MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Νταν Χάρμον: Ο δημιουργός του Rick & Morty δημιουργεί κωμική σειρά για την αρχαία Ελλάδα

Ο κορυφαίος κωμικός και συγγραφέας Νταν Χάρμον αναπτύσσει μία νέα σειρά animation, με θέμα την Αρχαία Ελλάδα, για το Fox.

Monopoli Team

Στο πλαίσιο του αποκλειστικού συμβολαίου του με την Fox Entertainment, ο Νταν Χάρμον, ο δημιουργός του “Rick and Morty”, αναπτύσσει μία νέα σειρά animation, με θέμα την Αρχαία Ελλάδα.

Η σειρά δεν έχει ακόμα τίτλο, γνωρίζουμε όμως ότι θα είναι κωμική, αφού ο Χάρμον είναι ένας από τους κορυφαίους κωμικούς συγγραφείς των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, η σειρά θα επικεντρώνεται σε μία προβληματική οικογένεια ανθρώπων, θεών και τεράτων που προσπαθούν να κυβερνήσουν τις πρώτες πόλεις του κόσμου χωρίς να αλληλοσκοτωθούν.

Η Fox επειδιώκει η σειρά να κάνει την πρεμιέρα της μέσα στο 2022, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει τα κάστινγκ για τις “φωνές” των πρωταγωνιστών.

“Αφήστε το πάνω στον Νταν Χάρμον να μετατρέψει τον μύθο του πρώιμου ελληνικού πολιτισμού σε έναν αξιοσημείωτα αιχμηρό σχολιασμό για την πολιτική, τους celebrities και την ποπ κουλτούρα του σήμερα” δήλωσε ο Μάικλ Θόρν, πρόεδρος ψυχαγωγίας για την Fox Entertainment. “Αυτό το πρότζεκτ είναι μία εκπληκτικά “ασεβής” κωμωδία για την οικογένεια, όπως την εξιστορεί ένας από τους πιο εφευρετικούς παραμυθάδες της πόλης. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τον Νταν για αυτή τη σειρά. Iσχυροποιεί την θέση μας στον χώρο του animation, όσο συνεχίζουμε να χτίζουμε την Fox Entertainment”.

Τα πιο πρόσφατα πρότζεκτ του Χάρμον περιλαμβάνουν την σειρά “Rick and Morty”, η τέταρτη σεζόν του οποίου κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Netflix. Η σειρά αυτή αποτελεί και μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, κερδίζοντας βραβείο Emmy για καλύτερο πρόγραμμα animation το 2018 και το 2020. Άλλο επίσης βραβευμένο πρότζεκτ του Χάρμον είναι το “Community”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ7 σειρές κινουμένων σχεδίων για… ενήλικες που αξίζει να δείτε12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b