MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ κατηγορεί τον Μέριλιν Μάνσον για κακοποίηση

Η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ κατηγόρησε τον τραγουδιστή Μέριλιν Μάνσον για σεξουαλική κακοποίηση και ενδοοικογενειακή βία.

Monopoli Team

Η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, ηθοποιός, τραγουδίστρια και ακτιβίστρια του κινήματος MeToo, κατηγόρησε τον τραγουδιστή Μέριλιν Μάνσον για κακοποίηση, αναφέροντας ότι εκείνος είναι το άτομο, στο οποίο αναφερόταν όλα αυτά τα χρόνια όταν μιλούσε για την εμπειρία της με την ενδοοικογενειακή βία.

Η σχέση της Γουντ με τον Μάνσον έγινε γνωστή το 2007, όταν η ηθοποιός ήταν μόλις 19 ετών και ο Μάνσον 38. Μάλιστα, είχαν αρραβωνιαστεί το 2010, μέχρι που χώρισαν λίγο αργότερα.

Σε μία ανάρτηση στο Instagram, λοιπόν, σήμερα η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη από τον μουσικό. Συγκεκριμένα, έγραψε: “Το όνομα εκείνου που με κακοποιούσε είναι Μπράιαν Γουάρνερ, γνωστός στον κόσμο ως Μέριλιν Μάνσον. Ξεκίνησε να με χειραγωγεί όταν ήμουν έφηβη και στη συνέχεια με κακοποιούσε φριχτά για χρόνια. Μου είχε κάνει πλύση εγκεφάλου και με είχε χειραγωγήσει στην υποταγή. Δεν θα ζήσω άλλο με τον φόβο της εκδίκησης, της συκοφαντίας ή του εκβιασμού. Είμαι εδώ για να αποκαλύψω αυτό τον επικίνδυνο άντρα και να μιλήσω για όλες τις βιομηχανίες που του επέτρεψαν να κάνει ό,τι κάνει, πριν καταστρέψει κι άλλες ζωές. Στηρίζω τα θύματα που δεν θα παραμείνουν σιωπηλά”.

Οι παλαιότερες αναφορές της ηθοποιού στην κακοποίηση της

Η Γουντ είχε μιλήσει για πρώτη φορά για τον βιασμό και την βία, που είχε υποστεί, το 2016 σε ένα άρθρο στο περιοδικό Rolling Stone, ενώ το 2019 δημιούργησε το Phoenix Act, μία νομοθεσία για την ενδοοικογενειακή βία, που ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια έθεσε σε ισχύ το 2019.

Τότε η Γουντ είχε αναφέρει ότι ο άνθρωπος που την κακοποιούσε της είχε αποκρύψει τον εθισμό του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, και είχε “εκρήξεις τρομερής ζήλειας, που πολλές φορές είχε ως αποτέλεσμα να καταστρέφει το σπίτι μας, να με περιορίζει σε ένα δωμάτιο και να με απειλεί. Βρήκα πολλές φορές το κουράγιο για να φύγω, αλλά με έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνο και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει” είχε αναφέρει η Γουντ. Μάλιστα, στη συνέχεια περιέγραψε και την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, όταν την βασάνισε στην ευαίσθητη περιοχή για να “αποδείξει την πίστη της” σε αυτόν.

Μάλιστα, λίγο μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν καταλάβει ότι μιλούσε για τον Μάνσον. Μόλις πριν ένα χρόνο, ο τραγουδιστής φέρεται να είχε αποχωρήσει από συνέντευξη με το περιοδικό Metal Hammer όταν ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην Έβαν Ρέιτσελ Γουντ.

Πάντως, ο Μέριλιν Μάνσον είχε αναφέρει για την Γουντ σε συνέντευξη του το 2009: “Έχω φαντασιώσεις κάθε μέρα ότι σπάω το κρανίο της με μία βαριοπούλα”. Οι εκπρόσωποι του δήλωσαν ότι επρόκειτο για μία δήλωση στο πλαίσιο της hardcore περσόνας του, ενώ ο ίδιος ο Μάνσον δεν έχει απαντήσει ακόμα στις κατηγορίες που έχουν γίνει εναντίον του, τόσο από την Γουντ όσο και από 4 άλλες γυναίκες.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b