά τη διάρκεια μίας εμφάνισης της τον Νοέμβριο στο Jimmy Kimmel Live!, η Κρίστεν Στίουαρτ συζητώντας για την επερχόμενη ταινία αποκάλυψε ότι η ταινία θα δίνει περισσότερη σημασία στο πώς αισθανόταν η Νταϊάνα εκείνη την περίοδο και δεν θα δίνει περισσότερες πληροφορίες και αφορμές για την «χτυπήσουμε» παρά μόνο για να συνεχίσουμε να την αγαπάμε.

Πηγή: marieclaire.com

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b