MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τζένιφερ Άνιστον: Η ανάρτησή της για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου και άλλες σημαντικές γυναίκες

Η δημοφιλής ηθοποιός με ελληνική καταγωγή, Τζένιφερ Άνιστον, μέσα από αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποτίει φόρο τιμής σε γυναίκες που κατέχουν σημαντικές θέσεις και αξιώματα σε διαφορετικές χώρες ανά τον κόσμο.

Monopoli Team

Η Τζένιφερ Άνιστον ανήρτησε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες που απεικονίζουν γυναίκες που κατέχουν σημαντικές θέσεις και αξιώματα σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή, θέλοντας να τιμήσει κάθε μία από αυτές ξεχωριστά για την «αλλαγή που φέρνουν στον κόσμο». Στη λίστα με τις γυναίκες αυτές συμπεριέλαβε και την ελληνίδα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. 

Εκτός από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η Άνιστον κοινοποίησε τις φωτογραφίες της γερμανίδας Καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ, της πρωθυπουργού της Σκωτίας, Νίκολα Στέρτζον, της πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας, Γιασίντα Άρντεν, της νυν αντιπροέδρου της κυβέρνησης των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, της πρώην Πρώτης Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα και πολλών άλλων ισχυρών γυναικών, πολιτικών ηγετών του πλανήτη.

Η 51χρονη ηθοποιός συνόδευσε τις φωτογραφίες γράφοντας: «Ενώ ο κόσμος αποσπάται από τον θόρυβο που προκαλούν όσοι αντιστέκονται στην αλλαγή… η αλλαγή συνέβη ούτως ή άλλως».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Έβαν Ρέιτσελ Γουντ κατηγορεί τον Μέριλιν Μάνσον για κακοποίηση12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b